aslında bi yere kadar motor işe yarıyor
kaskı çıkarana kadar![]()
neydem gardaş malzeme bu
demedilerki bize böleynen böyle sade motorla olmaz diye.
külli zarar ettik bu işten
Valla yapabileceğim bir şey yok malümünüz askari ücretle çalışıyorum.Mağaza yetkilileri 42 ay vade yapınca 150 Zat Mondial almaktansa 250 lik çift silindir Ramzey alırım daha iyi olur dedim.Aslında 2.300 TL biriktirebilseydim 12.00 Km de full aksesuarlı satılık bir Ramzey var, var ama nakit yokhocam 42 yıl motorsiklet almak için bekleyip ramzeymi aldınız. Yazınız güzel ve bir o kadar abartılı geldi bana neden derseniz iphone telefonumu satıp motorsiklet aldım sizde bence çok rahat alabilirdiniz ayağınızı yerden kesebilecek bir motor şimdiye kadarhayırlı olsun motorunuz dikkatli olun..
![]()
Alp_Tunay Ayın 19 daki inciraltındaki toplantınıza yetişemedim malüm ramazan oruç derken birde işlerin yoğunluğu havalarında sıcak oluşu iyice çaptan düştükHayırlısıyla bayramdan sonra ilk toplantınıza katılmayı çok arzuluyorum her ne kadar daha motoru teslim almama baya bir vakit var olmasına rağmen.Bu arada yazılı sınav başarılı geçti henüz daha sonuçlar açıklanmadı ama en ilginç güzel olanı ise şuydu.Ben biraz sınav yapılacak okula erken gittiğimden birşeyin farkında değildim ama ne varki sınavdan çıkarken bir baktık anamcım okulun kapısından geçmek ne mümkün meğersem son 10 dk kala herkez motorlarıyla sınava gelmişler siz deyin 50 adet ben diyeyim 100 adet her çeşit motor kaldırım bir boydan bir boya dolmuş taşmış herkez motoruna bimip marş basınca o sesleri duymalıydınız her modelden her çeşitden motor vardı müthiş bir görsel şölen oldu benim için.Önümüzdeki ay direksiyon sınavım var inşallah sınavı kazanır A-2 ehliyetimi alırım.
Saygılarımla
Hepimize Hayırlı Ramazanlar.(Bunu yazmakta baya geciktim) Fuarda açıldı :farao: Bu ayın sonunda A-2 direksiyon sınavım var inşallah başarılı olurum hadi hayırlısı.