Vespa'm..

Teşekkür ederim.. Bugün ehliyetime de başvurdum.. agustosun basında alırmısım ehliyetimi :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kazasız belasız, güle güle kullanmanı temenni ederim.

Vespaların şirinliği, işçiliğinin kalitesi insanın onlara baktıkça gözünü okşar. Bir tarafına küçük bir nazarlık koy :)

Selamlar arkadaşlar..

Geçen hafta itibarı ile bir adet Vespa LX 150 2010 model kırmızı bir scooter aldım..

Bu benim ilk motorsikletim ve bir çok konuda sizlerden öğreneceğim şeylerin olduğuna inanıyorum.. Bu sebeple de hemen ilk işim foruma kayıt olmak oldu..

Umarım yardımlarınızla da iyi bir sürücü olurum :bounce:

öncelikle hayırlı olsun, bende bir tane istiyorum, muhtemelen de bir çok isteyeni ve hayranı vardır. bu yüzden şöyle bir bilgi veriyim.

mavi jeans 150 TL ve üzeri alışveriş yapanlar arasından çekilişle belirlenen 1 kişiye bu modeli hediye ediyormuş. kim bilir ben de buraya gelir artık benim de bir vespam var diye yazarım :)

Hayırlı olsun, tam korumalı bir scooter kullanıcısı görmek sevindirici.
Umarım korumalarınızı hiçbir zaman test etmek zorunda kalmazsınız.
Kazasız sürüşler...

Teşekkürler :) Ama ayakkabılarım eksik, onuda yakın zamanda almayı düşünüyorum :cat:

hayırlı olsun
yakışmış size
kazasız belasız keyifli sürüşler

Fulya selam Emir ben hatırladın mı :mrgreen:

ofiste net kısıtlı olduğu için fotoları göremedim ama eminim çok güzeldir Vespan. Tekrar kazasız sorunsuz (zaten sorun çıkarmaz ama ) kullanmanı dilerim.

Fulya selam Emir ben hatırladın mı :mrgreen:

ofiste net kısıtlı olduğu için fotoları göremedim ama eminim çok güzeldir Vespan. Tekrar kazasız sorunsuz (zaten sorun çıkarmaz ama ) kullanmanı dilerim.

:))) teşekkürler..

olsun sonra ben binerken görürsün, kolay gelsin sana :)

Motor ve kask çok cici olmuş :)
Güle güle kullanın. Kazasız belasız sürüşler bol eğlenceli kmler dilerim :)

Hoşuma gitti şimdi resimler ve yazılanları görünce. Keşke herkes sizin kadar aklı başında olabilse. kendinizi tebrik etmelisiniz :cat: Kazasız belasız sürüşler dilerim

tunalı da ertuğ pasajının orda kaldırımda durur yıllardır iki tane vespa, onun dışında trafikte görmedim hiç bu efsane motordan

Vespamı satıp CBR 250 R aldım :)) bu topicte tarih oldu böylece :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar