Otobüslerde ücretsiz internet..

Otobüslerde ücretsiz internet

Turkcell ve İstanbul Halk Ulaşım A.Ş. ortak projesi ile çift katlı halk otobüslerinde ücretsiz mobil internet bağlantısı sunulmaya başlandı

fft14mm335230.jpg

Turkcell'den yapılan yazılı açıklamada, 76D Taksim-Bahçeşehir, 76-E Taksim- Bahçeşehir expres, 145T Taksim-Beylikdüzü ve E-57 Bahçeşehir-Bakırköy güzergahlarındaki çift katlı özel halk otobüslerini kullanan İstanbulluların cep telefonu, dizüstü bilgisayar gibi mobil cihazlarından kablosuz internete ücretsiz bağlanabildikleri kaydedildi.

Proje kapsamında günde 15 bin yolcu taşınan 76D, 76-E, 145T ve E-57 hatlarında sefer yapan 31 adet çift katlı özel halk otobüsüne Turkcell'in 3G altyapısını kullanan kablosuz modemlerin yerleştirildiği belirtilen açıklamaya göre, Adanet'in araç içleri için özel ürettiği modemler 75 yolcu kapasiteli halk otobüslerindeki tüm yolcuların aynı anda internete bağlanmasına imkân veriyor.

İlk etapta Bahçeşehir ve Beylikdüzü ile bağlantılı hatlarda başlayan ücretsiz mobil internet uygulamasının önümüzdeki dönemde diğer güzergahlarda da yaygınlaştırılması hedefleniyor.

ya gerçekten bilmediğimden soruyorum. ben balıkesir de oturuorm da. max yaptığım otobüs yolculuğu 10 dk oluo burada :)) sizin orada ne kadar sürmekte?

Otobüslerde ücretsiz internet

Turkcell ve İstanbul Halk Ulaşım A.Ş. ortak projesi ile çift katlı halk otobüslerinde ücretsiz mobil internet bağlantısı sunulmaya başlandı

fft14mm335230.jpg

Turkcell'den yapılan yazılı açıklamada, 76D Taksim-Bahçeşehir, 76-E Taksim- Bahçeşehir expres, 145T Taksim-Beylikdüzü ve E-57 Bahçeşehir-Bakırköy güzergahlarındaki çift katlı özel halk otobüslerini kullanan İstanbulluların cep telefonu, dizüstü bilgisayar gibi mobil cihazlarından kablosuz internete ücretsiz bağlanabildikleri kaydedildi.

Proje kapsamında günde 15 bin yolcu taşınan 76D, 76-E, 145T ve E-57 hatlarında sefer yapan 31 adet çift katlı özel halk otobüsüne Turkcell'in 3G altyapısını kullanan kablosuz modemlerin yerleştirildiği belirtilen açıklamaya göre, Adanet'in araç içleri için özel ürettiği modemler 75 yolcu kapasiteli halk otobüslerindeki tüm yolcuların aynı anda internete bağlanmasına imkân veriyor.

İlk etapta Bahçeşehir ve Beylikdüzü ile bağlantılı hatlarda başlayan ücretsiz mobil internet uygulamasının önümüzdeki dönemde diğer güzergahlarda da yaygınlaştırılması hedefleniyor.

anadolu yakasındaki otobüslere yapmasınlar zaten genel merkez taksimde ya hemen onu kullananlar için yapsınlar hıh küstüm turkcelle :farao:

ya gerçekten bilmediğimden soruyorum. ben balıkesir de oturuorm da. max yaptığım otobüs yolculuğu 10 dk oluo burada :)) sizin orada ne kadar sürmekte?

3 4 saate kadar uzayabiliyor trafiğin durumuna göre walla :queen:

O değilde İDO da wireless var diyorları aslı astarı varmıdır acaba?

ne teknolojik milletmişiz arkadaş!
dost meclisinde elinde blackberry, feysbuku takip edenleri kınıyorum burdan.

ayıboluyo hocam, fikrimizi söyledik sadece :pale:

hakeza bayram mesajları içinde aynı şeyi düşünüyorum, gitmiyon madem ara bari hayırsız, mesaj neymiş :)

teknolocik milletiz vesselam

:mrgreen::mrgreen:
Millet yanlış anlar şimdi :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:37 ----------

hiç bi fikrim yok...:silent:

Anladım, ben cevabını yazarım yarın akşam :)

aslında vapur seferlerinde olsa çok güzel olur kadiköyden eminönü-karaköy 30 dk sürüyor...

Super Moderator
Bir zamanlar hepsinde varken, en son Yalova-Pendik ve Yalova-Yenikapı'dakileri kaldırmışlardı...
Diğer hatlar hakkında fikrim yok.

Deniz otobüslerinde hiç rastlamadım zaten...

Turkcell bu uygulamayı bedavaya yapıyorsa bunun tek nedeni 3g sistemini deniyor olmasıdır Turkcell ara sıra böyle şeyler yapıp alt yapısını kontrrol ediyor. (eski bi turkcell çalışanı olarak fikrim :) )

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu uygulama rusya'da 10 yıldır var.
Hakikatten dünyadan 10 yıl gerideyiz.

O değilde İDO da wireless var diyorları aslı astarı varmıdır acaba?

var olmasına var ama sorunca arızalı diyorlar nedense hep :mrgreen:
yalova pendik arabalı seferinde pek çok kez kullandım yenikapı pendikte ama mesela yenikapı bandırma seferinde hiç bir zaman kullanabilmek nasip olmadı kocaman gemide arızalı dediler ( kocaman olması ne fark ediyorsa )

o değilde yaklaşık iki saattir otobüsle antalyaya yolculuk ediyorum bindiğimden beri forumda geziniyorum :) çok iyi bişey bu otobüslerde internet keyfi yaa :) hemde kesintisiz

Benden uzak dursun bu olay...
Eger motorla gezmeye cikacaksam telefonu bile alsammi diye düsünüyorum..
Cok kerede almam yanima...
Motorla gezmeye cikiyorsam yanliz kalmak isterim hep...

Hele hele telefon ile nete girmekten nefret ederim...
Karsimda 19 zoll ekran olmazsa net falan kalsin.. :p
Zaten gözlerim görmez oldu..
Ugrasamam öyle telefonla net filan.. :bounce:

Yok otobüste net, gemide net..
Ne bu ülem???
Ewden girdigim yetiyorda artiyor bana...
Bu bile fazla...

Benden uzak dursun bu olay...
Eger motorla gezmeye cikacaksam telefonu bile alsammi diye düsünüyorum..
Cok kerede almam yanima...
Motorla gezmeye cikiyorsam yanliz kalmak isterim hep...

Hele hele telefon ile nete girmekten nefret ederim...
Karsimda 19 zoll ekran olmazsa net falan kalsin.. :p
Zaten gözlerim görmez oldu..
Ugrasamam öyle telefonla net filan.. :bounce:

Yok otobüste net, gemide net..
Ne bu ülem???
Ewden girdigim yetiyorda artiyor bana...
Bu bile fazla...

abi sen yine de telefonu yanına al ,
herkes senin gibi yaşlı başlı değil ,
zor durumda kaldığında ,yakacağın ateşle vereceğin duman sinyalinden kimse bişey anlamaz....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar