Sym Fiddle Beyaz =) Meleğimmmm :)

Gaziantep İl Temsilcisi
Hayırlı olsun rabbım kaza bela vermesin ama ben enduro beklıyordum....:mrgreen::mrgreen:

Hayırlı olsun , bizde şirkete almayı düşünüyorduk ama uzun vadede teknik servisine güvenemediğimizden honda beatte karar kıldık , tabi bizim arkadaşların motoru biraz hırpaladığıda bir gerçek...

Hayırlı olsun tekrar , artı ve eksilerini burda yazarsan sevinirim...

tuğba gösterge panelinin camı hareket halinde titreme sebebiyle ses yapıyormu.

bir de 1000 km den sonra varyatörden ses geliyormu.

15 gün önce aldık bir arkadaşa bu şikayetleri var sizde durum nedir?

Hayır böyle şikayetlerim yok benim. Sadece rölantisi çok yüksek alışık değilim. Onu da ayarlayacağız ilk bakımda. Hiç bir sıkıntım yok çok şükür. :)

Beyaz meleğim dedim ben ona, öyle geldi içimden. Bu da kızım, nedense hiç oğlum diyemiyorum motorlarıma.. :mrgreen: o2.o8.2o1o da aldık. Memnunum şimdilik. Bir tek yakıtı biraz fazla gibi geldi ama gördüğüm an unutuveriyorum çünkü çok sevimli... ::blushani

Allah sizlere daha daha iyilerini nasip etsin inşallah...:rendeer:

trafıkde sızın gıbı motor canlısı bayanları gormek cıdden cok hos tekerınıze tas degmesın motorunuzu gule gule kullanın

kanuninin yeni modeline benziyo hacıı tekraradan güle güle kullan...

Hayırlı olsun tuba hanım.Daha önceden yamaha scoter vardı ondan buna geçtiniz demek.Eskiden yazılarınız daha fazlaydı keyifle okuyorduk :)

Güle güle kazasız belasız kullanın , bu motorun tipi cok hoşuma gidiyor. Teknik olarak nasıl acaba ?

çok şirin bir motor güle güle kullan=))kasklı resimlerini de görmek isteriz böyle sürmüyorsundur umarım?=)

Super Moderator
vayy tubiş kardeşim allah kaza bela vermesin
yakışmış valla güle güle bin:rendeer:
hayırlı uğurlu olsun

Herkese çoooookkkk teşekkür ederim. Kasksız tabii ki sürmüyorum neden süreyim ki ? :silent:

Teknik derken anlamadım pek orasını..:cherry: Motoru açıp bakmadım, biniyorum, marşa basıyorum, gidiyorum. O kadar...:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar