Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Evett arkdaslar motorumu aldım ve evıme geldım rengı sıyah resımlerıde atcam sımdı.Super motor ya

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:18 ----------

2yoe1qt.jpg

1zuh5w.jpg

1ilhy0.jpg

Vay anasını gıcır gıcır cıbır :) Hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız surersin inşallah.Bütün ıvırı zıvırıyla toplam ne kadar para tuttu söyleyebilirsen sevinirim

Eyvallah arkdaslar motoru 6 bin Tl ye Aldım Hersey Dahil tabi bide 40 tl ye benzın aldım gezip duruyom:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:46 ----------

bide 150 tl ye kask aldım bide mont aldım mı tamamdır.Cok hosuma gıttı guzel motor herkezın gozu motorda valla bu kadar olacagıı beklemıyorum.Allah nazardan esırgesin.Herkeze NAsıp Etsin

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:49 ----------

bestdream arkdasım sadece kırmızısı yok siyahlı kırmızısı var kırmızı ustune sıyah atmıslar yani bide 3 renklı olanı var

Eyvallah arkdaslar motoru 6 bin Tl ye Aldım Hersey Dahil tabi bide 40 tl ye benzın aldım gezip duruyom:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:46 ----------

bide 150 tl ye kask aldım bide mont aldım mı tamamdır.Cok hosuma gıttı guzel motor herkezın gozu motorda valla bu kadar olacagıı beklemıyorum.Allah nazardan esırgesin.Herkeze NAsıp Etsin

Engin emin ol nazar değiyor. çok arkadaşa olmuştur bu nazar olayı bu motorda. bir de çok dikkat et cbr ı çalmaya çalışan çok olur.

şöyle bir koyun kes fakirlere dağıt. veya çocuklara para filan ver sadaka niyetine. bir sadaka bin musibet giderir.

Valla haklısın halil ya dedıklerınde yapcam sadaka fılan bıde alarm fılan bseler yapcam Gerisini Allaha Bırakcam artık

orda kalmıyoruz sadece yzlık gıbı bse apartmana koyarım o sorun degılde bakalım ya Allah Hepımızın Motorunu Korusun.Moor Acılsında gelcem osmanıyeye:)

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:Tamam Buyur Gel basımın ustunde yerin var.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:14 ----------

nyse gardasım sımdılık ben kacar Allaha emanet grsz

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:49 ----------

bestdream arkdasım sadece kırmızısı yok siyahlı kırmızısı var kırmızı ustune sıyah atmıslar yani bide 3 renklı olanı var

reıs kırmızıyı sıparıs uzerıne getırmıyolar mı yha kırmızı cok guzel duruyo mtrda

Enginim F5 almadığına sevindim :cat: hayırlı olsun :) halil abi Aklına girip sana cbr aldırmış bi halil kurbanı daha :queen:

Abi Bi ninja aldırmanı beklerdim :p ama cbr'da güzel seçim en azından onun işini çok rahat görür rahat rahat biner :) abi ben aldım engin aldı sıra sende sen ne zaman alıyorsun :p

ben dedim 9bine şöyle bir 600 lük alalım diye. tekliflerimde var 1-2 sayfa önce.:mrgreen:

olaya öyle bakma f5 yerine cbr aldı işte hepsi o

arkadaşlar merhaba,

motosikletimin bujisini değiştirdikten sonra bu akşam ilk kez benzin tüketimini ölçme şansım oldu.

periyodik bakım esnasında ngk marka standard yeni bir buji takılıp hava filtresi temizlenmişti. havafiltresi K&N (tel filtre) olduğundan yeni bir hava filtresi takılmış olarak düşünebiliriz zira benzin tüketiminde bu önemli olduğundan özellikle belirtmek istedim.

bakım yapıldıktan sonra 13834km'de depoyu fulledim, depo haznesinin en üst noktasına kadar doldurttum depoyu, yani silme doldu diyebiliriz (2 parmak daha dolsaydı taşacaktı).

bu akşam 14109km'de benzin alırken ibre kırmızıdaydı (sağında değil, kırmızının tam üstündeydi). 7.8litre benzin aldı, yani depoada kalan benzin miktarı 2.2litre idi.

bu demek oluyorki;

14109 - 13834= 275km yol yapmışım 7.8 litre ile.

1litre başına gidilen menzil: 275/7,8=35,25km

tam dolu bir depo ile (10litre) 352.5km

sürüş şartlarına gelince, 275km'lik yolun bir kısmı şehirler arası yollarda bir kısmı ise şehir içinde 60 - 120 kilometre arasında değişen hızlarda ve değişken devirlerde yapıldı.

Şehir içinde, istanbul trafiğinde yuksek devirlerde agresif kullanımda yapıldı zira her sabah işe giderken sahilyolunda maltepe - bostancı arasındaki düzlükte 110km hıza çıkıyorum. bostancı'dan bağdat caddesine bağlandığımda ise durkalklar başlıyor.

fikir vermesi açısından motor 0km alınırken üzerindeki buji ngk iridium buji ile değiştirilmiş ve bu buji 13500km kullanıldıktan sonra miladını doldurdu.

yakıt tüketimi yüksek olan arkadaşlar bujisini kontrol ettirsinler, performans ve tüketim olarak önceki bujiyle şu anki arasında farkedilebilir bir fark var.

NOT: yeni kasa cbr125 sahiplerinden karbüratorlü ve enjeksiyonlu motorlarımızın karşılaştırmasını yapabilmemiz için benzer bir ölçüm bekliyorum :)

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba,

motosikletimin bujisini değiştirdikten sonra bu akşam ilk kez benzin tüketimini ölçme şansım oldu.

periyodik bakım esnasında ngk marka standard yeni bir buji takılıp hava filtresi temizlenmişti. havafiltresi K&N (tel filtre) olduğundan yeni bir hava filtresi takılmış olarak düşünebiliriz zira benzin tüketiminde bu önemli olduğundan özellikle belirtmek istedim.

bakım yapıldıktan sonra 13834km'de depoyu fulledim, depo haznesinin en üst noktasına kadar doldurttum depoyu, yani silme doldu diyebiliriz (2 parmak daha dolsaydı taşacaktı).

bu akşam 14109km'de benzin alırken ibre kırmızıdaydı (sağında değil, kırmızının tam üstündeydi). 7.8litre benzin aldı, yani depoada kalan benzin miktarı 2.2litre idi.

bu demek oluyorki;

14109 - 13834= 275km yol yapmışım 7.8 litre ile.

1litre başına gidilen menzil: 275/7,8=35,25km

tam dolu bir depo ile (10litre) 352.5km

sürüş şartlarına gelince, 275km'lik yolun bir kısmı şehirler arası yollarda bir kısmı ise şehir içinde 60 - 120 kilometre arasında değişen hızlarda ve değişken devirlerde yapıldı.

Şehir içinde, istanbul trafiğinde yuksek devirlerde agresif kullanımda yapıldı zira her sabah işe giderken sahilyolunda maltepe - bostancı arasındaki düzlükte 110km hıza çıkıyorum. bostancı'dan bağdat caddesine bağlandığımda ise durkalklar başlıyor.

fikir vermesi açısından motor 0km alınırken üzerindeki buji ngk iridium buji ile değiştirilmiş ve bu buji 13500km kullanıldıktan sonra miladını doldurdu.

yakıt tüketimi yüksek olan arkadaşlar bujisini kontrol ettirsinler, performans ve tüketim olarak önceki bujiyle şu anki arasında farkedilebilir bir fark var.

NOT: yeni kasa cbr125 sahiplerinden karbüratorlü ve enjeksiyonlu motorlarımızın karşılaştırmasını yapabilmemiz için benzer bir ölçüm bekliyorum :)
Bende en son yolda kalma korkusuyla benzinliğe attıgımda baktım 350Kmyi devirmişti.Full Şehir içi ve agresif kullanımda.
Bu arada lastikleri değişmeyi düşünüyorum artık üretiminden bu yada 4 yıl olmuş dışleri yeni olmasına rağmen arka lastik yer tutmamaya başladı yada benim sağ ayağımın ayarı bozuldu :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar