A2 Direksiyon Sınavı Hakkında Tüyolarınız :)

Yarın sınava giricem motorum yok ama bu hafta alıcam ... Sorum sunlar;
1) Motor Olarak hangi Tiplerden Kullandırıyolar ( Scooter dan başka kullanmadım )

2) dupalardan geçiyomusuz galiba araları bi acemının geççeği kadar buyuk mu ?

3) Sizin verebıleceğiniz Tüyoları bekliyorum Çok heyacanlıyım :salut:

ve son olarak yarın geçersem ehliyetımı kaç gun sonra elime alıyorum

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...

En önemli tüyo, heyecanını yenmen, sakin olmandır.

Senin duba dediğin ve benim asıl ismini şimdi hatırlayamadığım o zımbırtıların arası acemiler için bile yeteri kadar açıktır merak etme.

Motosiklet konusunu bilemeyeceğim, yere göre değişiyor. Zira ben sınava girdiğimde Scooter kullanıcıları vitesli motor kullanmak zorundaydılar ve bundan yakınıyorlardı. Durum orada nasıldır bilmiyorum.

O Kadar Heycan Yapmana Gerek Yok 6 Tane Duba War Toplamda Yarı Otamatik Vitesli Bi Motorla 2. VİTESTE Kalkıosun Dubaların Arasından Geçiosun Gelirkende Dümdüz Yapıştırıp Geliosun 2.Vites'de Motoru Teslim Ediosun Ben Girdiğimde Hocalar Bile Bakmamıştı Ama İyi Hatırlıyorum 95 Le Geçmiştim :bounce::mrgreen:

Yarın sınava giricem motorum yok ama bu hafta alıcam ... Sorum sunlar;
1) Motor Olarak hangi Tiplerden Kullandırıyolar ( Scooter dan başka kullanmadım )

2) dupalardan geçiyomusuz galiba araları bi acemının geççeği kadar buyuk mu ?

3) Sizin verebıleceğiniz Tüyoları bekliyorum Çok heyacanlıyım :salut:

ve son olarak yarın geçersem ehliyetımı kaç gun sonra elime alıyorum

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...

slm

1- Sınavda vitesli motor kullandırıyorlar
2- Ben sınava girdiğimde duba vs... birşeylerin arasından geçmedik 50 m gidip geri dönderdiler akşam saat 17:00 kursu aradığımda geçtiğimi söylediler
3- Heyecan yapıp kalkış esnasında stop ettirmezsen geçersin sıkıntı yapma

Sınavı geçersen kurstan evraklarını aldıktan sonra gerekli harcı vergi dairesine yatırıp Emniyetin sitesinden başvuru için randevu alıyorsun randevusuz işlem yapmıyorlar unutma parmak izini alıyorlar evrakların tamamsa ehliyet kart parasını ödüyorsun ve yaklaşık bir hafta içinde ehliyetine kavuşuyorsun

Sınavda şimdiden başarılar

slm

1- Sınavda vitesli motor kullandırıyorlar
2- Ben sınava girdiğimde duba vs... birşeylerin arasından geçmedik 50 m gidip geri dönderdiler akşam saat 17:00 kursu aradığımda geçtiğimi söylediler
3- Heyecan yapıp kalkış esnasında stop ettirmezsen geçersin sıkıntı yapma

Sınavı geçersen kurstan evraklarını aldıktan sonra gerekli harcı vergi dairesine yatırıp Emniyetin sitesinden başvuru için randevu alıyorsun randevusuz işlem yapmıyorlar unutma parmak izini alıyorlar evrakların tamamsa ehliyet kart parasını ödüyorsun ve yaklaşık bir hafta içinde ehliyetine kavuşuyorsun

Sınavda şimdiden başarılar

Vitesli olması çok güzel bende hiç scooter kullanamam bi acayip geliyor Bu arada kendi motorumuzla girebiliyormuyuz ?

evet size en güzel tüyoyu vericem arkadaşlar özellikle vitesli motor kullananlar rolantinizi 3.000 devire cıakrın stop ettirmeyin yeterli.

Vitesli olması çok güzel bende hiç scooter kullanamam bi acayip geliyor Bu arada kendi motorumuzla girebiliyormuyuz ?

Valla 2000 yılında kendı motosıkletımle gıtmeme ragmen sınavda bana scooter kullandırdılar yanı surucu kursuna kayıtlı olması gerekıyormus.
vıteslı motosıklet vermıyorlar dıye bılıyordum ben ama degısmıs olabılır...

Bugün girdiğimde sınava 3 tane kuka vardı, vitesli motor sürdük. Yamaha Ybr 125. Bir yanda sınava girenler varken, bir yandan da kimisine vitesli motor sürdürtüyorlardı öğrenmesi için sanırım. :)
3 kukada slalom yapıp, son kukadan sonra u dönüşü yaptık. Giderken veya dönüşte de vitesi 2'ye takıyorsun olup bitiyor :)

heyecanlanma yeter. Ben direksiyon sınavına kendi motorumla gelmeyi düşünüyorum artık ne düşünürler bilmem :mrgreen:

Hocam Anlatılmıcak Kadar Basit Motora Azcık alışmıs birinin kolaylıkla geçebileciği kadarmış... Sadece ben heyecan yapmısım ... 10 tane kukinin arasından geçirdiler yokuş aşşağı ve yokuş yukarı daha sonra sekiz çizdirliler, öğlen kursu aradım : geçtin 96:D

Yarın kısmetse motorum geliyo :D

Herkeze Teşşkürler...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar