Geçmiş olsun :rendeer:
İnsan bir kazayı eğer hatırlamıyorsa o anda bir bilinc kaybı yasamıs yada baygınlık geçirmiş oalbilir. Özellikle kaza anları insanın hafızasına salise salise kazınır ki bunu da kaza yapan arkadaşların yazılarından da biliyoruz. Bence sen motoru bırakcam vs demeden evvel bir doktora gözüküp tam bir kontrol yada check-up yaptırman lazım. Çünkü eğer bu bilinc kaybı halleri devam eden bir şeyse sen arabada kullansan yolda yürüsende ölüm tehlikesiyle karşı karşıyasın. Bu noktada motoru suçlama en acilden bir doktora görün. Önlem alınabiliyorsa alınsın, daha gençsin kendine dikkat et
Bu hikayede bir kurgu hatasımı var,yoksa ben yanlışmı anlıyorum.
Bildiğim kadarı ile Yalova motosiklet fetivali geçen hafta sonu idi.Arkadaş ise 20 gün yattığından bahsediyor.Bu nasıl bir iştir.Acaba bir ay önce başka bir Yalova motosiklet festivali vardıda ben duymadım:silent:
Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun...
Ancak anlamadığım nokta şu; telefonla konuşmak için sağa çektim yazmışsın. Bu sürede seyir halindemiydin. Seyir halinde telefonla konuşurken mi kaza yaşandı?
Geçmiş olsun arkadaşım.Ancak yazdığın şu cümleden"bu olaydan sonra yaklaşık 20 gün yatağa mahkum kaldım sol ayağımın üstüne henüz basamıyorum müthiş bir ağrı var...artık bana bundan sonra motora binmek haram sanırım zaten bu olayı hatırlayıp korkarım hep..."durum böyle anlaşılyor.