KGS Çakallığı, Hırsız Motorcu, Çakal-Mağdur Taksici

Az önce benzer bir başlığı görünce bende ne zamandır yazmayı düşündüğüm olayı yaziyim dedim.

Geçenlerde hesapta olmayan bi şekilde karşıya geçmiştim, tarzanlık edip şortla tişörtle bindim, kgs montun cebinde kaldı haliyle. Neyse dönüşte serkeci-harem yaparım dedim. İftar filan zaman geçti, sirkeciye gittim en son feribot 9.30daymış. Ahanda avyayı yedin koray dedim:) Neyse köprüde bi çaresine bakarız dedim, çıktım yola.
Köprüye girişte bi motorcu duruyodu sağda, sordum kart varmı diye, bişeyler dedi ama anladımki vermiyo yada veremiyo. İlerledim gişelere doğru, iki gişenin ortasında durdum. Gişenin içinde bi araba bekliyo anlamsız bi şekilde, sürücüsüde içeride, neyse arkadan bi taksi geldi, dedim kart varmı, çakallık yapıp "var 5 tl" dedi, içimden lan gece gece kalacan ver git dedim ve verdim parayı, bu sırada gişenin içindeki araçla taksinin arasına az önceki motorcu girdi. Taksici dışarı çıktı gişenin içindeki araca gitti noluyo diye, adamın kartı yokmuş, ondanda 5tl aldı, adam yoluna devam etti, o arada ben gişenin içine giriyodum ama önümde az önceki motorcu vardı, taksici onu ben sanıp kartı okuttu yine, ŞERRRRREFSİZ motorcu hiç beklemeden bastı gitti, kapı kapandı, bu arada taksici arabasına geçti, döndüm arkamı "la noluyo, onu niye geçirdin" diye baktım, adamda bi süre anlam veremedi, içimden dedim şimdi "banane geçseydin diyecek, tartışma çıkabilir, biber gazını hazırla:)". Neyseki kıllık yapmadı bi daha çıktı aracından kartı okuttu söylene söylene, 1,25tl kar ediceği yerde 2,5tl zarar etti.

Sonuç :
Şerrrrefsiz motorlu arkadaşım, umarım bu sitedesindir. O taksici ile aramda kavga hırgür çıksa ne olacaktı. Gerçi 3tl için hırsızlık yapabildiğine göre bunuda düşünmen garip olur dimi?
Taksici abicim, sende 3 kuruşun hesabını yaparsan, gece gece düşürmüşüm aliyim parasını dersen böyle çıkar saniyesinde. 1 lira fazla alsan ne olur almasan ne olur, zenginmi edecek seni.
Ben, buda bana ders olsun, kartsız çıkmam artık, ortalık çakal kaynıyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
böyle çakallar çok fazla , Türkiye hiç iyiye gitmiyor bakalım ne olucak :farao:

ılk yorumu ben yapmıştım ama nedese goremıyorum :( taksıcı baya karlı cıkmıs bu arada =)

Öbür konudaki aynı motorcu mu acaba bu da? :)

Ya o değil de; köprüden geçişte para alma saçmalığı ne zaman bitecek acaba?

Devlet vatandaştan aldığı parayla köprü yaptırıyor, sonra geçiş için yine para alıyor. Hem bu yüzden hem de trafik çilesi yüzünden köprüdeki gişeler kesinlikle kaldırılmalı.

Köprüye girişte gişe kurup para toplamak çağdışı bir uygulamadır, deli dumrulluktur.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Öbür konudaki aynı motorcu mu acaba bu da? :)

Ya o değil de; köprüden geçişte para alma saçmalığı ne zaman bitecek acaba?

Devlet vatandaştan aldığı parayla köprü yaptırıyor, sonra geçiş için yine para alıyor. Hem bu yüzden hem de trafik çilesi yüzünden köprüdeki gişeler kesinlikle kaldırılmalı.

Köprüye girişte gişe kurup para toplamak çağdışı bir uygulamadır, deli dumrulluktur.

Harbi o kuryeci , bu motorcuysa olayı çözmüş vatandaş :queen::p

motorcular aynı değildir büyük ihtimal. benimki kurye değildi, kırmızı bi honda idi sanırım. ama şöyle bişede olabilir, kılık (motor) değiştirip geçiyoda olabilir:D

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Abicim siz Dilaver'le elinize birer odun alip kopruye takilin bence.:p

Merak etmeyin bu kuryeci sayesinde orda baya arkadas edinirsiniz.:)

Ulem Istanbul neseli memleket yav.
Her an aksiyon var.:cherry:

motorcular aynı değildir büyük ihtimal. benimki kurye değildi, kırmızı bi honda idi sanırım. ama şöyle bişede olabilir, kılık (motor) değiştirip geçiyoda olabilir:D

kgs ye 3tl vermeyen birinin kıLLık olsun die sürekLi motor değiştireceğini hiç sanmıyorum heheheheh :) :queen:

Motosikleti
750x
Başına gelen durum için üzüldüm.
Ama ben taksicinin yerinde olsam para istemezdim.
Bi geçiş 3,25 TL, canın sagolsun geç derdim şahsen.

Başına gelen durum için üzüldüm.
Ama ben taksicinin yerinde olsam para istemezdim.
Bi geçiş 3,25 TL, canın sagolsun geç derdim şahsen.

abi öyLede düşünmemek Lazım gece gündüz demeden ekmek parası için koşuşturuyorLar kgs geçiş ücretini aLması yeterLiymiş asLında :bounce:

Motosikleti
750x
abi öyLede düşünmemek Lazım gece gündüz demeden ekmek parası için koşuşturuyorLar kgs geçiş ücretini aLması yeterLiymiş asLında :bounce:

Orasi öyle gerçi.
Ama ne bileyim. Yolda kalan adamdan para beklemek bana biraz abes geliyor :)
Benmi çok saf'ım yoksa taksicimi dogrusunu yapmış tam çözemedim.
Ama dedigin gibi.. En azından geçiş ücretini alsaymış.

iyide niye plakayı kapayım geçmiyon..hemen toplumsal mesaj vermeyin ooo mesaj verenlerde kaçak geçiyo biliyorum :)

ya daha neler okuyacağız hadi bakalım sökülün beyler...
ne günlere geldik iyimi:pr:

Orasi öyle gerçi.
Ama ne bileyim. Yolda kalan adamdan para beklemek bana biraz abes geliyor :)
Benmi çok saf'ım yoksa taksicimi dogrusunu yapmış tam çözemedim.
Ama dedigin gibi.. En azından geçiş ücretini alsaymış.

bi kere araba ile kalmıştık, birsürü kişinin arabasına kadar gidip cama tıklatmamıza rağmen yüzlerini bile çevirmemişlerdi, en sonunda ise birisi geldi, kartı verdi para bile istemedi. ondan sonra bende orda kalandan para istemiyorum, kimisi zorla veriyo o ayrı:)
taksicide parasını istesin tabi yanlış birşey yok ama, zaten elimde 4 tl vardı, paraüstü istiyicek halimde yoktu ama öyle bi söylediki, ya 5tl ver yada keyfin bilir bekle başkasını der gibi.
yeminle istanbulda insanlık ölmüş, birkaç tane hayatta olan kişi kalmış.

Motosikleti
750x
iyide niye plakayı kapayım geçmiyon..hemen toplumsal mesaj vermeyin ooo mesaj verenlerde kaçak geçiyo biliyorum :)

Birisi çıkıpta işin üç kagıdına nasıl kaçılacagını anlatmasa şaşardım.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:56 ----------

bi kere araba ile kalmıştık, birsürü kişinin arabasına kadar gidip cama tıklatmamıza rağmen yüzlerini bile çevirmemişlerdi, en sonunda ise birisi geldi, kartı verdi para bile istemedi. ondan sonra bende orda kalandan para istemiyorum, kimisi zorla veriyo o ayrı:)
taksicide parasını istesin tabi yanlış birşey yok ama, zaten elimde 4 tl vardı, paraüstü istiyicek halimde yoktu ama öyle bi söylediki, ya 5tl ver yada keyfin bilir bekle başkasını der gibi.
yeminle istanbulda insanlık ölmüş, birkaç tane hayatta olan kişi kalmış.

Yolda kalan bi adamdan para istemek, karni ac olan bi adamdan ekmek parasi istemekle aynidir bana gore :) 50 TL verip 6.sınıf KGS alicak parasi olsa zaten sormaz adam onu :)
Ama benim sinirimi bozan taksicinin o tavri.
Kazikladigi turistlere saysin diyecegim tartisma cikicak :)

Para kabul etmeyip "sen de başka bir motorcuya KGS ısmarlarsın" diyenler de var :cat:

Birisi çıkıpta işin üç kagıdına nasıl kaçılacagını anlatmasa şaşardım.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:56 ----------

Yolda kalan bi adamdan para istemek, karni ac olan bi adamdan ekmek parasi istemekle aynidir bana gore :) 50 TL verip 6.sınıf KGS alicak parasi olsa zaten sormaz adam onu :)
Ama benim sinirimi bozan taksicinin o tavri.
Kazikladigi turistlere saysin diyecegim tartisma cikicak :)

bende birisi toplumsal mesaj vermese şaşardım...ne güzel sen şimdi hiç kaçak geçememişindir..bu üç kagıtcılık degil dostum adam mağdur mecbur geçeçek napsın

bu konuda tek suclu bu köprü gecisinden para kazananlar. motosikletlilere özel imtiyazlar olmali. yapmadiklari icin kuryeler kacak geciyor. adamlar her gün kac defa köprüyü kullaniyo.

köprü ilk yapıldıgı sene şöyle dendi..köprünün maliyeti çıktıktan sonra ücretsiz olucaktı..ulan baktılarki manyak para akıyo devam denildi..bende hem 6.sınıf hemde 1.sınıf var ama ben kaçak geçiyom (sadece köprülerde)ve böylede devam edicek..he kgs niye aldın ozaman diyen iş güzar çıkar diye söylüyom.. otobanlar için..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar