Benzini hep aynı yerden alıyorum ama daha önce sorun yaşamamıştım depo doluydu zaten bende tam sebebini anlayamadım.
Arkadaşlar bende aynı sorunu yaşamaıştım. Mustafa makina bağladı ve sorunun karbürator diyaframında çatlak olduğundan kaynaklandığını söylemişti.
Mr. Lee den parça sordum. Elinde olmadığını söyledi. Sorununla iligli çözümü bulan paylaşırsa sevinirim
Kendi sayfası yapım aşamasında olduğundan bayilere vb bakamadım hiç ondan size soruyorum bu motorun şu anda sıfırları ne kadar ?
Mustafa Hocam Merhaba;
Planım, Van'dan Tekirdağ Şarköy'e kadar, inşallah adım adım izleyeceğim yolu yazacağım, saygılarımla. Tüm arkadaşlarla tanışmayı bende çok istiyorum...
Kendi sayfası yapım aşamasında olduğundan bayilere vb bakamadım hiç ondan size soruyorum bu motorun şu anda sıfırları ne kadar ?
Kilitçi ben yazmıştım taa temmuzda ama kimseden cevap gelmemişti.
Yazın egeye inmiştim motor ile;toplam 2100 km lik tatilim boyunca üç defa dediğiniz şekilde 100 le giderken devir aniden abuk subuk yükselip (sanki vites düşürmüşüm gibi) kısa bir süreliğine gaz kesti.Tabii korkup hemen gazı bıraktığım için gaz kesme süresini hesaplayamadım;ama en fazla üç saniye kadar yapıyordur.Sonra düzeliyor.
İstanbul'da da bir defa yapmıştı önceden.
Her olduğunda ortak olan koşulları yazayım.
1-Motor en az 1 saat sürülmüş oluyor.
2-Bölünmemiş iki şeritli,yol bozuk yerlerde oluyor.Birbuçuk saat kesintisiz otoyolda 100-120 ile seyretmişliğim var düzgün yolda sorun yok nedense.
3-Biri ilk gün istanbul foça arasında akşam vakti,öbürü muğla ayvalık arası öğle üzeri,sonuncusu ayvalık-erdek arası 6 civarı oldu-hepsinde de en az 300-400 km yaptıktan sonra,varacağım yere yakınken oluyor yani.
Anlattığım kimse bunun neden olduğunu açıklayamadı bana,vites kaydırmıştır falan diyorlar alakası yok.Cometçilere de sorsak mı acep onlarda oluyor mu?
arkadaslar bir gv 250 buldum 5000 liraya almak üzereyim siz nedersiniz??? we bu motor kaç lira yakıo km de??? zamanım yok suan ayrıntılı s soramıorum ii gunler...
merhaba arkadaşlar
ben 4500 km de 2010 bir gv 250 sahibiyim. sorunum ise ön fren balatası özellikle durmaya yakınken çok ses çıkarıyor. serviste balata spreyi kullandılar. 1 gün idare etti yine eskiye döndü. Bildiğiniz kullanığınız kaliteli bir balata var mı..
merhaba arkadaşlar
ben 4500 km de 2010 bir gv 250 sahibiyim. sorunum ise ön fren balatası özellikle durmaya yakınken çok ses çıkarıyor. serviste balata spreyi kullandılar. 1 gün idare etti yine eskiye döndü. Bildiğiniz kullanığınız kaliteli bir balata var mı..
merhaba arkadaşlar
Aynı gaz kesme olayı bende de olmustu, sehir ici dusuk hızlarda, 6000 devir civarında, CDI degistirdim ama duzelmedi, daha sonra Kadıkoy'de Niyazi Usta'ya goturdum, simdi hatırlayamadıgım bir parcayı degistirdi, ustelik cok da ucuz bir parca, ve sorun cozuldu.