dün gece ban bi telefon geldi sizin motora benze bi motoru ikitellide 212 nin civarlarında gördüm diye e bende aslı varmıdır yokmudur die düşünürken uyku sersemi uykusuz oldugumdan dalıp kalmısım sabah uyandıgımda hemen o taraflara gittim sordum biraz o bölgede orta köyden tutunda bakırköy bahcelievler zeytinburnu esenler avcılar b.çekmece yanı bu bölgelerdeki motorlardan sabıkalı servet denilen birisi kendısı döşemecilik yapıyormus varmıs gittiğimde kapalıydı ısede gec kalıyordum elinde de motor varmıs 3 tane görenlerind ediginis oyluyorum suzıki honda ve bmw imiş ben işe geldikten sonra bıraz arastırdım benım gıttıgım spor salonunun sahşibininde aynı r1 i çalınmıs ve adam gazıantepten bulmustu sordugumdaabı nereden buldun dıye o adamın caldıgını soyledı kolunu kırmıs o adamın halende hırsı varmıs bı ız bulursan gıderız ayagını kırarım dedı sımdı eger bu motorları kayıp olana rkadas varsa bı ugrasın derım. ilginizede tesekkur ederim allah razı olsun motorun sahıbınden supelenmem normal cunkı aldıktan 2 gun sonra motor calısmadı motorcuyu getırdık motorun sıgortasının attıgını soyledı aksamına motor uctu![]()
Gelişme var mı?
en kısa zamanda hayırlı haberlerini beklıorum
inş. bulunur ş.r.f.s.z.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:28 ----------
bu da bize ders olsun 2 .el motor alıcak olanlar için motorun yedek anahtarı yoksa kontak deiştirmek şart