marka ve model önerisi

merhabalar,

şirketimiz için motor almayı düşünüyoruz. şimdilik sadece 2 tane alacağız ama zamanla sayısı artacak.

kullanım yerimiz istanbul. istanbulda yaka değiştirmede, trafikten sıyrılmada, yakıt tasarrufunda ve uzun ömürlülükte iyi olmaları gerek. yaka değiştirmek gibi uzun mesafeler kat edilecek ancak sık aralıklarla da dur kalk yapılacak.

motor kullanacak kişiler daha önce hiç motor kullanmamış.

tüm bu durumlara uygun motor marka ve modeli önerileriniz nelerdir? bütçemiz fazla yok. bu nedenle 2. el de düşünülebilir.

şimdiden teşekkürler

merhabalar,

şirketimiz için motor almayı düşünüyoruz. şimdilik sadece 2 tane alacağız ama zamanla sayısı artacak.

kullanım yerimiz istanbul. istanbulda yaka değiştirmede, trafikten sıyrılmada, yakıt tasarrufunda ve uzun ömürlülükte iyi olmaları gerek. yaka değiştirmek gibi uzun mesafeler kat edilecek ancak sık aralıklarla da dur kalk yapılacak.

motor kullanacak kişiler daha önce hiç motor kullanmamış.

tüm bu durumlara uygun motor marka ve modeli önerileriniz nelerdir? bütçemiz fazla yok. bu nedenle 2. el de düşünülebilir.

şimdiden teşekkürler

Motor sanırım scooter olcak.

Fiyat aralığını yazarsanız yardım etmemiz daha kolay olur.

aslında scooter olmaması kişisel tercihim. ama böylesi uygun olur derseniz ona da razı oluruz

fiyat aralığımız da 4500 tl ye kadar çıkabiliyor

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:21 ----------

honda spacy 110 modelini beğenmiş genel müdürümüz ama profesyonel bakış açısı daha geçerli elbette

Kullanacak kişiler daha önce motor kullanmamış kişilerdir yazmışsınız.
Direk vitesli bi motorda eğitim almadan zorlanırlar bence.

4500 tl bi motor içinmi yoksa 2 motor içinmi?

Son düzenleme:
Eğer kullanacak kişiler daha önce motosiklet kullanmış olsalardı bir sürü alternatif sunabilirdik. Ancak kullanmadıkları için en fazla scooter türü tercih edilebilir. Model konusunda arkadaşlar yardımcı olurlar, ama bence scooter türünden şaşmayın derim. Zira sürücülerinizin hiç tecrübesi yok.

4500 motor başı bedel

scooter pek istemiyorum açıkçası. motor da önerirseniz sevinirim. zaten başlangıç için 2 alet alınacak. kullanacaklardan birinin birkaç kez kullanmışlığı var. sorun yaşamadığını belirtiyor.

diğeri de benim zaten. hiç deneyimim yok ancak scooterları da pek sevmiyorum

honda cbf 150 çok yaygın bir model sanırım. yamaha da güzel gözüküyor ama amatör göze güzel gözüküyor işte

honda cbf 150 çok yaygın bir model sanırım. yamaha da güzel gözüküyor ama amatör göze güzel gözüküyor işte

İkiside sağlam motorlardır kullananların pek sıkıntısı olduğunu sanmıyorum.
Yedek parça ağlarıda baya yaygın sıkıntı çekmezsiniz.
Hiçbirşey olmazsa bi çinliden uydurursunuz.

Trafikten sıyrılma da,uzun ömürlü olmasın da ve yakıt tasarrufun da kim vardır ! ?

Honda İnnova 125 i...
Afferinn !!:mrgreen:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Ben öncelikle ehliyet almanizi tavsiye edecegim.
Hem bu arada ögrenmis olur, hangi motoru kullanacaginiza karar vermekte zorlanmazsiniz.

Forum üyelerimiz, yardim isteyen üyelere karsi çok iyi kalplidir.
Yardim konusunda çok hizli davranirlar.
Ayni sekilde, ehliyetsiz sürücüleri polise ihbar etme konusunda da oldukça hizlidirlar.
Söyleyeyim dedim.:)

ehliyet almadan kullanmak gibi bir niyetimiz yok merak etmeyin:) motoru seçip almak öncelik taşıyor şimdilik. patron scooterda ısrarlı. ben motor olsun istiyorum. bakalım hangimiz galip çıkacağız

yamaha yada honda akabininde hor kullnılcak motorlar çine asla bulaşmayın derim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar