burak kut'un klibinde arabanın üstünden uçan motorun markası?

COQ

Motosiklet Eğitmeni

Izle ve motosikletin kaçinci saniyede zipladigini bana haber ver merak ettim.
Simdi diyeceksin sen izle bana ne soruyorsun.
Henüz Burak Kut'un bir sarkisini sonuna kadar dinleme sabrina sahip degilim.
Defalarca denedim ama olmuyor.::23343::
Daha onuncu saniyede bilgisayari parçalayasim geliyor.
Ki düsün sarkinin introsu bana bunu yaptiriyorsa, Burak Kut söylemeye baslayinca neler yaparim.
Toplumun selameti için bana saniye soyleyin.

:cherry:

Ki düsün sarkinin introsu bana bunu yaptiriyorsa, Burak Kut söylemeye baslayinca neler yaparim.

2:10 :cherry:

:rendeer::rendeer::cat::cat:

dadadau.jpg

sasasax.jpg

buda xt 600
28477380yri.jpg

Son düzenleme:
Bence bu motor yamaha xt 350. Kesinlikle 600 cc lik bir makina değil. Suzuki de olabilir. Bir de amerikaya özel üretilen modeller var.Avrupada satılan bezerlerinden bazı farklılıkları oluyor, o yüzden bizim gördüklerimizden ufak farklılıkları olabilir. Ben yinede 300-400 cc arası bir model olduğunu düşünüyorum.

Ayrıca Burak Kut'u severim, bu klibini de severim. Şakı sözleri biraz garip oluyor,o da melodiye uysun diye. Yabancı şarkıları anlamadığımız için güzelce dinliyoruz ama onların sözleri daha feci aslında. Sözlerde illa bir mana anlam olacaksa Edip Akbayram'dan başka bir şey dinlememek lazım. )

sonrada derler "motorcu serseridir" bak işte :mrgreen: milletin bilinçaltına yerleştirmiş burak kut eskilerde....

Bence bu motor yamaha xt 350. Kesinlikle 600 cc lik bir makina değil. Suzuki de olabilir. Bir de amerikaya özel üretilen modeller var.Avrupada satılan bezerlerinden bazı farklılıkları oluyor, o yüzden bizim gördüklerimizden ufak farklılıkları olabilir. Ben yinede 300-400 cc arası bir model olduğunu düşünüyorum.

Ayrıca Burak Kut'u severim, bu klibini de severim. Şakı sözleri biraz garip oluyor,o da melodiye uysun diye. Yabancı şarkıları anlamadığımız için güzelce dinliyoruz ama onların sözleri daha feci aslında. Sözlerde illa bir mana anlam olacaksa Edip Akbayram'dan başka bir şey dinlememek lazım. )

harbiden doğruymuş, amma sallamışız :cherry:
direk model belli abi 90küsür model xt350 :cat:

Müyap pek çok klibin orjinalini youtube'a yükledi. http://www.youtube.com/watch?v=q_-NSAjmryY

Şimdi bir kere daha izledim, güzel klip, gitar soloları da iyi. Sanıyorum şarkının sözlerinde olan "haydi zıpla" ve bir yerindeki konuşmada " çok çıgınım bebeğim" lafları milleti irrite etti. O laflar yüzünden zamanında (1995) izleyenlerin aklında kötü olarak kalmıştır belki.

Evet motor bu, yamaha dt 200. Qweasdnon, eğer bu bilgiyi başka yerden almadıysan seni tebrik ediyorum. Resmen 15 yıllık bilinmezi çözdün. Ekşi sözlükte yada google'da da yok bu bilgi. Kendi adıma teşekkür ederim. :rendeer:

Kuvvetmira, senden de özür diliyorum, yanlış bilgilendirmemden dolayı. Bana inanıp desteklemişsin, kusura bakma. ::unsure::

Kuvvetmira, senden de özür diliyorum, yanlış bilgilendirmemden dolayı. Bana inanıp desteklemişsin, kusura bakma. ::unsure::

"dönen dönsün ben dönmezem yolumdan" :)

abiler, arka stopa, altı kollu arka dişliye, sinyallerin geldiği far hizasına, çamurluk hizasındaki dikdörtgen reflektöre, arkadaki minik çantaya DİKKAT!

bu canavar bir xt350 :cat:

dadadau.jpg

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Zaten arabanin üstünden geçen motor ancak kliplerde olur.
Normal hayatta altinda kaliyoruz...::miiz1::

xt 350 güzel alet yalnız bu motoru randıman alarak kullanan var mı. benim tercihim hep 600 den yana oldu.......

abiler, arka stopa, altı kollu arka dişliye, sinyallerin geldiği far hizasına, çamurluk hizasındaki dikdörtgen reflektöre, arkadaki minik çantaya DİKKAT!

İşi bozan zaten selenin arkasındaki çanta. Ama dediğin gibi stop lambasından daha iyi anlaşılabiliyor. Klipteki motorun stop lambası çıkık, dt 200 öyle değil. Şu anda görünen o ki yine xt 350 ! (döne döne pervane oldum) :cherry:

Aslında en bariz fark egzoz borusunda. Dt iki zamanlı, kalınca bir manifold çıkışı var. Fakat klipte karanlıkta kaldığı için ayırt edilemiyor. En iyisi Burak Kut'a soralım ! :)

DT200 ünde arka stop çıkık,ilk linkte verdiğimde çantada var..Ön farın köşeli hatları dt200 e daha bir oturdu ama bilemeyeceğim KuvvetMiranın dediği de olabilir...
http://www.google.com.tr/imgres?imgurl=http://motorbike-search-engine.co.uk/classic-bikes-2/1990-dt200r.jpg&imgrefurl=http://motorbike-search-engine.co.uk/classic-bikes-2/yamaha-dt200-gallery.php&h=373&w=660&sz=62&tbnid=L-ZMlaheuGFyTM:&tbnh=78&tbnw=138&prev=/images%3Fq%3Ddt200&zoom=1&q=dt200&hl=tr&usg=__NWOS1Xh_fa7zejR-G8M59EPf9wg=&sa=X&ei=dyWCTO2cNo-RjAeYyLCPCA&ved=0CB8Q9QEwAg

İlk linkte verdiğim belli olmuyor...Bir arkadaşımda vardı seneler evvel...Çok keyifli bir motordu...Görünce benzettim de o olabileceğini düşündüm...Arkadaştan başkada hiç bir yerde piyasada görmedim nedense...

Son düzenleme:
DT200 ünde arka stop çıkık,ilk linkte verdiğimde çantada var..Ön farın köşeli hatları dt200 e daha bir oturdu ama bilemeyeceğim KuvvetMiranın dediği de olabilir...
http://www.google.com.tr/imgres?imgurl=http://motorbike-search-engine.co.uk/classic-bikes-2/1990-dt200r.jpg&imgrefurl=http://motorbike-search-engine.co.uk/classic-bikes-2/yamaha-dt200-gallery.php&h=373&w=660&sz=62&tbnid=L-ZMlaheuGFyTM:&tbnh=78&tbnw=138&prev=/images%3Fq%3Ddt200&zoom=1&q=dt200&hl=tr&usg=__NWOS1Xh_fa7zejR-G8M59EPf9wg=&sa=X&ei=dyWCTO2cNo-RjAeYyLCPCA&ved=0CB8Q9QEwAg

İlk linkte verdiğim belli olmuyor...Bir arkadaşımda vardı seneler evvel...Çok keyifli bir motordu...Görünce benzettim de o olabileceğini düşündüm...Arkadaştan başkada hiç bir yerde piyasada görmedim nedense...

DT200 ü yabana atma derim hala...Benim de kafama taktın..Ön farın camının çevresi şerit gibi düz diğerlerinde daha oval gidiyor...En yakın olan kawa ve dt...ama kawanın arkası çok alakasız...o yüzden ben hala dt200 olabilir diyorum...xt de yabana atılacak gibi değil ama bilemedim...

Yahu nerden açtın sen bu başlığı....:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:57 ----------

Şimdi tekrar baktım biraz kafa karıştırayım...Burak Kut'un motorun ön çamurluk düz gidiyor,gitgide incelmiyor...O da honda da var...:)

ya mondial yada jinlun'dur kesin :cherry: zıpladıktan sonra dagılmıştır :cherry: şaka bi yana bi yanım cross çagırıştırıyo daga bayıra kaldırıma merdivene arabaların üstüne çıkasım geliyo basen :cherry:

Arkadaşlar, bu mühim meseleyi bir an önce çözmeliyiz.

Memleketin geleceği, müreffeh yarınlar, mutluluk içinde koşup oynayan çocuklar için mutlaka bu konu neticeye ulaşmalıdır.

Nedir son karar. xt 350 mi, dt 200 mü?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar