Ankarada Üst Baş Alınabilecek En Uygun Yer Neresidir ?

Merhaba arkadaşlar , kendime kask ve ceket alabilmek için ankaraya gitmeyi düşünüyorum.Kayseriden gidecegim için dükkanların hangisi kaliteli ürünü uygun fiyata satar bilmiyorum tabiki :) bana bu konuda sizinde alış veriş yaptıgınız güzel ürünleri uygun fiyata yerler konusunda önerileriniz beklemekteyim.Ilgi alakanız için teşekkürler

dipnot : Biraz iri oldugum için ceketi üzerime denemem gerekmekte o yüzden internetten alış veriş yapmayı düşünmüyorum

dipnot 2 :Dükkan ismini ve nerede oldugunuda kabaca tarif ederseniz çok sevinirim. :rendeer:

motomax ankara iyidir.
web sitesinden fiyat incelemesi ve karşılaştırmasıda yapabilirsin.

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kesinlikle Motomax'a bakmalısın.
Zaten KUVVETMIRA en dogru yolu göstermiş sana.

motomax'in bulunduğu semt ya da mahalle diyelim ,motosiklet mağazalarıyla çevrelenmiş zaten oraya gittiğinde diğer mağazaları da göreceksin yürüme mesafesinde hepsi birbirine yakın .

Bende aylardır gidicem o caddeye bi türlü gidemedim Ankara'nın içinde arkadaş...! Zaten adı da bi tuhaf caddenin ama bi kaç tane büyük mağaza hep aynı yerdeymiş, gidip bakmam gerek, bana da pantolon, dizlik, kask lazım... Aslında vakit denk gelse aynı zamanda gidebilsek hem belki bi kaç ürün alınca fiyatta indirim de yapılır... Neyse sen bi gidersen bize de bilgi verirsin, bizde gideriz... İyi alış-verişler olsun...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar