Güncel Liste ;
1:hattat_hasan
2:FinalCUT
3:jagadam
4:jam session
Sanırım MT İstanbulun en düşük katılımlı gezisi bu oldu..
5:mustafa (forumdan değil)
6:büyükçekmeden bir katılımcı
kadro bu kadar

Allah bereket versin

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:34 ----------
Ah be ilk defa mt den birileri yakınlarıma geliyor ama ben gidemiyorum işte off, Çatalca anadolu lisesinin önünden geçerseniz orda motor tutkunu bir kardeşiniz var bilin

Yolunuz acık olsun abilerim
Eyvallah kardeşim en kısa zamanda senide ziyaret ederiz inş. zaten haftaya falan düşünüyorum...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:13 ----------
PAZAR günü olsa daha güzel olurdu iş günleri yapmayın sunu ..
Gelmek isterdim ama imkansız gibi birşey..:rendeer:
çok güzel diyorsunda sana pazar tatil

biz çalışıyoruz genel olarak, o sebeple gezileride hafta arası yapmak zorundayız inş. haftasonu tatil yaparsak hepberaber güzel bir gezi yaparız...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:15 ----------
iş güç nanay
:queen::queen::queen:
valla işleri ekiyorsunuz diyeceğim ama benimde hafta tatili hafta içi,o yüzden demiyorum...geziler güzelde rotalar hep bana uzak genelde.bu rotaları ayar çeken kim hasan'mı

şöyle Avrupa ve Anadolu yakasına yakın bir rota çizinde bizlerde katılalım...
cuma akşam çamlıca dürümcüyede bekleriz
abi bizde hafta arası tatil yapıyoruz haftasonu çalışanlardanız... haftaarası tatil günümüzü seçebiliyoruz ve genelde herkese cuma uygun oluyor..
ayrıca rotaların nesi var abi

kadıköy de göl varda bizmi gitmedik

siz rota çizin biz size uyarız gezi için ben fikir verdim katılıcılar değiştirebilir bende uyarım sonuçta bende katılımcıyım

daha güzel bir fikri olan söyle onun dediği yere gidilir illa konuyu açanın dediği yere gidilecek diye bişey yok maksat muhabbet olsun
Gönül ne kahve ister nede kahvehane, gönül muhabbet ister kahve bahane....
Arjantinli abi sen haftaya bir rota çiz bizde gelelim ne dersin hafta arası organize olup günü belirleyelim sende bildiğin, bilmediğin bir yer söyle gidelim mangal vs.vs. yapalım...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:20 ----------
Güncel Liste ;
Sanırım MT İstanbulun en düşük katılımlı gezisi bu oldu..
abi katılımın çok olması değil katılımcıların güzel olmasıyla güzelleşir gezi

öncekiler gibi bu gezide güzel olacak inş. 6 kişi yeter

5:mustafa (forumdan değil)
6:büyükçekmeden bir katılımcı