Duyarlı ist mt üyeleri acil....

Acil şifalar olumlu haberlerini bekliyoruz .

Böyle kanı nadir olanlar önceden kendi kanlarını saklasa bu sorunların önüne geçilemezmi?

Arkadaşlar kan takası kesinlikle yoktur bilginize....
Ama hafta sonu moral desteği için hastaneye gelmek isteyen arkadaşlar var ise Samet ve ben orada olacağız.

Evet arkadaşlar bu kadar mı yavf topu topu 1 kişi bulabildik :pr:eek: arkadaşda taa
sakaryadan geliyor ist mt koca istanbul da 1 kişi bulamadık :silent:ahhh beni duyarlı dostlarım
ahhh anca b:pr:aşa gelince anlaşılır elden bişey gelmeyince beni daha iyi anlarsınız.
Haa bu arada bu hasta genci yakından uzaktan tanımam ailesinide ama insanız yavfffffff........

Arkadaşlar kan takası kesinlikle yoktur bilginize....
Ama hafta sonu moral desteği için hastaneye gelmek isteyen arkadaşlar var ise Samet ve ben orada olacağız.

valla abi hafta sonu uymuyor bir türlü bana, gelmek isterim yoksa. iş arkadaşlarıma sormayı yeni akıl ettim, facebook sayfama yazdım bir de. bekliyorum...

trombosit diğer adıyla beyaz kan olarak ta anılır.kişi bir kolundan kan verirken bir cihazdan geçirilen kan öür kolundan kişiye tekrar geri verilir.yani eksilen bir kan söz konusu değildir..bu işlem yaklaşık 1,5-2 saat sürmektedir.trombosit veren kişi 3-5 gün sonra isterse tekrar verebilir.
hastamız için hayati önem taşıyan bu trombositi verecek olan kişilerin en az 2 gün öncesinden aspirin dahi hiçbir ilaç almamaları,alkol kullanmamaları gereklidir.trombosit verebilmek için öncelikle yapılan basit bir teste göre trombosit miktarı ve damar yollarının da uygun olması gereklidir.

trombosit verebilecek olanların benimle irtibata geçmesi önemle rica olunur....

Allah yardımcısı olsun malesef benimde kanım uymuyor acil Şiflar Allah Ailesine sabır hastamıza şifa versin

arkadaşlar aradığımız kan AB Rh(+)

trombosit diğer adıyla beyaz kan olarak ta anılır.kişi bir kolundan kan verirken bir cihazdan geçirilen kan öür kolundan kişiye tekrar geri verilir.yani eksilen bir kan söz konusu değildir..bu işlem yaklaşık 1,5-2 saat sürmektedir.trombosit veren kişi 3-5 gün sonra isterse tekrar verebilir.
hastamız için hayati önem taşıyan bu trombositi verecek olan kişilerin en az 2 gün öncesinden aspirin dahi hiçbir ilaç almamaları,alkol kullanmamaları gereklidir.trombosit verebilmek için öncelikle yapılan basit bir teste göre trombosit miktarı ve damar yollarının da uygun olması gereklidir.

trombosit verebilecek olanların benimle irtibata geçmesi önemle rica olunur....

Arkadaşlar kan verebilecekler Samet ile bağlantıya geçmeleri rica olunur...
Ben malesef işlerimin yoğunluğundan dolayı nete dahi giremiyorum bu saatler de artık fırsat oluyor.

Son düzenleme:
bu tarz haberleri veya yardıım mesajlarıını gördükçe ah ediyorum sadece kan veremiyor olmaktan dolayı....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar