Videolarım...vaktiniz varsa izleyin ve oylayın...

Arkadaşlar blogumda kendi yaptığım beş tane videoyu yayınladım ve sizinde fikrinizi almak istedim.Videoların linki ;

http://lntoftheotherworld.blogspot.com/

Sağ üst köşede bir anket koydum izledikten sonra ankete cevap verirseniz çok sevinirim. Ayrıca yorum yazmak isterseniz;videoların altındaki yorum kısmına yazabilirsiniz.Tabi ki buraya da yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Şimdiden teşekkürler...

hepsi slaytmı? video yokmu?

site bilgisayarı kastı. videoların resim çözünürlükleri bozuk

Son düzenleme:
elinize sağlık video kaliteleri iyi değil fakat bu sayede kolay iniyor. Bir de fotoğraflarınıza tarih koymazsanız daha iyi olur. Bence tarih fotoğrafı mekanıkleştiriyor. Müzikler mükemmel gerçekten hepsini beğenerek dinledim. Tekrar elinize sağlık iyi günler.

yorumlarınız için teşekkürler...
Birşeyler yapmaya çalışıyorum,yorumlarınıza göre şekillendirecem. Tarih olayını silme fikri benimde aklımda,bazen bu fotoğraf ne zaman çekildi muhabbetini çözümlemesinden dolayı tarih koymaya devam ediyordum. Ama tarih olunca sanki mekanikleşiyor bence de...
Fotoğrafların çözünürlükleri iyi ama video yaparken sanırım kendi biraz formatını oynuyor,moviemaker ile hazırlıyorum.
Bildiğiniz moviemaker tarzı ve bedava olan program varsa tavsiye edebileceğiniz denemek isterim....

yorumlarınız için teşekkürler...
Birşeyler yapmaya çalışıyorum,yorumlarınıza göre şekillendirecem. Tarih olayını silme fikri benimde aklımda,bazen bu fotoğraf ne zaman çekildi muhabbetini çözümlemesinden dolayı tarih koymaya devam ediyordum. Ama tarih olunca sanki mekanikleşiyor bence de...
Fotoğrafların çözünürlükleri iyi ama video yaparken sanırım kendi biraz formatını oynuyor,moviemaker ile hazırlıyorum.
Bildiğiniz moviemaker tarzı ve bedava olan program varsa tavsiye edebileceğiniz denemek isterim....

Zevkle blogu inceledim...
Resimler ve videolar güzel, müzikte hoş tabi... elinize emeğinize sağlık...
Bolca vakit ayırmışsınız kesin.

Vaktinde bende öyle birşey yapayım diyordum ama gezme fırsatım olmuyor.
moviemaker yerine bir proshow kullanabilirsin daha hoş olur, slayt geçişleri daha zengin.

Saygılar.

proshow???
hemen bir araştırıp deneyeyim...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:40 ----------

indirip denedim,biraz kullanması zor gibi geldi ama görüntüler daha kaliteli...
birde videonun ortasında reklam yazısı var,crackleyince o yazı gider sanırım.
birde müzik koyma kısmı karışık,koyduğum şarkının nerde başlayıp nerde bittiğini göremiyorum...
neyse biraz daha çalışayım üstünde...

Video -E :cat:

Video -A beni azdaha ağlatıcaktı,özür dilerim yarıda kapattım,amam müzik çok güzel.Özellikle 1.40sn. sonraki başlayan müzik:cat:

Diğer video ve fotolar,bunların yanında vasat kalmış.Tek olarak ele alıcak olursak,herbiri kendince güzel...

Başarılar...Devamını bekliyoruz:rendeer:

Video -E :cat:

Video -A beni azdaha ağlatıcaktı,özür dilerim yarıda kapattım,amam müzik çok güzel.Özellikle 1.40sn. sonraki başlayan müzik:cat:

Diğer video ve fotolar,bunların yanında vasat kalmış.Tek olarak ele alıcak olursak,herbiri kendince güzel...

Başarılar...Devamını bekliyoruz:rendeer:

Teşekkür ederim, şimdi yeni pogram arayışı içindeyim. Bakalım daha kaliteli ve bedava bir program bulunca onunla devam edeceğim....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar