abilerim ben de paramı ancak 2 yıl sonra denkleştirebileceğim için çok üzüldüm çünkü bu motorların ömrünün bana yetişiceğini sanmıyorum

(motoru çok beğendim ama).2 yıl sonra temiz iyi çalışan bir zs 200 gs alabilir miyim yoksa cbr 125 hayaline devam mı edeyim?bir de şu seçenek var:acaba zealsun ben alana kadar yeni bir race modeli çıkarabilir mi?
sorularıma cevap verirseniz çok memnun olurum. saygılar.:bounce:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:15 ----------
motoru gerçeten çok beğendim ama bana yetişmez heralde diyorum.fuar zamanlarını bilmiyorum ama zealsun inş yeni bir race modeli çıkartır bunun gibi de onu alırım ama aklım hep bunda kalcak

r:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:17 ----------
ya da şöyle diyorum eğer motorun ömrü o kadar varsa (zannetmiyorum ama ) böyle temiz bitane 2. el alıp modifiye ettirsem rahat kullanabilir miyim acaba? ya da çin malı diye bu söylediğim yapılmaz mı?cevaplarınıza teşekkürler şimdiden ama bu motoru (eğer ben alana kadar ömrü varsa) almayı ve modifiye etmeyi planlıyorum :queen: