yan aynanızda hangi firmanın otobusunu görmek istersiniz.

METRO yu görmek istemiyorum. sabahın 6'sında ben 120 ile sollamaya çıkıyorum adam resmen beni sıkıştırıyor, benim hızıma çıkıyor. ""61 S 0886""
müşteri hizmetlerini aradım:mrgreen: ya bu adamı yavaşlatırsınız ya da 155 i ararım:mrgreen: az sonra 88-88...

otobüsün lastikleri büyük istersen senle aynı hızda gitsin sen yine yetişemezsin:)

Meğer Uzun yol tırcıları SS motorlarını sevmeyip küfür ederlermiş...
Nedenini sordum... '' uzun yolda gidiyorsun, hızıın 40-60... dalmışsın, yorgun düşünüyorsun... yanından birden vhooooov diye bir şey geçiyor... ya 2 ya 3 saniye görebiliyorsun... birden o sesle geçince korkup kaza yapanlar varmış....
:p:p:p vay be kocaman tır ss in sesinden korkup kaza yapıyormuş hee,demekki iyi ses çıkartan ss lere denk gelmiş .bende aynamda ne kamyon ne otobüs hiç bir şey görmek istemem :cyclopsan gördügüm gün hurileri gördügüm gün olur heralde :pale: bizim şöförler genelde,çogunlukta kasaplıktan gelmektedir,egitim şart !

bende çayırağasını özledim gecerken barabiri barabiri diye korna çalmadan selam vermeden geçmezler buna bi çok kez şahit oldum.hemde keyfine düşkün şöför olmazsa kesinlikle işe alınmıyor bunuda duymuştum bir şöförden:p:p

Mümkünse hiç bir şey görmek istemiyorum.
Salına Salına gideyim-Geleyim. Hiç bir zaman gerçekleşmiyecek hayaller :(

böyle birşey 2003 yılında başıma gelmişti,ortalama hızım 120 125 civarıydı ve yanımdan silme hesabı geçen star diyarbakır

Arkadaşlar yıllardır malatya-istanbul 1000'lerce km yaptım. Ama gerçekten doğunun şöförlerinin hakkını yememek lazım. Yalnız bu diyarbakır otobüsleri Ankradan sonra coşuyor valla uzak durmak lazım.

geçmiş olsun trafikte her arac bizim için tehdittir ben malesef motorlardan bile hazetmem...malasef ki trafikte cahil insan çok :pr:

sadece araçlar mı be kardeşim ?? yayalar bile sağına soluna bakmadan yola atlıyor. ilkokul 1-2-3 te bile anlatırlar önce sola sonra sağa sonra tekrar sola bakaraktan karşıdan karşıya geçilir diye... ama bizim memleketimizde CAHİL insan çok malesef...:pale:

En çok şeye güldüm heralde devlet sektöründe üst kademe çalışan bir abimiz demişya küçük motorun varsa ezileceğini bilirsin diye.. Zaten bizim ülkü aslında trafik yönünden ondan bu kadar geride.. Sende araba var bende kamyon sen dur ben geceğim mantığı ile hareket eden bunda kendini yetiştirememiş ve sonradan görme mantığı ile yollarda hareket ettikçe daha çok bu kazalar olur daha çok haberler yazarız burda... Amma velakin unutmamak lazım ki altındakini bir halt sanan arkadaşlar fazla güvenmesinler altındakilere bir gün neye uğradığını anlamadan tahtalıköye mazallah...

METRO yu görmek istemiyorum. sabahın 6'sında ben 120 ile sollamaya çıkıyorum adam resmen beni sıkıştırıyor, benim hızıma çıkıyor. ""61 S 0886""
müşteri hizmetlerini aradım:mrgreen: ya bu adamı yavaşlatırsınız ya da 155 i ararım:mrgreen: az sonra 88-88...

bak düşünce farkı 155 i aramaktan daha etkili. firmayı ara yanlış düzeltilsin.

:)
valla reklam olmasın ama nilüfer iyidir. İkramlarıda bol, bakarsın topkek flm atarlar yolluk olur.

arkadaşlar geçenlerde yaşadığım tatsız bir olay sonucu metro firmasına bir e-mail göndermiştim. bugun dönmuşler sizlerle paylaşmak istedim. ( altta gönderdiyim metin üste cevap )
From: [email protected]
To: ser***kil***@msn.com
Subject: ELEŞTİRİ/KAPTAN*H
Date: Fri, 2* Aug 2010 11:02:44 +0300

Sayın KIL***

Göndermiş olduğunuz e-mail Müşteri İlişkileri Departmanımıza ulaşmıştır.

Kurumumuz tarafından ilgili çalışanımız belirtmiş olduğunuz konu ile ilgili davranışından dolayı uyarılmıştır.

Benzer bir olayın tekrarı durumunda kendisine ceza-i işlem uygulanacak, iki veya daha fazla buna bezer tutum gösterirse kurumumuz kendisinin iş akdine son verecektir.

Bu durumdan olayı kurumumuz adına özür dileriz.

Saygılarımızla,

Musteri İliskileri Departmanı
Metro Turizm Seyahat Organizasyon AŞ

Gönderenin Adı, Soyadı: se**** kıl***

E-Posta: se****kil***@msn.com

Telefon : 0505776****

Konu : METRO TURIZM İLETİŞİM SAYFASI

Mesaj İçeriği:

İyi günler ben yılda minimum 30000 km yol yapan bir motosiklet sürücüsüyüm. İzmir Ankara asfaltı işim gereği kullandığım yoldur. Eğlence ve zevk için Ege bölgesinde ve Marmara da bir çok yolu kullanıyorum. sanırım firmanızın bazı şoförlerinin seminer gibi bir eğitim programına ihtiyacı var. İzmir Ankara asfaltında ışıklarda durmak zorunda kalmış yeşil yandığı halde kalkışını yapamamış bir motosikletin üstüne içinde 30-40 yolcusuyla sürmesinin normal bir davranış olduğunu düşünen, sorulduğunda \"çekilseydin kardeşim\" diyebilen şoförleriniz var. seyir halinde olduğu için durmak istememesi belki normal, ama önünde engel varken kornaya bastığı kadar frene bassa hiç kimse stres yaşamadan yollarımıza devam ederiz. olayı görünürde sizin şoförünüz ve benim aramda yaşandı. ama sanırım yolcularınızın çoğu şimdi çarpacak diye ayağa da kalkdı. kimseyi üzmeyelim herkes trafik kurallarına uysun bizde akşam evimize gidelim o şoför arkadaşımızda akşam eve gitsin ( sağ salim inşallah ) ve gene bazı şoför arkadaşlarımız motosiklet sollarken üşenip ne sinyal veriyor ne şerit değiştiriyor, motosiklet varmış yokmuş onlar için umurunda değil.onlara göre motosiklet emniyet şeridinde gitmesi gerek. ama emniyet şeritleri cıvata, somun, lastik artıkları ve hatta ask başı gibi görünmeyen tehlikelerle dolu. lütfen motosikletlerinde motorlu taşıt olarak trafikte hakları olduğunu unutmayalım. 4 otobüs firmasının otobüslerini dikiz aynamda gördüğümde tedirginlik duymuyorum fakat bu dört otobüs firmasının içinde maalesef sizin firmanız yok. mesleği şoförlük olup hakkını veren ailesini bu yolla geçindiren çocuklarını büyüten ve okutan şoför arkadaşlarım, yol dostlarım mı bu şikayetten ve bu noksanlıktan ayrı tutarım. herkese güvenli sürüşler dileğimle. iyi günler.

Son düzenleme:
metro ile arayı duzelttik şimdide eşme midibus lerı sapıttı. halbuku şimdiye kadar aramız cok iyidi. sanırım ehliyetsiz yada sarhoşuna denk geldim.pazar günü saat 19:00 gibi hava karanlık kula rampasına vurdum motorumu
salihliye gidiyorum. arkasında dereli yazısı olan eşme midibüsünü solladım. ilerde o benı solladı falan filan gidiyorum. durasıllıya yaklaştığımda dibime kadar geldi sağ şeridin sağındayım ezecek geçecek.ışıkları zaten rahatsız ediyor. sol şerit müsait sollamasını bilmiyor salak. bırakın sol şeridi sağ şeridin solundan geçse gene sollayacak. aynaya bakıyorum mantıken çoktan bana dokundurmuş olması gerek o kadar yaklaştı. baktım olmuyor emniyet şeridine geçeğimde sollasın geçsin niyetindeydim ki. emniyet şeridin de bir tır lastiği patlamış onunla meşkul. ama kazma midibüs şöförü motosiklet değil mi baksın başının çaresine mantığı ile yoluna devam ediyor.zar zor tırı geçdimde attım kendimi sağa. ama bu sefer e-mail falan uğraşmayacağım. eşme yakın bir ara atlayıp motoruma gideceğim şahsı bulup yüz kısmına gerekli makyajlamayı yaptıktan sonrada midibüsün ön camına motosikletleri fark edin diyede çıkartma yapıştıracağım.

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Yolculuklardada tercih ettiğim gibi tabiki Nilüfer Turizm ..

Varan ve Ulusoy gibi kaliteli firmaların şöförleri de kaliteli oluyor.

evet kaliteli firmada adamlar işi bilenlerle çalışıyorlar. birde tır olmasına rağmen buyuk filoların şöforlerınde 5 yıldır cok buyuk düzelmeler var. eskiden cok daha fazla sıkıntı çekiyordum. kalite yükseliyor.

Sürenler kişi insan olsunda kazaya sebebiyet fermesin.istesem yolda beni murat 124 le gecsin :queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar