motorsikleti 2 elden üstüne almak nekadar tutar noter trafık hepsi

motorsikleti üstüne alman nekadar tutar noter ve tafık masrafı içinde toplam bilgisi olnan varmı bide vizesi ne kadar tutuyor

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:24 ----------

KİMSE BİLMİYORMU :cyclopsan:pale::silent:

Motosikleti
2013 Honda Cbf150
Mesela 2006 model 150 cc 70 tl. noter + sigorta

2010 Noter ikinci el araç alım-satım masrafı ne kadar tutuyor?

İkinci el araç alacaklar, 2010 yılında hemen hemen yarı yarıya daha düşük bir maliyet ile karşılaşacaklar.

Araç devri için Noter‘in yolunu tutan vatandaş, maktu ücreti olarak Noter‘e sadece 20 TL + KDV (yüzde 18) ödeyecek. Yeni uygulama ile kıymetli evrak vergisi, damga vergisi ve harç ödenmeyecek.

Aracın devrindeki diğer masraflar ise; 60 Lira Trafik belgesi, 40 Lira Trafik tescil olarak vatandaştan tahsil edilecek.

ALINTI

12Ağustosta yeni motorumu noterden üstüme aldım. Plaka değişikliği istemedim. Tescil belgesini gidip kendim teslim aldım, notere sadece 70tl verdim. Bunun dışında herhangi bir ücret talep etmediler. Sadece gidip sigortasını yeniden yaptırdım, onu zaten sigorta şirketine veriyorsunuz.

12Ağustosta yeni motorumu noterden üstüme aldım. Plaka değişikliği istemedim. Tescil belgesini gidip kendim teslim aldım, notere sadece 70tl verdim. Bunun dışında herhangi bir ücret talep etmediler. Sadece gidip sigortasını yeniden yaptırdım, onu zaten sigorta şirketine veriyorsunuz.

aynen kardeşim... sadece bu kadar 15 güne ruhsatı gidip Trafikten alabiliyosun... almazsan eve yolluyolar, evdede yoksan 1 haftaiçinde gidip Postahaneden alabiliyosun... İşte bende tam bu evredeyim şuan; benimkide Postahanede. :)

16 agustosda 2007 model caracal aldım , notere 70 lira verdim 43 lirayada sigortasını yaptırdım bu kadar ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar