Bende çinçon cu oldum:)))

hayırlı olsun güle güle kullanın acaba ikinci bır motor alma şansın değilde bir motosıkletın olsun isteseydın yinede tercıh sebebın olurmuydu sanırım bır cok kişi bunu merak edecek çünki bır coğumuz günlük kullanabıleceğimız tek motora sahıp olabılıyoruz

Gönül isterki garajımda bir Goldwing,bir safkan kros birde chopper olsun.Bular zamanla olmayacak şeyler değil:salut:
Soruna gelince 2900 tl.bütçesi olan için alınabilecek bir motor.Daha farklı alternatiflerde bulunabilir tabiiki:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun güle güle kullanın

hayırlı olsun abi tekern düz bassın Allah kaza bela vermesin

Demek ki büyük konuşmamak gerekiyormuş. Açtığın başlığa cevap gelmeyince bu site için " çin malı motorcu sitesi" gibi birşey demiştim yanlış hatırlamıyorsam. İlahi adalet diye buna deniyor herhalde.... Hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah.....

Demek ki büyük konuşmamak gerekiyormuş. Açtığın başlığa cevap gelmeyince bu site için " çin malı motorcu sitesi" gibi birşey demiştim yanlış hatırlamıyorsam. İlahi adalet diye buna deniyor herhalde.... Hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah.....

Hala aynı kanıdayım:wiinkk:Çoğunluk öyle:pBende eksik kalmayım dedim:queen:

hayırlı olsun

iyi bir seçim bence.mesala benim kt tamircilerle hiç işi olmaz.arasıra lastik patlar. kısaca vitesli motorlarda fiyatına göre oldukça iyiii.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar