Aşağı yukarı 2 seneye yakın ybr 125 kullandım.MZ den başlayarak honda dahil(hondayı kötülemek değil amacım yeni bir polemik çıkmasın) pek çok motosiklet sahibi oldum .Ybr 125 kadar komplike (yakıt ekonomisi,sağlamlık,sıfıra yakın vibrasyon,servis,parça bolluğu ve ucuzluğu,arıza göstermemesi yada minimum arıza vs.)bir motosiklet görmedim.Varsın aşırı sürat yapmasın. Boşu boşuna bu kadar tutulmuyor bu motor.''Bu efsane bitmez'' daha iyisi çıkana kadar.
aynen katılıyorum bu efsane bitmez bugün yamahanın servis olarak yedek parça olarak eksikleri varsa bunları motorlarına yüklemek yanlış ybrde nin yedek parça sorunu yaşayan kimse görmedim yanlışım varsa düzeltin ama hala kötüleniyor hala kötüleniyor ağzımızdan bi kelime çıksa abartılıyor victorist arkadaşımızın egsozu hatalı çıkmışsa tamam yeni ybrler sorunlu deniyor açın okuyun ybr forumunu millet pişman diye yazıyorlar başka yerde alınmaz ilan edilmeye çalışılıyor halbuki alan memnun satan memnun arkadaş servisle halletmiş işini bunları konuşmamak lazım bu başlıkta aslında ama bu arkadaşlar tavırlarını değiştirmedikleri sürece bunları daha konuşmaya devam ederiz gibi görülüyor.