Suzuki İntruder VL M800 model 30.000 km 'de alınırmı ?

Cobra USA mail attım bakalım ne diyecekler. sorun yoksa ehemen EBAY'dan bir adet alıcam :)

Şöyle bir durum var..Eğer alacağın egzozların boyutları büyükse posta taşımıyor.Tek seçeneğin tanıdık ya da UPS..Ancak UPS ile buradaki fiyata geliyor,git buradan taksitle al daha iyi...Ben çok peşinde koştum bu işin, bilen bilir dediklerime güven,her türlü araştırmayı yapmıştım..Satıcılar genelde USPS ile gönderiyoruz diyorlar ama kanma DHL ile filan gelir...USPS taşımıyor o boyutta paketleri..Ancak slip on sistemse olabilir belki..Dediğim gibi ısrarla sor USPS(United States Postal Service) bu boyutta paketi kabul ediyor mu diye...Diyelim bu şekilde getirttin bu sefer gümrükten sen çekiceksin..Bence imkanın varsa ya tanıdık ile hallet ya da buradan pazarlık yap taksitle al çünkü UPS ve DHL ile buradaki rakama gelicek aşağı yukarı..En azından buradan alırsan muhattabın olur..Tanıdık varsa ama bal ne kelime şeker ne kelime:)

Sorunu çözdüm Smokehead takdırdım oldu bitti çılgın deli dehşet oldu :)) ercan abi videosunu çekmiş kendisi kendi yaptığına hayran kaldı. :) fena bir ses var şimdi oldu tam bir yer helikopteri :))

kaç model acaba ? bende uzun süredir bu motoru(efsaneyi) incelemekteyim hayalimdir kendisi inşallah bir gün sahip olacağım fiyatı uygun görünüyor zaten bu motorun toplasan kaç ilani var ki herkes memnun motorundan belli ki satmak istemiyor...

inşallah senin için hayırlı olur kazasız belasız sürüşler... bir ara fotolarını yayınla da bakalım :)

M800 çok harika bi motor,bende mevcut motorumdan sonra m800 alıcam kafaya koydum :)

km yi kafana takma bence de.

Herşey hayalle ve istekle başlamıyor mu? Bende bir zamanlar resimlerini çıkartıp asardım. Şimdii mmmm canım benimmm:)

Ya şimdi şöyle bir şey var...Benim arkadaşın motorda da Ercan'ın egzozlardan vardı..Başka bir egzozla karşılaştırmadan duyunca fazla da araştırmadıysan "vay be" dersin de,bilinen vance hines,cobra gibi egzozları duyunca ercanınkilerin esamesi bile okunmaz...Ayrıca bu adamın egzozları görünce nedense bu işin içinde olanların suratına bir sırıtma oturuyordu naaptın hoca diyorlardı...Arkadaşta Vance&Hines alıp taktı daha sonra..Sana şöyle söyliyim Ercanınki V&H ın yanında kuru gürültüden başka bir şey değil..Seninkiler nasıl tabi bilemiyorum..Video koyda bakalım

Kawasaki Vn 900 Custom Smokehead mükemmel performans

Ben çok araştırdım ve ercan'da kararkıldım. Çünkü cobra veya benzeri markalar türkiye'de çok pahalı aradaki para kadar fark yok.

Video 'ya gelince bir tane var ama kamera ses bozulmasın diye ses yükseldikçe kendisi kısıyor yani pek başarılı olmuyor.

Fikir verme açısından bir video var. Ama canlı dinlenmesi gerekiyor, Fakat etrafımdan aldığım tepkiler şu allah allah nasıl böyle ses çıkar oluyor. :)) Arkadaşımda Cobra egzozlu M800 var kesinlikle cılız kalıyor.

http://www.youtube.com/watch?v=dla_tBPfKV8

Herşey hayalle ve istekle başlamıyor mu? Bende bir zamanlar resimlerini çıkartıp asardım. Şimdii mmmm canım benimmm:)

Yok dostum benim hayalim m800 değil,hedefim m800,zaten vz800 kullanıyorum ama m800 ayrı bi güzellik tabi,

Ancak hayalim intruder m1800r.
başka söze de gerek yok zaten,bende onun resimleriyle yaşıyorum :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar