Honda Honda VFR 800 ABS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Alper41 çok teşekkürler...

omersirin çok teşekkürler, daha iyileri sizin olsun...

erdalım çok teşekkürler, hepimizin inşallah...

volkanix çok teşekkürler, hepimiz kazasız belasız inşallah...

UğurDuyar çok teşekkürler, hepimize inşallah...

overrider inşallah olmam dostum, sana pişman olma olasılığımı düşündürten sebep nedir? Bu başlığın aynı zamanda VFR isteyenler için yol gösterici de olmasını istiyorum bu yüzden deneyimlerinden faydalanmak isterim...

Hayırlı olsun, VFR ile ilgili deneyimlerinizi takip edeceğim ara ara paylaşırsanız çok sevinirim tekrar güle güle kullanın :)

MotoGT çok çok teşekkürler, VFR ile ilgili her türlü deneyimimi paylaşacağımdan emin olabilirsiniz...

Ergin çok çok hayırlı olsun, en sonunda hayaline kavuşmuşsun, kazasız, belasız keyifli sürüşler.......zaten çok dikkatli kullanan birisin ama bir süre çarpı on dikkatli ol sen yinede, şakaya gelmez bir alet:cat:

Sinan

Ergin çok çok hayırlı olsun, en sonunda hayaline kavuşmuşsun, kazasız, belasız keyifli sürüşler.......zaten çok dikkatli kullanan birisin ama bir süre çarpı on dikkatli ol sen yinede, şakaya gelmez bir alet:cat:

Sinan

Sinancım nerelerdesin yahu kayboldun... Çok çok teşekkür ediyorum, daha iyileri sizlerin olsun, amin arkadaşım hepimize kazasız belasız sürüşler...

aggressive çok teşekkürler, hepimize inşallah...

Sinancım nerelerdesin yahu kayboldun... Çok çok teşekkür ediyorum, daha iyileri sizlerin olsun, amin arkadaşım hepimize kazasız belasız sürüşler...

aggressive çok teşekkürler, hepimize inşallah...

sorma hiç, yaz başı motoru sattım, şimdilik nadasa bıraktım kendimi, bir süre erteledim motor işlerini, başka planlar var, en kısa zamanda görüşelim, kendine iyi bak

Sinan hayırlısı olsun, sen de kendine iyi bak, ne zaman müsait olursan görüşürüz...

alp_toker çok çok teşekkürler, hepimize inşallah...

arslanfb çok teşekkürler, hepimize keyifli kazasız belasız sürüşler olsun inşallah...

Allah kaza bela vermesin inş hep gülerek kulalnırsınız. o ekrandaki 0 km yazısını ve o sıfır motosikletteki ambalaj kokusu için o parayı ona veririm :p ileriki yaşlarda benimde düşündüğüm bir motosiklet. bazı forumlarda fazla yaktığını duymuştum rodajdan sonra yakıt tüketim değerlerini bekliyoruz saygılar :)

Hayırlı olsun, güle güle kullanın, allah kaza bela göstermesin. VFR harika bir motordur çok güzel bir tercih yapmışsınız ;)

Jubaa çok teşekkürler...

TiTaN_ çok teşekkürler, hiçbirimiz kaza bela görmeyiz inşallah. Dilerim siz de bir an önce sahip olursunuz...

Arjantinli69 çok teşekkürler, amin, hepimizi inşallah...

c3nk amin, hiçbirimize kaza bela göstermesin inşallah, çok teşekkürler...

bayılıorm bu makinaya...Hayırlı olsun abi güle güle kullan allah kimseye kaza bela göstermesin..

Hayırlısı olsun,kazasız belasız sürüşler dilerim.

Memnuniyet bir motosikletten ne beklediğinle ilgilidir,ama VFR'nin kimseyi pişman ettiğini daha duymadım :)

Benim yaşadığım tek sıkıntı İzmir sıcağında trafik biraz sıkışınca hemen hararetin 106 ya gelmesi,tabii ki bir scooter kadar kıvrak olamıyorsun sıkışık trafikte ancak ebatlarına ve kilosuna göre kıvrak bir motor olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.

Tüketimine gelince;tamamen sizin elinizde :) Eğer V-Tec'i açtırmadan uzun yolda kullanırsanız şaşıracaksınız.Ama yok ben otobana çıktığımda biraz gaz açacağım derseniz ağzınız açık kalacak diyebilirim :)) Bir ufak tavsiye benzin alırken yan ayakta bırakmayın,motor dik konumdayken benzin aldığınızda deponuza daha fazla benzin alabilirsiniz,tabii ki matematiksel olarak birşey değişmeyecek ama bir depo ile 300 kmden fazla gitmek psikolojik rahatlama sağlıyor :))

Sağlıcakla kalın...

reak41 dilerim sen de bir an önce kavuşursun, çok teşekkürler, amin, Allah hiçbirimize kaza bela vermesin inşallah...

t_erel çok teşekkürler, hepimize kazasız belasız sürüşler olsun inşallah... Valla ben motosiklet olarak vfr beklediğim için memnun olmayacağımı sanmıyorum :) İlk deneyimlerim de olumlu yönde zaten :)
Söyledikleriniz çok doğru birazcık sıkışık trafiğe girdiğinizde hararet hemen artıp fanlar devreye giriyor e haliyle bu da sıcak havada biraz daha terlemeye neden oluyor... Makine uzun yol istiyor :) Daha önceki motorum da şehir içinde çok kıvrak olmadığından ben zorlanmıyorum ancak alışık olmayan sürücülerin zorlanma ihtimali yüksek...
İlk iki depo ile toplamda 500km yi birazcık geçince cuma günü sizin dediğiniz gibi motoru dik tutarak benzin aldım :) Rodaj zamanı olduğu için fazla yaktığını düşünüyorum ancak tüketimine çok da takılmıyorum açıkçası... Hakkıdır yaksın :)

dylan41 çok teşekkürler, hepimize kazasız belasız sürüşler...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar