ozaman yeni kasa alsana onunda tadına bakmış olursun :mrgreen:
kışın alırım daha havalar sıcak :cat:
Yukardaki monttan alsana senin motorada gider hem![]()
Dostum ben ybr city siparişi verdim 2011 Model 0 olarak alıcağım fabrikadan gelicek onu beklıyorum 2010 modellerine pek kanım ısınmadısiyah yuvarlak far olanı gelseydi kesin onu alırdım ama gri kırmızı mavi var bayide neyse herkesin zevkler farklı
ben City yuvarlak kafa olarak alıyorum daha şık oluyor
senin crossun önü mz yi andırıyor![]()
26 beygir çokmu fazla ? Hyosung gt 250 r 30 beygir tipde var motorda![]()

Markası ne aga ona göre konusalımBurda kuru kuru atmayla olmaz :wiinkk:
söyledim yha kardeş kaç defa söyliyim yamaha dt 125 r
Allah aşkına yukarda ne yazıyosun burda dtr 125 yazıyosun karar ver.Bence modelleri ve beygirlerini öğren ondan sonra konuş istersen.:wiinkk:
Modelleri tam yazsan tam süper olacak yukarda dedim dedin aslında demedinr: bi Bi dtr 125 diyosun bi dt 125 r diyosun
r: Yukarda bulduğum bilgiyide mt den buldum :cherry:
Aynıda tam vermezsen google bulamıyor :cherry: Benim bulduğum teknik özelliklerdede dt 125 r diye geçiyo ama 12 hp :silent:
Tamam anladım ama netten herşeye inanmamak gerekmişBak rezil etti beni bende onu edem alın burda paylasılmıs
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/56099-yamahanin-dt-125-r-cross.html
kardeşim bu bilgi yanlış diyorum bu dt 125 ler için benim motorum dt 125 r anlamıyorsun yanlış yazılmış .
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:28 ----------
Model: DT 125 R; Tipi: Cross / Off-road; Üretim Yılı: 1995 SU SOĞUTMALI İKİZAMANLI 25 B HP
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:31 ----------
1 dk kardeş buldum olayı benim motorda exup dene şey var halk dilinde turbo dt 125 r lar exup açılmazsa 14 hp exup açılınca 25 ile 30 hp ye çıkıyor inanmıyorsan dt 125 r sahiplerine sor .. :bounce: