son dipnot daha evvelindende belirttiğim gibi çin avrupa yada amerika ile kıyaslanamaz bir ülkedir ben milli sporcuyum bir çok ülkeye gittim kültürler gördüm ama çin gibisi olamaz orada büyülenirsiniz 3000 dolara audinin birebir kopyasını altınıza alırsınız ha yolda dökülür o ayrı 100.000 dolarada alırsınız audiden daha sağlamdır belkide.
bir dönem çinden mal getirten bir abimin yaşadığı olay gizli kamera lazım ne çeşit ürünleriniz var diye sromuş maile cevap 5 dolardan 5bin dolara kadar olan her çeşit var ne kadarlık olsun.
çin böyle bi yer işte herşeyin sahteside orjinalide orada var.
yamaha 2005ten sonra ybryi tamamen orada üretmeye başladı ayağınızdaki nike adidas puma hepsi çinden geliyor endonezyadan vs uzak doğu.
motorlara gelince osborne dediği doğru bir çok fabrika yedek parça üretiyor mondial bunları topluyor fabrika gemi içerisine alıyor gemi türkiyeye gelene kadar motor oluyor sistem bu şekilde maliyet bu yüzden ucuz.
ama mondial için bu geçerli
bisan-lifan hsun wixu hyo bunlar fabrikalarında işi bitirip transferi öyle yapıyorlar.
bende şuan bisan-lifan senatör var 1998 model yamaha majestyinin şasisi ve kaportası birebir kopyası tek farkı motoru 150 cc ve aktarma organının racing olması sizce bu motor berbat olabilir ve o yüzden tutulmadı yerine t1 veya zat tutuldu ama söyleyim zat ve t1 bana göre hurda bu motorun yanında rodajı bitmek üzere olan bir motor ve 2008 model 2 yıldır kullanılmıyor tek marşta çalışıyor bujisi iridyum çıktı buyrun burdan yakın aküsü yuasa çıktı 190tl aynısı nette ve motor ısısı tam olduğu sırada 130km hıza ulaştı ve böyle epeyce gitti yarım gazın biraz üzerinde böyle bir hıza bulaştı ayrıca kmde 10 kuruş yakıyor.
k
mondialin avrupa satışıda var bizle aynı dönemde ama hiçbirsi bu kadar dandik değil neden çünkü bizim bu motoru getiren insanlar dandiğini getirdiği için şimdi olayı anladılar yeni üretilen daha sağlam modelleri getirecekler.
herkesin motor bilgisi farklıdır bilgielr paylaşıldıkça değerlidir saygılarımla sevgilerime
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:30 ----------
nasıl bir denemedir bu kullanıcılar hiç titreşim olamdıgından bahsediyordu ! arkdaş şu motorları en sonunda gidecem nazilliye deneyip gelicem hatta mondialle anlaşma yapıcam tanıtım amaçlı
:queen: ee normal ayaklara masaj yapan motorlardan inip neredeyse titreşimi düşük devirlerde olmayan motorlara binerlerse elbette titreşim olmazki

ben tavsiye ederim kesinlikle deneyin