İlk motorum için yardım !!! kararsızım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkese selamlar be 16 yaşında bir lise öğrencisiyim seneye A2 ehliyet alcam fakat şu sıralar 2.el chopper tarzı bir motor düşünüyorum acemiliğimi atmak için özellikle :)
yaklaşık 1,500 tl bütcem var ne almalıyım
saygılar

Forumdan Uzaklaştırıldı
1500 liraya keeway super light alınabilir

rif

Bence ilk önce ehliyetini çıkart.Ondan sonra motoru düşünürsün.Yakalanırsan cezası büyük malum..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bence ilk önce ehliyetini çıkart.Ondan sonra motoru düşünürsün.Yakalanırsan cezası büyük malum..

zaten ben şu an uzun yol veya çevreyoluna filan çıkmayı pek düşünmüyorum oturduğum çevrede dediğim gibi acemiliğimi atmak için düşünüyorum.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:30 ----------

abilerim önerilerinizi yazarken aletin avantaj/dezavantaj larını da yazarsanız çok sevinirim çünkü motorlardan pek anladığım söylenemez(şimdilik)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:32 ----------

1500 se sen çelik cup alırsın anca

dediğim gibi 0 düşünmüyorum.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:43 ----------

1500 liraya keeway super light alınabilir

olabilir ama bir acemi için avantaj/dezavantajlarını da yazabilirsen cok mutlu olurum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
super light çok süslü aksesuvarlı bir makine 150 cc güzel de kaçıyor tek derdi var eğer açık alanda kalırsa yağmur kar görürse kromajları çok kötü oluyor sonuçta keeway diğerlerinden daha kalitelidir

Forumdan Uzaklaştırıldı
super light çok süslü aksesuvarlı bir makine 150 cc güzel de kaçıyor tek derdi var eğer açık alanda kalırsa yağmur kar görürse kromajları çok kötü oluyor sonuçta keeway diğerlerinden daha kalitelidir

ben kapalı garajda muhafaza etmeyi düşünüyorum çünkü bayrampaşa çok tekin bir yer değil:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
resimlerine baktıysan krem renkli olanı çok güzel yan çantaları var ön sosis çantası var güzel bir makine

Forumdan Uzaklaştırıldı
resimlerine baktıysan krem renkli olanı çok güzel yan çantaları var ön sosis çantası var güzel bir makine

evet baktım çok hoş duruyor. benim için fren konusu çok önemli(acemilik işte:)) fazla performans beklemiyorum ama sağlam olsun öyle her yolculuktan sonra vida sıkmak istemem. internette kanuni caracal200 baktım çok hoşuma gitti hemde yerli. yada bir üst modeli tiger 250 de olabilir acelem yok yeterki istediğim gibi bişey olsun...

Forumdan Uzaklaştırıldı
keeway superlight/kanuni tiger 250/caracl200 sizce hangisini almalıyım...
lütfen yardımcı olun

Forumdan Uzaklaştırıldı
hadi abilerim biraz yardımcı olun!!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
kanuniyi sil at derim keeway

valla kanuni kullanıp ta çok memnun olan tanıdıklarım var.aslında keeway daha hesaplı ama yedek parça ve servis fiyatları ortalamaya göre nedir acaba.

D_R

valla kanuni kullanıp ta çok memnun olan tanıdıklarım var.aslında keeway daha hesaplı ama yedek parça ve servis fiyatları ortalamaya göre nedir acaba.

kanuni nin tek motoru windy s dir onun dışında ne tıger ne racer ne caracal hiç birine para verilmez

Forumdan Uzaklaştırıldı
kanuni nin tek motoru windy s dir onun dışında ne tıger ne racer ne caracal hiç birine para verilmez

aslında bir kaç yerde kanuminin uzun yolda şiştiğini okumuştum. şu an keeway araştırıyorum eğer uygun ve iyi bir şey bulursam alcam.bide merak ettiğim servis ve yedek parçe keeway da nasıl, servislerin motorla ilgilenmesi ve yedek parça fiyatları benim için önemli sonuçta bir öğrenciyim:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
kanuni windy parçaları biraz pahalı ne hikmetse

herkese selamlar be 16 yaşında bir lise öğrencisiyim seneye A2 ehliyet alcam fakat şu sıralar 2.el chopper tarzı bir motor düşünüyorum acemiliğimi atmak için özellikle :)
yaklaşık 1,500 tl bütcem var ne almalıyım
saygılar

evet ne alına bilir bir bakalım.
güzel bir kask+ mont pantolon + koruyucu ekipman + sonra bir adet ehliyet+ bir sen içinde çok daha güzel modeller çıkar güzelde bir motor.

500 lira daha eklersen güzel bir motosiklet alabilirsin,1500 e zor be kardeşim,ayrıca acemiliğin var ise ybr cbf apache windy gibi motosikletleri öneririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar