arkadaşlar geçenlerde yaşadığım tatsız bir olay sonucu metro firmasına bir e-mail göndermiştim. bugun dönmuşler sizlerle paylaşmak istedim. ( altta gönderdiyim metin üste cevap )
From:
[email protected]
To:
ser***kil***@msn.com
Subject: ELEŞTİRİ/KAPTAN*H
Date: Fri, 2* Aug 2010 11:02:44 +0300
Sayın KIL***
Göndermiş olduğunuz e-mail Müşteri İlişkileri Departmanımıza ulaşmıştır.
Kurumumuz tarafından ilgili çalışanımız belirtmiş olduğunuz konu ile ilgili davranışından dolayı uyarılmıştır.
Benzer bir olayın tekrarı durumunda kendisine ceza-i işlem uygulanacak, iki veya daha fazla buna bezer tutum gösterirse kurumumuz kendisinin iş akdine son verecektir.
Bu durumdan olayı kurumumuz adına özür dileriz.
Saygılarımızla,
Musteri İliskileri Departmanı
Metro Turizm Seyahat Organizasyon AŞ
Gönderenin Adı, Soyadı: se**** kıl***
E-Posta: se****kil***@msn.com
Telefon : 0505776****
Konu : METRO TURIZM İLETİŞİM SAYFASI
Mesaj İçeriği:
İyi günler ben yılda minimum 30000 km yol yapan bir motosiklet sürücüsüyüm. İzmir Ankara asfaltı işim gereği kullandığım yoldur. Eğlence ve zevk için Ege bölgesinde ve Marmara da bir çok yolu kullanıyorum. sanırım firmanızın bazı şoförlerinin seminer gibi bir eğitim programına ihtiyacı var. İzmir Ankara asfaltında ışıklarda durmak zorunda kalmış yeşil yandığı halde kalkışını yapamamış bir motosikletin üstüne içinde 30-40 yolcusuyla sürmesinin normal bir davranış olduğunu düşünen, sorulduğunda \"çekilseydin kardeşim\" diyebilen şoförleriniz var. seyir halinde olduğu için durmak istememesi belki normal, ama önünde engel varken kornaya bastığı kadar frene bassa hiç kimse stres yaşamadan yollarımıza devam ederiz. olayı görünürde sizin şoförünüz ve benim aramda yaşandı. ama sanırım yolcularınızın çoğu şimdi çarpacak diye ayağa da kalkdı. kimseyi üzmeyelim herkes trafik kurallarına uysun bizde akşam evimize gidelim o şoför arkadaşımızda akşam eve gitsin ( sağ salim inşallah ) ve gene bazı şoför arkadaşlarımız motosiklet sollarken üşenip ne sinyal veriyor ne şerit değiştiriyor, motosiklet varmış yokmuş onlar için umurunda değil.onlara göre motosiklet emniyet şeridinde gitmesi gerek. ama emniyet şeritleri cıvata, somun, lastik artıkları ve hatta ask başı gibi görünmeyen tehlikelerle dolu. lütfen motosikletlerinde motorlu taşıt olarak trafikte hakları olduğunu unutmayalım. 4 otobüs firmasının otobüslerini dikiz aynamda gördüğümde tedirginlik duymuyorum fakat bu dört otobüs firmasının içinde maalesef sizin firmanız yok. mesleği şoförlük olup hakkını veren ailesini bu yolla geçindiren çocuklarını büyüten ve okutan şoför arkadaşlarım, yol dostlarım mı bu şikayetten ve bu noksanlıktan ayrı tutarım. herkese güvenli sürüşler dileğimle. iyi günler.