B+A2 ile ilgili şüphem

Tüm motor sever arkadaşlar merhaba.ben 1 ay önce kadar ehliyet kursuna B+A2 ye kurs kaydı yaptım fakat 21 ağustosta yapılan sınav sadece B ehliyeti kapsamındaydı.motorsikletin sınav tarihi farklımı yoksa bu işte bi sakatlıkmı var...şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ediyorum...

ilk önce B nin belgelerini alıyosunuz. sonra A2 kursu alıp ve sınavına girip onun da belgelerini alıyosunuz. sonra tüm belgeleri beraber emniyete götürüp aynı kartta B-A2 ehliyetinize kavuşuyosunuz:)
ha bu arada B de ilk yardım ve trafikten geçtiğiniz için A2 de onlardan muaf olup sadece motor kısmından sınav oluyosunuz. tabi 5 dakikada bitiyor sınav:queen:eek:ndan sonra görevliye sınavınızın bittiğini söylüyorsunuz. ama görevli sizi çıkarmıyor. çünkü ilk 45 dakika çıkarmıyorlar:)sonraki 40 dk, sizin motosikletle ne fantaziler kuracağınıza bağlı tabi:queen:

once b yı alıyorsun eger b sertıfıkanı sorunsuz alırsan yanı butun ıslemlerın bıterse hıc ehlıyetı cıkarmadan a2 ye basvuru yapıyosun trefık ve ılk yardımdan muaf oluyorsun sadece 20 soruluk motor sınavına gırıyorsun sonra ıkı sertıfıkayı goturup 377tl bayılıyosun =) eskıden aynı anda alınca sadece b nın prası verılıyordu sımdı aynı anda alınca a2 yede 77tl para koydular ne yazıkkı

once b yı alıyorsun eger b sertıfıkanı sorunsuz alırsan yanı butun ıslemlerın bıterse hıc ehlıyetı cıkarmadan a2 ye basvuru yapıyosun trefık ve ılk yardımdan muaf oluyorsun sadece 20 soruluk motor sınavına gırıyorsun sonra ıkı sertıfıkayı goturup 377tl bayılıyosun =) eskıden aynı anda alınca sadece b nın prası verılıyordu sımdı aynı anda alınca a2 yede 77tl para koydular ne yazıkkı

sanırım aynı anda aynı şeyleri yazıp tıklamışız:wiinkk:.olsun. çift dikiş her zaman iyidir:)gerçi siz parasını felan da yazmışsınız.o kısım biraz duygusal olduğundan yazmamıştım:queen:
saygılar

sanırım aynı anda aynı şeyleri yazıp tıklamışız:wiinkk:.olsun. çift dikiş her zaman iyidir:)gerçi siz parasını felan da yazmışsınız.o kısım biraz duygusal olduğundan yazmamıştım:queen:
saygılar

ahaha evet cok tsk ederım =) bılıyorsunuzkı duygusallıklarda onemlı =) asgarı ucretın 550 lıra oldugu bır memlekette 377 lıraya ehlıyet alıyoruz sıkıntı +sıkıntı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar