kazalı zx6r

Arkadaşlar kazalı ve eksikleri bulunan ama ciğeri sağlam bir zx6 buldum. Biraz eski model. Motoru sağlam granajlar gösterge jonta gidon arka koltuk yok. Komple toparlanması gerekiyor. Şimdik ilk sorum bi kawasaki iskeleti bulunsa sizce ciğeri sağlam olan motor o iskelete yerleştirilebilirmi? 2. bunu yapıcak iyi bir usta biliyormusunuz. Eğer olmazsa motoru komple adam edebilicek bir usta biliyormusunuz. Şimdiden teşekkür ederim.

bi arkadaşta VW 1303 e porsche motoru takmıştı ama verim alamadı
seninde verim alacağını sanmam... :)
rüyalar aleminde sonuncu kattasın gibi geldi...

peki sence nasıl bişi yapılabilir bu hurdaya :)

Bu senin maddi gucun ile alakali. Bu tip revizyonlar USA de cok yapilir cunku orda para tutan sey isciliktir. 90 kusur model bir motoru market alisveris parasina alirsin. Turkiyede hurdaya bile tonla para istiyor millet, herkezin mali kiymetli burda ve en guzeli, hurdasi bile:)

Alacagin motoru super yapabilirsin, ama harcadigin para 2005 ve ustu bir motora denk gelecektir. Ben zevk adamiyim boyle seyler ile ugrasmayi seviyorum diyor isen al, ucuza race motoru sahibi olacam diye aliyor isen uzak dur , evdeki hesap carsiya hic uymaz.

ucuza race motoru sahibi olmak değil zaten kafadan 2-3 milyar harcama yapacağımı biliyorum. Evet gücümde yeticek şekilde var. Şu anda kazalı olan motoru 500 tlye alıyorum. fazla bişi değil bir iki güne de buraya fotoğraflarını koyucam birde o zaman yorumlarınızı okurum ondan sonra buradan kendime bir usta bulucam aydan aya haftadan haftaya onunla beraber kısmetse toplayacağım. Toplayamadım bende internete parça olarak verip satarım diye düşünüyorum.

Arkadaşlar kazalı ve eksikleri bulunan ama ciğeri sağlam bir zx6 buldum. Biraz eski model. Motoru sağlam granajlar gösterge jonta gidon arka koltuk yok. Komple toparlanması gerekiyor. Şimdik ilk sorum bi kawasaki iskeleti bulunsa sizce ciğeri sağlam olan motor o iskelete yerleştirilebilirmi? 2. bunu yapıcak iyi bir usta biliyormusunuz. Eğer olmazsa motoru komple adam edebilicek bir usta biliyormusunuz. Şimdiden teşekkür ederim.

birader toplamaya vereceğin parayla gider aynı motordan 2 tane alırsın vazgeç o işten
ucuza race motoru sahibi olmak değil zaten kafadan 2-3 milyar harcama yapacağımı biliyorum. Evet gücümde yeticek şekilde var. Şu anda kazalı olan motoru 500 tlye alıyorum. fazla bişi değil bir iki güne de buraya fotoğraflarını koyucam birde o zaman yorumlarınızı okurum ondan sonra buradan kendime bir usta bulucam aydan aya haftadan haftaya onunla beraber kısmetse toplayacağım. Toplayamadım bende internete parça olarak verip satarım diye düşünüyorum.

sen eğer 2-3 milyar harcama yap söz sana o parayı ben verecem

Son düzenleme:
İstanbul Üsküdar Moto kazalı dediysem perti çıkmış değil ya. debriyaj maneti falan kırık kafa granajı sol granaj falan değişicek. sadece motorda conta eksik. Geri tüm malzemeleri tam. Bişi daha sormak isterim Motor düşük model olduğu için granajlar baya eski ve kayık tipli :) 2000 model ve ya üstünün granajlarını bu motora takabilirmiyiz sizce uyarmı??

Race motorların kaza yapmışlarından pek hayır gelmiyor genelde.Motor çalışırken olduğu yerde düşüyor bir bakmışsınız krank vurmaya başlamış. Bu nedenle kazalı bir race in motoruna pek güvenmemek lazım...

peki sizce 2000 ve üstü granajlar falan bu şaseye uyumlu olurmu? alsak takabilirmiyiz yoksa hiç bi türlü uymazmı ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar