olsun gerçek ustalar kazansın abi.. para var huzur var)
garanti dediğiniz nedir arkadaslar bu tip mondi asya çelik kuba vs vs motorlarda garanti işi fasa fiso.Sadece sözde garanti.ben karbüratörü temizlettirecektim mesela adam benden para istedi.zincir sıktırdım para istedi ne bunun garantisi yok mu dedim yok abi bunlar garanti dısı dedi.bi motorun karbüratörü zinciri vs granti olmasa neresi garantide acaba? boyu 2 metre olan aynaları mı? geçin bu işleri tanıdığınız iyi bi ustaya emanet edin motorunuzu.Ki geçi ben garantisi için sıfır almadım,sırf kendim 0 motorum olsun diye,ilk sahibi ben olayım diye aldım o kadar.garantiden bişey cıkmaz derdim önceleri,oda oldu.
Paran varsa mondial almasaydın kardeşim?
kapak dediğin böylesine sıkı olmalı ki; gazı içinde sa klasın...:cat::bounce::rendeer:[/Q mondiali sadece fakirler mi alıyor.. çok insan vardır marlboro içer ama cebinde parası yoktur.. işi gösteriştir . sizde onlardan olmayasınız..?
kapak dediğin böylesine sıkı olmalı ki; gazı içinde sa klasın...:cat::bounce::rendeer:[/Q mondiali sadece fakirler mi alıyor.. çok insan vardır marlboro içer ama cebinde parası yoktur.. işi gösteriştir . sizde onlardan olmayasınız..?
ben, "param var veya yok demedim ki"
benim zenginliğim telefon rehberimdir, sağlığımdır, ailemdir :wiinkk: