Ne yapmalıyım ? Yardım ederseniz sevinirim.

Selam arkadaşlar. Sizlere danışmak istedim. Ufak bir sıkıntım var. Şimdi Allah izin verirse Köpek alıcam kendime. Ancak köpek antalyada. Antalyaya Motor ile gitmeyi planlıyorum. Bu arada Marmaristeyim. 4-5 Saat gibi bir zamanda 2.5 Depo ya giderim diye Hesapladım. Ancak şöyle bir sıkıntım var. Köpek Alıcam demiştim. Hayvancagızı nasıl getiricem. Motorumdan başkada taşıtım yok :( Yardımlarınızı bekliyorum Teşekkürler şimdiden.

arka tarafa buyuk etrafı yapı kapalı sekılde bır canta gıbı bısey yap ıcıne koy tın tın tın gel =) yada otobuse talım dıcem ama fırmalar kopek almaya bılırler =) yada en ıısı marmarısden kopek al =)

Arkaya köpeğin nefes alabileceği bir arka çanta yapmalısın ama bunu sakın normal çantaya 2-3 delik açarak yapma...Yanları parmaklıklı gibi bir konstruksiyon olmalı bence. Bir tür kafes...Dönüşte de sık sık mola ver..

Selam arkadaşlar. Sizlere danışmak istedim. Ufak bir sıkıntım var. Şimdi Allah izin verirse Köpek alıcam kendime. Ancak köpek antalyada. Antalyaya Motor ile gitmeyi planlıyorum. Bu arada Marmaristeyim. 4-5 Saat gibi bir zamanda 2.5 Depo ya giderim diye Hesapladım. Ancak şöyle bir sıkıntım var. Köpek Alıcam demiştim. Hayvancagızı nasıl getiricem. Motorumdan başkada taşıtım yok :( Yardımlarınızı bekliyorum Teşekkürler şimdiden.

köpeğe göre değişir....

Yavru köpek. 4 Aylık. Gönül isterki Köpek burdan alıyım ama. Pet Shop lar ve Veterinerler Çok acımasız. 1 Köpek için 1000 TL gibi fiyat veriyorlar. Onun için Antalya. :(

F54

arkaya uzanan bi demir gibi birşey olsa oraya bi ekmek sepeti bağlar getirirdin fakat senin motorda öyle bi imkan yok sanırım ben motora ekmek sepeti bağlayıp balığa gidiyorum plastik klips'le eve gelincede kesiyorum klips'leri kasayı çıkarıyorum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:43 ----------

arkaya uzanan bi demir gibi birşey olsa oraya bi ekmek sepeti bağlar getirirdin fakat senin motorda öyle bi imkan yok sanırım ben motora ekmek sepeti bağlayıp balığa gidiyorum plastik klips'le eve gelincede kesiyorum klips'leri kasayı çıkarıyorum

bende merak ettim şimdi köpek ne cins sanırım iyi bi cins ki bu kadar yol yapmayı gözüne kestirmişsin bende köpekleri çok severim bekçi ve av köpeklerini şu an beslediğim bi kangal iş yerinde besliyorum canavar gibi bekçilik yapıyo dava yavru fakat sabaha kadar millete hırrrr lıyo

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kangalların en büyük özelliği strese gelememesidir ve bu kadar uzun bir mesafeyi bu kadar dar bir alanda ve bu kadar gürültü ve kargaşa da getirmek pek akıl karı olmasa gerek sen gelene kadar telef olursun hayvanda telef olur hiç gerek yok otobüs en sağlıklısı hem senin için hem de yavrucak için

Bir günlüğüne araba kiralayabilirsin ama bu tabii ki kira + fazladan benzin masfrafı demek... Antalya'dan senin taraflara arabayla gelecek birilerini ayarlaman mantıklı bir hamle olabilir. Tabii gelecek kişiyi bulmak dert :)

Araba ehliyetim olsa sorun olmaz :( Neyse Şöyle yapsam Ben Motorla gitsem Antalyaya Ordan yavrumu alsam. Uyku aşısı gibi bir şey yapıp otobüse versem ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Otobüsler kapalı kafesinde olduğu sürece evcil hayvan taşıyorlar. Tabii ki bagajda.

En sağlıklısı otobüs olur kardeş. Sen kendi hobini düşünürken hayvancağız eziyet çeker. Üstelik yavru demişsin, köpekler içli hayvanlardır, motor üstünde rahat etmezse sana alışması çok uzun bile sürebilir :)

Tamam otobüste anlaştıkta. Korkuyorum yavruma birşey olmasından bagajda :( Birde Fiyatları nasıl acaba ?

ulusoy - varan gibi firmalar hayvan taşıyorlar bagajlarında, telefon açıp öğrenebilirsin belki.

bu arada otobüsle getirmeye karar vermen isabet olmuş, 4 aylıkken motor ile uzun yol tecrübesi yüzünden ileride motorcu düşmanı olurdu hayvan :queen:

Tanıdığın felan yokmu gelebilecek otomobili olan ?
Yoksa hayvancağız bagajda ne yapar o kadar yükün arasında onunda içgüdüleri var

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar