Iron Maiden-Yeni albüm "Final Frontier"

Super Moderator
Ben var...

Her dönüşte her dinleyişte ayrı şarkıya takılarak, ayrı şarkıya taparak dinliyorum hala...

Şu sıralar dönüp dönüp Talisman'ın introsunu ve o geçiş anını dinlemek en büyük hobim mesela:p

Ben var...

Her dönüşte her dinleyişte ayrı şarkıya takılarak, ayrı şarkıya taparak dinliyorum hala...

Şu sıralar dönüp dönüp Talisman'ın introsunu ve o geçiş anını dinlemek en büyük hobim mesela:p

Evet yahu koptuğu yer çok güzel...Coming home da şahane olmuş...Isle of avalon da hızlandığında şahane oluyor...Yani bir kaç kere dinleyince gerçekten best of gibi albüm olmuş...Hiç boş şarkı yok

Son düzenleme:
Uzun zamandır takip edemiyorum, mesajı gördüğüm iyi oldu.

Keşke söylentiler gerçekleşip gelseler ülkemize. Geçenki gibi Hindistana uğrayıp üzerimizden geçmesinler uçakla :)

O değil de, "when the wild wind blows" ne şarkı olmuş öyle bea ??.. Pek iron maiden fanatiği değilimdir ama, bu bambaşkaymış. Loop'a alınacak şarkı.

O değil de, "when the wild wind blows" ne şarkı olmuş öyle bea ??.. Pek iron maiden fanatiği değilimdir ama, bu bambaşkaymış. Loop'a alınacak şarkı.

Hakikaten marş gibi olmuş...Yahu şimdi başkası dese mother of mercy oda bomba,final frontier da bomba,talisman da bomba,coming home da öyle...Adamlar çok çok iyi bir albüm yapmış,boş şarkı yok...

Kısa bir zaman önce şöyle bir nacizane yazım olmuştur..

http://tahinpekmez.org/?m=show&sa=7175&list=lc

Altına yorum yapanlar şahane saçmalamış...Albümü dinlediklerinden bile şüpheliyim...Albüm konsept albüm o yüzden baştan sona sıkılsanda 2-3 kere dinlemeni tavsiye ederim...Bir süre sonra albümün içine girdikçe melodiler kulağına oturdukça yahu şurası çok güzel olmuş demeye başlıyorsun..İçine girmesi zor bir albüm ama girince çıkması daha zor:)

Saolsun o yorum yapanlar biraz geyiği seven adamlar:)

Iron Maiden bu yaz ülkemize geldi geldi , gelmedi ben onlara gidiyorum...

Aman allahım bulundum. Bu arada evet ağbi eski ekşisozluk yazarı kuturkutur benim.

Hayır Kara Murat benim :)

Velhasıl Iron Maiden için kendimi kapatıyorum beyler.

2010 yazının tek grubu Manowar ve geri kalan güzel grupların konserinden sonra beni ancak Iron Maiden paklar...

2005 Yedikule Manowar konserinin üzerine de birşey söylenemez sanırım...

Bu yaz Maiden gelsinde sen gör...Önceden görmüştük ama Bruce ve Adrian'la bambaşka olucak...Iron Maiden,Ac\Dc diyorlar...Nakavt oluruz...

Geçen senenin 400TL si bu sene kesin 600TL olur biletler...

Bruce İçin herşey feda...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar