dragstar'da v motor var ancak v-twin yok ve bildiğim kadarı ile çift pin var yani egzost taksan bile harley sesini alamazsın, tahminde bulunmuyorum kendi motosiklet grubumuzdaki verilere dayanarak söylüyorum, bahsettiğim sesi alabilmek için shadow ya da vulcan kullanmalısın. ayrıca yine grubumuzda edindiğim tecrübelere dayanarak ben olsam honda shadow alırdım zaten şartlar olgunlaştığı takdir de ben de tercihimni shadow'dan yana kullanmayı planlıyorum. birçok yönden shadow önde ama en önemlisi servis desteği zira yamaha ya da diğer firmalar taşeronlarla geliyor yani arada hem Türkiye taşeronu var hem de servis var honda'da ise ne taşeron ne servis ikisi de farklı değil, aynı direk olarak japonya ile muhattap oluyorsun.
ilk motorunuz mu bilmiyorum ama çift silindir ortahacimli ve ağır motorlarda bu pek de farketmiyor, kendim bu segmentte motorlardan sürmedim ama 4 silindir kawasaki z750 sürdüm ve de rahatlıkla kullanabildim, o yüzden alışma süreniz 250lilik bir makineye alışma süresinden biraz fazla olur ve biraz daha temkinli olursanız pek de sorun olmaz.