Honda Honda Africa Twin XRV 750 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Ben devlet memuruyum, valla gezileri finanse etmek oldukça zor oluyor, en önemli masraf benzin. Yeme içme kalma olayını ucuza getirmeye çalışıyoruz mecburen, benzini ucuza getirme şansımız yok çünkü.:pale: ayrıca ordaki geziler yaklaşık üç yıllık bir süreç,hepsini arka arkaya yapacak bütçe yok malesef...:salut:

Videolar google ın türkiye'de yavaşlatılması zamanında kayboldu,onları silip yerine linklerini koyacam ama şu an vaktim yok. Eğer dailymotion.com a girip naproksen diye aratırsan oraya iki tane video yüklemiştim.selamlar...:cat:

Naproksen, ben de Marmaris'teyim. Bu taraflara uğrarsan beklerim mutlaka. Gezilerden de haberdar edersen sevinirim. Önümüzdeki aydan itibaren müsaitim, memur memur gezeriz :)

esad tesekkurler...istedigin renklerde bir tane sahibinden.com da var.izmir deymis gercektende cok temiz gorunuyo ve fiyati da uygun...umarim kavusursun en kisa zamanda istedigine

esad tesekkurler...istedigin renklerde bir tane sahibinden.com da var.izmir deymis gercektende cok temiz gorunuyo ve fiyati da uygun...umarim kavusursun en kisa zamanda istedigine

Arkadaşlar,bana sahibinden.com daki adresini verirseniz sizin yerinize bakıp inceleyip alınıp alınmaması gerektiğini size yazarım.

Motora baktım,dediğin gibi temiz görünüyor,ama malesef ben hala hanımla savaş veriyorum.Kesinlikle yanaşmıyor motor almama,ben kazanırsam alırım kaybedersem malesef alamam,o motorda benim gibi africa severe nasib olur inşaallah.Bu arada necatik35 in bakması alıcı olanlar için referans olur sanırım.

Naproksen, ben de Marmaris'teyim. Bu taraflara uğrarsan beklerim mutlaka. Gezilerden de haberdar edersen sevinirim. Önümüzdeki aydan itibaren müsaitim, memur memur gezeriz :)

Neden olmasın, özelden tel nonu atarsan geldiğimde ararım görüşürüz. Bende sana atıyorum bilgileri.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:58 ----------

Aynı motor gördüğüm kadarıyla başkalarınında dikkatini çekmiş...
Necatik arkadaş izmir civarında olduğu için motoru biliyor olma ihtimali var ona göre değerlendirecek sanırım, fotoğraf falı bakmayacak :)

Abi resimdenmi çözüyorsun olayı

İzmir de olduğum için gidip bakabilirim demiştim:)

Senin satın aldığın afrikayıda resimden çözememiş İzmir den kalkıp İstanbul gitmiştik:)Sonra profilo iş merkezinin önünde gerekli çözümlemeyi yapıp geri dönmüştük:bounce: Tabii ilan sahibine biraz küfrederek:pr:

Senin satın aldığın afrikayıda resimden çözememiş İzmir den kalkıp İstanbul gitmiştik:)Sonra profilo iş merkezinin önünde gerekli çözümlemeyi yapıp geri dönmüştük:bounce: Tabii ilan sahibine biraz küfrederek:pr:

Abi,Afrikadan iyi anlıyormusun?Biliyorumki her modelin kendine has ,hassas noktaları vardır,bir Africa alacak olanın nerelere dikkat etmesi gerektiğini biliyormusun acaba?

Abi,Afrikadan iyi anlıyormusun?Biliyorumki her modelin kendine has ,hassas noktaları vardır,bir Africa alacak olanın nerelere dikkat etmesi gerektiğini biliyormusun acaba?

Afrikalar sorunsuz makinalardır.Alırken dikkat edilecek en önemli husus kasasının düzgünlüğüdür.Mümkün olduğu kadar orjinal parçarı üzerinde olan az km.yapmış olanı tercih edilmelidir.Afrikanın tek rahatsızlığı koltuğudur.Özellikle sert ve dar olarak yapılmıştır.Bunun sebebide afrika yolları için yapılmış olmasıdır.Zira bozuk yollarda enduro motorlar ayakta kullanılır ve koltuğa pek ihtiyaç duyulmaz.Unutulmaması gereken Afrika bir turing değil,bir endurodur.

Afrikalar sorunsuz makinalardır.Alırken dikkat edilecek en önemli husus kasasının düzgünlüğüdür.Mümkün olduğu kadar orjinal parçarı üzerinde olan az km.yapmış olanı tercih edilmelidir.Afrikanın tek rahatsızlığı koltuğudur.Özellikle sert ve dar olarak yapılmıştır.Bunun sebebide afrika yolları için yapılmış olmasıdır.Zira bozuk yollarda enduro motorlar ayakta kullanılır ve koltuğa pek ihtiyaç duyulmaz.Unutulmaması gereken Afrika bir turing değil,bir endurodur.

Hocam merhaba,
Çanakkale gezi sürecimizde Foça' da misafiriniz olmuştuk. Bende o zaman VFR 800 Honda vardı. Şu an Hayabusa 1300 var. Ancak TA veya AT almayı düşünüyorum. İzmir' de bulunan AT' yi inceleme fırsatın olursa bilgi almak isterim. Arkadaş ilanına takas yazmış, Hayabusa' yı takasa sokabilirim. Tabii üste nakit almak koşulu ile.:)
Şimdiden teşekkürler, selam ve saygılar.:cat:

Hocam merhaba,
Çanakkale gezi sürecimizde Foça' da misafiriniz olmuştuk. Bende o zaman VFR 800 Honda vardı. Şu an Hayabusa 1300 var. Ancak TA veya AT almayı düşünüyorum. İzmir' de bulunan AT' yi inceleme fırsatın olursa bilgi almak isterim. Arkadaş ilanına takas yazmış, Hayabusa' yı takasa sokabilirim. Tabii üste nakit almak koşulu ile.:)
Şimdiden teşekkürler, selam ve saygılar.:cat:

Memnuniyetle bakarım arkadaşım.Bu gün zaten oraya gitme ihtimalim var.Bakınca sana haber veririm.Adanalı tüm arkadaşlara selam.

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Memnuniyetle bakarım arkadaşım.Bu gün zaten oraya gitme ihtimalim var.Bakınca sana haber veririm.Adanalı tüm arkadaşlara selam.

Necati abi seni Afrika topic'inde çok görmeye başladım :bounce:

Necati abi seni Afrika topic'inde çok görmeye başladım :bounce:

Sinan cığım,yaz başında bir arkadaşıma Afrika almıştık.Afrika topic ini görünce bir gireyim dedim.Sonrasında tanıdık bir afrika yı görünce muhabbete girdim.Bu sayfanın başındaki siyah afrikadan bahsediyorum.O afrikayı almak için İstanbula gitmiştik.Fakat almadan geri geldik.Sebebi bende kalsın:bounce:

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sinan cığım,yaz başında bir arkadaşıma Afrika almıştık.Afrika topic ini görünce bir gireyim dedim.Sonrasında tanıdık bir afrika yı görünce muhabbete girdim.Bu sayfanın başındaki siyah afrikadan bahsediyorum.O afrikayı almak için İstanbula gitmiştik.Fakat almadan geri geldik.Sebebi bende kalsın:bounce:

Afrika sana yakışır ama necati abi.
Eski enduro'culardan kim kaldı zaten.
Ama sen GS'den Afrika'ya binermisin oda ayri bi konu :)

Afrika sana yakışır ama necati abi.
Eski enduro'culardan kim kaldı zaten.
Ama sen GS'den Afrika'ya binermisin oda ayri bi konu :)

Afrika ile yol gidilmiyor be Sinan ım:p Ramazanda çıktığımız akdeniz seyhatinde arkadaşın afrikası yüzünden 100-110km.de bir mola vermek zorunda kaldık.Arkadaşın poposu ancak o kadar dayanabiliyordu afrikanın koltuğuna:queen:

Valla neyini beğenmedin merak ettim dogrusu aldığımdan beri 7 bin km yaptım henüz bir sorunu yok ve en az 5 kisi satarmisin diye sordu.gerçi vaz geçtim fikrin sende kalsın alınmış motora bok atmaktansa hayırlı olsun demeyi tercih edenlerdenim.aldığım kişiyle hala görüşüyorum bence küfür edilecek biride değil Begenmessen almazsın o kadar.ha 10 yasında motordan ne beklediğine De bağlı tabi

Valla neyini beğenmedin merak ettim dogrusu aldığımdan beri 7 bin km yaptım henüz bir sorunu yok ve en az 5 kisi satarmisin diye sordu.gerçi vaz geçtim fikrin sende kalsın alınmış motora bok atmaktansa hayırlı olsun demeyi tercih edenlerdenim.aldığım kişiyle hala görüşüyorum bence küfür edilecek biride değil Begenmessen almazsın o kadar.ha 10 yasında motordan ne beklediğine De bağlı tabi

Arkadaşım,sen dalga geçercesine"Abi resimdenmi çözüyorsun olayı "diyerek olayı sulandırdığından dolayı yazıldı o yazı.Önce herkez haddini bilecek ve ona göre yazacak.Yani sen giderken biz dönüyorduk o yollardan.:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar