Rahmetli Murat Doğanay (aye) için mevlit daveti

Muratım için orada olacağım allah dualarımızı kabul eder inşallah.

Mubarek keşke gelseydin yanımıza hiç olmazsa seninle tanışmış olurduk.

muhabetinizi bölmek istemedim yoksa aklımdan geçti ama dua etmek geldi içimden hepimiz için.. ve öylede oldu aslında tanışıp atölyeye davet etmek geçti içimden ama haftaya yaparız inş. sanat atölyemde bir çay ikram eder birazda sohbet ederiz inş.

uzak olduğumdan gelemeyeceğim ama kalbim sizinle dualarım onunla .

edilen dualar tüm hayatını kaybeden dostlarımız için olsun.gelemeyenler dualarını eksik etmesin.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cuma günü ordayım.. bu cuma geleceğim işte öbürlerine gelemedim:( bekle bizi murat abicim.

arkadaşlar abiler inş bnde gelicem ama yolu blmiorm bi tarif etseniz gebzeden gelicem bu taraf varsa yardımcı olalım bide orda yalnız kalmak istemiorm benide aranıza alırmısınız ?_

cuma değil cumartesi, sizde karıştırıp bi hafta önceden gelenler gibi yapmayın :)
olsun ya gittik murat abi ve bütün motorcu arkadaşlar için kazasız belasız yolculuk etmeleri için dua ettim (ettik) :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:30 ----------

arkadaşlar abiler inş bnde gelicem ama yolu blmiorm bi tarif etseniz gebzeden gelicem bu taraf varsa yardımcı olalım bide orda yalnız kalmak istemiorm benide aranıza alırmısınız ?_

sen gelmeden beni ara ben sana yol vs. yardımcı olurum ama karşıda değilim seni köprü çıkışında falan alırım yada veribotla gelirsen sirkeci iskelesinde alırım...

tamam abi saolasın haberleşiriz numaranı özelden atarsın yada yaz sen bilirsin...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cumartesi orada olacaz inşallah

anadolu yakası kısımlar olarak belirlenmiş yerlerde mesela tuzla,pendik,maltepe, bostancı gibi buluşma noktaları ayarlasa ve gruba eklene eklene gidilse hem yolu bilmeyenler için hemde dağınık olmamak için iyi olmazmı??

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar