Mondial 100 urt yardım ! ! !

arkadaşlar benim bir motorum var markası mondial 100 urt motoru ilk aldıqımdan bu yana kendimce iyi baktıqımı düşünüyorum motoru ilk zamanlarında rampaya wurmadım 50yi bile kolay kolay wurmadım yaqını 1000 km de deqiştirdim suanda kilometrem 1700 de ama motorumda istediqim atiklik ve hız yok 75den fazla çıkamıyorum sebebi ne olabilir ? yardımlarınız için simdiden tskler

Hiç mi yolu yok ya tvs bile geçiyor beni yolda ltfen kardes yok mudur bir yolu

Yahu aynı içerikli niye 2 konu açtın? Ben ötekine cevap verdim.

abicim k.bakmayın yardımcı olan kimse olmadıda özür dilerim forumda ilk qünüm

abicim ben antepliyim bizim burda boş bi yol war 15 km felan qidiş qeliş 30km basa bildiqim kadar bassam açılır mı ?

Tamam rodajda ilk 500 km çok önemlidir falan ama henüz 1700'de rodaj bitmez. Açar o motoru kısa zamanda. Ama açacağım diye fazla da zorlamaması lazım.

en fazla 1.000 km ye kadar olur küçük motorlarda rotaj dönemi arkadaş 1.700 km deymiş

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:08 ----------

Yok be extrem açılır o motor, bozma adamın moralini :)

tamam bozmayalım ama gerçekler acıdır denemesi badava isterse bassın zorlasın motoru tekrar bakalım açılabilmesi 1000:1 oran gibi bişey rodaj döneminda azda olsa bassaymış ahhh ahhh:pr: neyse boşver usta yaw gittiği kadar

extrem_015'in haklı olduğu taraf var ancak iş işten geçmiş değil.

Şimdi o bahsettiğin 30 km'lik mesafede veya başka şekilde hızını mümkün olduğunca artırmaya çalışarak dolaşmaya çalış ama çok dip gaz yapma.

O yolda mutlaka rampa aşağı bölümler vardır. O kısımlarda ilk etapta çok uzatmayacak şekilde dip gaz yapabilirsin. Gün geçtikçe bu dipgazların süresini uzatırsın. Bunu havanın serin olduğu anlarda yapmaya çalış. Belki olması gerektiği gibi sonuç alamayacaksın ama şu anki halinden çok çok iyi olacaktır.

abicim bizim orda dediqim yerde tam dimdik bi yokus war motoru oraya wersem qazı köklesem ?

Birden yüklenme öyle dik yokuşta falan. Dediğimi uygula ve sabırlı ol tamamdır. Alıştıra alıştıra yüklen alete. Yağını zamanında değiştirmeyi de unutma.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar