Jant şeritleri hakkında

Jantı tabii ki sökmeye gerek yok. Takılı halde iken tekeri biri çevirir. Sizde yapıştırırsınız.
Tek kişi düzgün şekilde yapmak biraz stresli oluyor. Bazen sapmalar yapıyor.
Benim gibi simetri hastası değilseniz. Gelişi güzel kafanıza göre yapıştırabilirsiniz.

ne yazıkkı sımetrı hastasıyım arka jant bıraz yamuk yumuk oldu dıye dusunuyordum fkt aksamları hıcde yamuklugu bellı olmuyormus =) ıste bır tane foto koyayım umarım begenırsınız fkt henuz on jantı yapmadım arka jantı cantalar kapatıyor ama on jant komple acıkda :S yamuk olsun ıstemıyorum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:29 ----------

sızce nasıl olmus ?

Son düzenleme:
ne yazıkkı sımetrı hastasıyım arka jant bıraz yamuk yumuk oldu dıye dusunuyordum fkt aksamları hıcde yamuklugu bellı olmuyormus =) ıste bır tane foto koyayım umarım begenırsınız fkt henuz on jantı yapmadım arka jantı cantalar kapatıyor ama on jant komple acıkda :S yamuk olsun ıstemıyorum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:29 ----------

sızce nasıl olmus ?

Gayet hoş görünüyor ama tabiki karar senin ;)

cok tsk ederım abı =) arka tarafda dedıgım gıbı cantalar buyuk bolumunu kapatıyor ve sorun kalkıyor parca parca oldugu anlasılmıyor ama on taraf bıraz ustalık ıstıyor =)

Dreamdark arkadaşımızın bahsettiği parça şeritlerden mi aldın? yoksa ilk aldığını mı uğraşarak yaptın?

Dreamdark arkadaşımızın bahsettiği parça şeritlerden mi aldın? yoksa ilk aldığını mı uğraşarak yaptın?

ılk aldıgımı ugrasark yapıp bu konuyu acmıstım o parca serıtlere baktım satıcıylada ırtıbata gectım sadece beyaz rengının mevcut oldugunu belırttı . ztn bu konuyu actıgımda bu serıtlerı cokdan cekmıstım fkt on duruyordu halende duruyor =) ama resımlerı ancak atabıldım. on tarafıda aksesuarcıya cektırmeyı dusunuyorum.

ılk aldıgımı ugrasark yapıp bu konuyu acmıstım o parca serıtlere baktım satıcıylada ırtıbata gectım sadece beyaz rengının mevcut oldugunu belırttı . ztn bu konuyu actıgımda bu serıtlerı cokdan cekmıstım fkt on duruyordu halende duruyor =) ama resımlerı ancak atabıldım. on tarafıda aksesuarcıya cektırmeyı dusunuyorum.

Tekrar hayırlı olsun. Hoş duruyor dediğim gibi. Aksesuarcıya çektirirsen nasıl yaptığını iyi izle bizede aktarırsın :) Teşekkürler şimdiden ;)

Tekrar hayırlı olsun. Hoş duruyor dediğim gibi. Aksesuarcıya çektirirsen nasıl yaptığını iyi izle bizede aktarırsın :) Teşekkürler şimdiden ;)

aksesuarcıya yaptırırken vıdeosunu cekmeyı dusunuyorum eger cekersem burda yayınlıyacagım ztn . ben gecen motorun arka sınyallere kırmızı fılm cektırmıstım malum cın malı sınyaller renklerı cok cbk atıyor bırde motor kırmızı daha hos olur dıye dusundum. adam fılmı cekerken elınde ısıtıcı bır makına vardı cıragı sıcak hava ufleyen makınayı fılme dogru tutuyor esnetıyordu sanırım yıne o aletle cekecegını umut edıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar