[Adana - MT]

herkeşe iyi akşamlar akideşle,iyi muhabbetlee olsun bu arada eto papucun dama atılmış artıkın evde çekilen resimleri atarsın home ofis yane ama motır istersen benim kawayı verirem herzaman sen alışıksın çapur çupurlara yeğen:p

Çok teşekkür ederim cengiz abim düşünmeyen yeter böle düşünmeniz beni gercekten cok mutlu edıyor tekrar tesekkurler :rendeer:

Herkese iyi geceler... Biliyorsunuz, ben hem buradayım, hem yokum, çünkü maalesef ben HaYaLeT'im. Gün içinde bazılarınızdan haber alsam da gezi ve toplantılara yeterince katılamadığım için özlüyorum sizi, uzaktan takip ediyorum. Kalbim sizlerle... Bundan sonra biraz daha katılımcı olmaya niyetliyim, umarım yarın akşam toplantıya gelebilirim.

Not: Nihayet işlerimi ve kafamı biraz toparlayabiliyorum. Eğer yarın işi gücü olmayıp da sağda-solda turlamak isteyen olursa sabahtan motora atlamayı düşünüyorum, akşamki toplantıya kadar gezmek istiyorum. Arzu eden arasın beni, plan yapalım.

herkese günaydın hayırlı işler bol kazançlar dilerim.
akşama görüşmek üzere:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:59 ----------

günaydın arkadaşlar.akşama görüşürüz.

bora abi gezide bir kişi daha resim çekmişti umutmuydu acaba ordaki resimlerde çok güzel ama yok:pale:

hayırlı akşamlar muzaffer abi eee haftaya nereye gidiyoruzz iyi bir rota hazırlayında gidelimm ya özledim şöyle motosiklet kullanmayı paslandık iyice inşallah bu hafta müsait olacamm ona göre ...:bounce::bounce:
Yok öyle hazıra konmak, geziyi sen proğramla biz sana uyarız...

Bizdeki resimleri şuan yüklemiş bulunuyorum

Abi Gözlerim doldu Bunu Okuyan Babam bendende kötü oldu düşünmen bile yeter çok teşekkür ederim :rendeer: haftasonu motoru cumartesi akşamdanmı alim pazar sabah erkendenmi ? :queen::queen::p

Senin dershanen yokmuydu, şaka bı tarafa ne zaman istersen alabilirsin, tabiki benim gezmediğim gün olması şartıyla...:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:57 ----------

Akşam ben katılamıyacam, çünkü istanbuldan geç dönüyorum artık pazar günü görüşürüz... Güzel bir gezi proğramı yapın ha :mrgreen:

[/COLOR]Akşam ben katılamıyacam, çünkü istanbuldan geç dönüyorum artık pazar günü görüşürüz... Güzel bir gezi proğramı yapın ha :mrgreen:[/QUOTE]

Muzaffer,
Hadi hoş geldin diyeyim şimdiden.
hafta sonuda ben gidiyorum toplantıya.
Şimdiden iyi gezmeler diyorum size.

günaydın kardeş.

yüksel,hani akşamki resimleri yükleyecektin.

abi kusura bakma sabaha akşam dershandeyim eve geldim hoca geldi.daha yeni bitirip pc başına geçtim kafam kazan gibi yatıcam hemen yarın ilk işim onları yüklemek olucak herkese ii geceler dilerim:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar