[MT İstanbul] 1 Ekim '10 "Akşam dürüm yiyoruz biz" Fotoları

amma yenmiş yutulmuş dürümler peh bre ...
bir daha ki sefere erkenden gideceğim , dün gelemedim değerli bir çok kişi ile tanışma fırsatını ve afiyetle yutulan dürümleri kaçırdım...
şimdi resimlere bakıp avunuyoruz

hepinizin tekerine , midesine sağlık...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla afiyet olsun ben beni değişitirecek nöbetçi arkadaşın geç gelmesi sonucu gelemedim malesef

@coq
yok be üstad mülayim takılıyorum. memur modundayım artık.

cidden buluşma oldukça güeldi, yalnız üzüldüm çoğu arkadaşın nick lerini bilmediğimden koyu yapamadım muhabbeti.

yakın zamanda tekrarı şarttır. yalnız havalar hafiften üşütmeye başladı kapalı mekan bulmak lazım.

gelen arkadaşların hepsinin ayağına tekerine sağlık.

@osbourne
yağmur çamur bahane, iki elim kanda olsa gelirim ama böyle kitap toplamak felan gibi toplumsal kaygılar içeren dertlere gark etme beni

bir fotoğraf vardı bira festivali sonrası çekilmiş edalı kimdeydi o. alem delikanlı görsün.

Son düzenleme:
Hasan abi fotoları koysan merak içinde kaldım gerci bende ordaydım ama yınede meraklandım :)

Motosikleti
Honda sh125
ohh götürmüşsünüz dürümleri yarasın :cat:

Hattat_Hasan (Hasan) arkadaştan haber yok..Onun makinesiyle çekmiştik bütün fotoları..Ayrılırken hemen yükler linki yollarım demişti ama ses seda yok henüz..

beklemek heyecanımızı yükseltiyor,gelir resimler acele etmeyin :queen:

Hattat_Hasan (Hasan) arkadaştan haber yok..Onun makinesiyle çekmiştik bütün fotoları..Ayrılırken hemen yükler linki yollarım demişti ama ses seda yok henüz..

abi dün gelip hemen işe koyuldum biraz sipariş vardı onları bitirip hemen yattım yorgunluktan ve sabahtan beri koşuşturmaca malum haftasonu çalışıyorum şimdi geldim ve fotoları yüklüyrum şuan daha bizim gezininkilerde duruyor.. dürümcüde çekilenlerin bir kısmı karanlık sebebiyle iyi çıkmamış toplu çekilenler güzel ama şmdi yüklüyorum... gecikme için özür dilerim

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi dün gelip hemen işe koyuldum biraz sipariş vardı onları bitirip hemen yattım yorgunluktan ve sabahtan beri koşuşturmaca malum haftasonu çalışıyorum şimdi geldim ve fotoları yüklüyrum şuan daha bizim gezininkilerde duruyor.. dürümcüde çekilenlerin bir kısmı karanlık sebebiyle iyi çıkmamış toplu çekilenler güzel ama şmdi yüklüyorum... gecikme için özür dilerim

çok meraklandım istanbulda olsam motorumda olsa gelirdim :( ama inş ehliyetimi alır almaz acemiliğide atar atmaz istanbula motorumla gelecem bi buluşmaya kabul ederseniz tabi.:p

bu arada karnım acıktı ohh afiyet olsun sizlere :queen:

benim makine ile çekilen ve düzgün çıkan fotolar bunlar:)
sam1146e.jpg

sam1148.jpg

sam1149.jpg

sam1150z.jpg

sam1151.jpg

sam1152z.jpg

sam1153.jpg

sam1154.jpg

sam1155.jpg

sam1157z.jpg

sam1158.jpg

sam1159.jpg

sam1160.jpg

osbourne abi (diğer abinin ismini unuttum ama olsun :) ) fotoların hepsi güzel ama en samimi ve içten kare bu olmuş bence aranızdaki muhabbet gözlerinizden okunuyor ne diyelim Allah muhabbetinizi arttırsın inş.
sam1161.jpg

sam1163.jpg

sam1166.jpg

sam1168.jpg

sam1170.jpg

sam1172.jpg

afiyet olsun ::sefereee::cheeeeer

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:54 ----------

8. resimdeki bardaklarda güzel olmuş ranza gibi :mrgreen:

yok yok gelemıordum hıc brı gezıye ama bu hafta yenı motoru alınca ısı bırakıp dıerek gelıcem :)

Hakkaten saglam buluşma olmuş tebrikler.:) Paylaşım için tşk.

Mersin İl Temsilcisi
son dönemdeki toplaşmaların içerisinden bunu tek geçerim abi :)

barış, kardeşim şok oldum açıkçası. işe başladığını söylemiştin ama traş olduğunu söylemiştin.
tüm arkadaşların gözlerindeki sevinç ışığı gözlerimi aldı. Allah hiçbirinizin acısını göstermesin :) sütüm hepinize helal olsun yiğitlerim :p

fınalcut hocam nasılsın
hazır bıraz yorum yakalımısım barı sorayı sızlere bahsetmıstım motoru satttım yenısnı alıyorum dıye asya 6a aldım fıkırlerınız nedır?

Süper bi toplaşma olmuş..
Afiyet olsun..
Löp löp et olsun..

biz sana boşuna demedik gel diye. ama sakalımız ak değilki sözümüz dinlensin...:)
şimdi sıra bizim fotoları koymada başlık açarım ünal abi şimdi sendekileride eklersin.
ben sen başlık açarsın diye bekledim ama neyse açıyorum birazdan...

hoca kendi aramızda konuşuyoruz diye kızdı, parmak kaldıralım artık:cat: :D

kocaeliye bu aralar yine gitmeyi düşünüyodum ama tanıdık kimse kalmamış bizim zamandan, var olanlarda aileleriyle kalıyor, kalacak yer bulamadım, mülteci olduk resmen kendi memleketimizde:) ama yinede azimliyim, bu aralar gidicem, işin olmazsa gideriz beraber.

hocam benım bu hafta gıtme ısı yattı sertıfıkayı alamadım ama haftasonu gıdıcem ınsallah denk gelırse beraber gıdelım...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar