Yolunuyomuyum???

Arkadaşlar,
selamlar,
Ben motorumu yeni aldım 150 zat. Yağ akıttığı için bi ustaya verdim... Ben motordan fazla anlamıyorum, motor bloğunun indirilmesi için benden 150 tl istendi... Sadece sorunu anlamak için yani işçilik ( zahmetliymiş çok söküm işlemi ) ondan sonra ne çıkçağı muamma? Motordan anlamıyorum,yolunmakta istemiyorum... :pr:
Normal mi değilmi?

Adama dediğim tek şey... ben yeni motorumu aldım... sonuçta ben ayrı ayrı servislerde dolaşmak istemiyorum.. bitane ustası olsun motorun o baksın hep benim motora dedim... :farao:

Arkadaşlar,
selamlar,
Ben motorumu yeni aldım 150 zat. Yağ akıttığı için bi ustaya verdim... Ben motordan fazla anlamıyorum, motor bloğunun indirilmesi için benden 150 tl istendi... Sadece sorunu anlamak için yani işçilik ( zahmetliymiş çok söküm işlemi ) ondan sonra ne çıkçağı muamma? Motordan anlamıyorum,yolunmakta istemiyorum... :pr:
Normal mi değilmi?

birader motosikleti sıfır mı 2. elmi aldın önce bi onu söyle

ben şimdi motor alsam hiç bir yerinden anlamam,yolda kalsam ne yapcağımı bilmem,servisçiyede gidip ben bu motoru yeni aldım şurdan bi arıza çıkarttı desem adam bozuk olmayan kısmı bile değiştirir bizi kaz gibi yolar (hani motorla ilgili birşey bilmiyoruz ya,adam da bulmuş olacak ki enayiyi kafadan arıza türetcek;bilmem şu bağlantısında bi sorun var bu bağlantı da arızalı yerin uzantısı bunun da yenisini alman lazım kompile parçanın değişmesi gerek...,buda demek oluyor ki 10 kağıda yaptıracağın yer sana patlar 50 60 kağıda..tanık olan yer her zaman daha iyi bence:)

2.el aldım... 400 km de... işte ustaya götürmedim, arkadaş ile bakmıştık motorcu..ben korktum inşallah blok çatlak falan değildir diye ama konuştuk ustayla sorun keçedeymiş halledilmiş.. komple keçe değişmiş , 150 tl her halukarda ödücem... çok para değil mi sizce sadece sökülmesi için....

2.el aldım... 400 km de... işte ustaya götürmedim, arkadaş ile bakmıştık motorcu..ben korktum inşallah blok çatlak falan değildir.... sorun keçede halledilmiş.. komple keçe değişmiş ama, 150 tl her halukarda ödücem... çok para değil mi sizce sadece sökülmesi için....

sen ikinci el aldın nasıl 400 km de kaç aylık motosiklet bu eğer sen yeni alan birinden aldıysn direk aldığı yere götür adamların üzerine at motoru 400 km de motor yağ akıtıyosa bu kesinlikle garanti kapsamındadır aldığın yer yaptırmak zorunda

ben buna xenon taktırdığım için garanti kapsamının dışına çıktı dediler doğrumudur o....? boyasıda yeni yapıldı tabi ... garanti kapsamına çıkıyomu??

Bi Kere 150 Tl Çok Çok Çooook Aşırı Fazlaaa :pr:

Antalya'da 70-80 Tl Motoru İndiriyorlar 10 Tl De SIfır Keçe...

Ama Çin Malı Scooter Motorları İndirmek 70-80 Tl Gene Fazla Aslında Çok Bişey Yok Karbüratörü Söküceksin Motordan Ayırıcaksın Sonra Alt Salıncağı Söküceksin Sonra Amartisörleri Söküceksin O Kadar Yani En Fazla 20 Dk Sürüyo Oda Taş Çatlasın...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çinlilere 150-200 TL'ye komple motor yapıyorlar. Bu işlem için çook para.

eee bilader sonuç yolundum artık desenize... :pr:

eğer dedikleriniz doğruysa yaptıkları hem haram hem günahtır... benim bilgisizliğimden faydalanmak... ::angry2::

izmirde bildiğiniz güvenebileceğim bir usta var mı, en azından bizi düdüklemicek... motorcu dostu mümkünse...

eğer dedikleriniz doğruysa yaptıkları hem haram hem günahtır... benim bilgisizliğimden faydalanmak... ::angry2::

izmirde bildiğiniz güvenebileceğim bir usta var mı, en azından bizi düdüklemicek... motorcu dostu mümkünse...

valla üstad o motorcuya bi daha uğrama istersen. geçmiş olsun şimdiden. motoru aldığın ilk kullanıcı motoru bayağı bi zorlamış demekki. öyle hemen garantiden çıkmaz bu arada. afedersin ama biraz çingenlik yap. başka servise bak. sonuçta bedava yapmıyorlar para ile.
güle güle kullan.:cat:

zat la asya 150 t1 ynı gbi bşi bende eskiden t1 wardı ondada bu sorunu yasadım bnada bsta 100tl gbi bi fiyat vermişlerdi sonra arastırdım deişicek parcanın maliyeti 10 lira fln işcilik fazla dedikleri gbi sonra bi tanıdık buldum ve 5 liraya kpatmıstım kecenin yırtılma,patlmasının sebebi ise yuksek devirde kullnmk ototmatik vites oldugu için full tam gz gidince klkısta bile tam gazl fln kalkınca meydan geldigini ogrenmiştim.

CBF150'ye 400 liraya komple motor yapılıyor, 150ZAT'a tek keçe değişimine 150 lira kazıklanmaktır.

benimde hatam o oldu... 400 km de motoru, sapasağlam kasayı, naylonları bile duran makinayı, kılları olan lastikleri görünce baktırma gereği duymamıştım...
neyse artık geçmiş olsun bana, sanırım bi 170e biticek o iş... keçede dahil... :pr:

Ksr bakmada usta bence cok yav 2.si 400 km de motor yağ akıttı ise sıkıntı olabilir. 2.si xenon ile garanti bence cok mantılı değil zenon dediğin zamazıncgo basit bir kablo bağlama ve ampul değişimi. 2.si 400 km de motor neden boyatılır ki?

sen ikinci el aldın nasıl 400 km de kaç aylık motosiklet bu eğer sen yeni alan birinden aldıysn direk aldığı yere götür adamların üzerine at motoru 400 km de motor yağ akıtıyosa bu kesinlikle garanti kapsamındadır aldığın yer yaptırmak zorunda

mondial den bahsediyoruz. bisiklet tamircilerinin servis olduğu durumdan. :)
garanti için sana verilen ceevabı ben sana şimdiden öylüyeyim. biri bu motora fazla yağ koymuş diyeecek. çinlinin garantisi yoktur. bozulan herşeyi kullanıcı hatasına bağlamaya çalışırlar :(

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:35 ----------

motorcu bahri. mondial bayisidir kendisi yeşilovada.
400 km de sıfır aldığım zc150 nin arka fren diskinin pompa körüğü patladı. Hem o değişti hemde motor yağını değiştirdim 20 lira verdim. Garanti olayı sadece saçmalıktan ibaret.
daha öncede prestom oldu ilk 500 de amortisör patladı neymiş çukura girmişim. :) jant eğilmemiş ama amortisör patlamış.. o günden sonra garanti ile işim olmaz :)
150 cc makinanın komple motoru işçilik dahil 250 lira 200 lira işçilik tutuyor. düşün . yeni parça olaarak üst kapak ve sibob almıyor adam çünkü piyasada en iyisi dedikleri bile ayar tutmayabiliyor. üst kapak taşlanıyor. (taşmala da dahil bu ücrete)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar