Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar biz 2008 Mart ayında 2000 tl peşin 4000 de 6 aylık kredi ile bu motoru almıştık. Tabi kıredi çektiğimiz için motoru ruhsata rehinli yazmışlardı. 2008 Eylül ayında kredi taksitleri bitti ve ben hala(2 yıldır) ruhsattan bu rehinli ifadesini kaldırtmadım. Şimdi bu rehini kaldırtmak için ne yapmam gerek yani normal prosüdür nedir bilen var mı?

arkadaşlar sanırım sizlerle paylaştığım son kareler bunlar bu haftaiçi motoru görmeye gelicek olan talibi var büyük ihtimal anlaşırız umarım...satmadan önce hatıralık bir kaç poz çektim sizlerle paylaşmak istedim...

Arkadaşlar biz 2008 Mart ayında 2000 tl peşin 4000 de 6 aylık kredi ile bu motoru almıştık. Tabi kıredi çektiğimiz için motoru ruhsata rehinli yazmışlardı. 2008 Eylül ayında kredi taksitleri bitti ve ben hala(2 yıldır) ruhsattan bu rehinli ifadesini kaldırtmadım. Şimdi bu rehini kaldırtmak için ne yapmam gerek yani normal prosüdür nedir bilen var mı?

borcunun bıttıgıne daır kredı çektıgın bankadan yazı alıyorsun. Satış yapacagında o belgeyle notere gıdıyorsun. onu sıldırmene gerek yok ek ruhsat masrafı çıkar. araba ışlerınde boyle oluyor. motosıklettede boyledır dıye duşunuyorum. Artık zaten rehınlı yazısını ruhsata yazmıyorlar ınternette plakada çıkıyor :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:59 ----------

lucas balata al pişman olmazsın.otoda kullandık senelerce . zaten ingiliz markası kalitesi yerinde

teşekkur ederım. tavsıye ettı satıcı orjınalınden daha ıyı bu marka dedı. :rendeer:

ONUR35 dostum senın arka lastık 120 lık dımı?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:02 ----------

sayfa kurucumuz Gorkem abımız neler yapmış boyle :cyclopsan tebrık ederım zahmetlı iş =) ben de arkaya mono kapak duşunuyorum ama sahıbındende bulamadım. Almanya dan sorayım fıyatı ya da bılen var mı cıvarında mono kapak? guzel olucak dıye duşunuyorum :queen:

lastikler orjinal ebatlarında...kalın lastik takmayı hep istedim ama kalın lastikli olanından almaya karar verdim:cherry:

arka kalın gibi duruyor ve deseni güzel geldi :queen: bende 120 lik var aynı onun gibi :wiinkk: ne düşünüyorsun geniş lastikli marka model ? :cherry: daha bizim cbr ınbüyümesine çokkkk var :salut::queen:

Motosikleti
Honda Crf250L
ninja 400 bence cbr125 ten sonra alınabilecek bir makina..tabi uygun fiyata gelirse..

ninja400r_06.jpg

arka kalın gibi duruyor ve deseni güzel geldi :queen: bende 120 lik var aynı onun gibi :wiinkk: ne düşünüyorsun geniş lastikli marka model ? :cherry: daha bizim cbr ınbüyümesine çokkkk var :salut::queen:

yok orjinal boydalar ama pirelli mt75 modeli bence gayet güvenilir bir yol tutuşu var...evet deseni benimde hoşuma gidiyor bir sonraki motorum er5 olacak büyük olasılık onada pirelli mt75 takarım herhalde (tabi uygun ebatı varsa):)

merhaba arkadaşlar 2 haftadan beri aranızda değilim dim ben şu anda kütahya dayım ve afyona gecicem arnızda afyondan arkadaşlar warmı

beyler son zamanlarda akü değiştiren oldu mu hiç?benim motor yatmaktan artık akü iyice boşalmış şarj ettirmiştim ama tutmuyor mecburen değiştiricem alacak kişiye masrafsız teslim etmek isterim...akü bana kaça patlar bilgisi olan var mı?

merhaba arkadaşlar bi sorum olcak. şimdi ben kışın motoru kullanmıyorum 8 9 ay yatıyo motor. mtorun en son yagını değiştireli 1000km yi geçti yeniden deiştirmek lazım artık. fakat daha 1 2 hafta motora binip sora yerine sokucam. şimdi yağını değiştirmeli miyim , yazın motoru cıkardığımda mı değiştirsem ? yani yağ değiştirsem şimdi kışın 8 9 ay motorun yatmasının yağa bi zararı olur mu , yazın bı daha değiştirmek durumunda kalır mıyım ?

bilgisi olan arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim

17 yaşında birinin kendine ait motosikleti olamaz değil mi ? Velinin falan üstüne mi olmalı?

17 yaşında birinin kendine ait motosikleti olamaz değil mi ? Velinin falan üstüne mi olmalı?

Veli Olmasına Gerek Yok Her Hangi Bir Şahısta Olur Ama Bizlerin Annenin Yada Babanın Üstüne Yaptırmaktaki Amaç Her Hangi Bir Kontrolde Motor Kimin Die Ruhsata Baktılarında Babamın Yada Annemin Demendir Ama Başkasının Üstüne Olursa Dikkat Çeker Yani Bu Olay Daha Çok Soyadıyla İlgili Bi Durum. 18 Yaşından Sonra İstediğin Kadar Aracı Üstüne Yapa Bilirsin...:rendeer::mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar