Ne olur bu konulara girmeyelim! Bir gün kendimizi Batı Marmara'nın güzide bir tatil beldesinde parmaklıklar ardında bulabiliriz. Ne bileyim, darbeye teşebbüs eden motosiklet çetesi falan olabiliriz mesela... Ama diyeyim!
ben organizasyon başlığında yazmıştım : "bu tür gösteriler için valilikten izin alınır, emniyete bildirilir, güvenlik sağlanır. siz de bu izinleri aldınız mı? haklıyken haksız duruma düşmeyin" demiştim, kimse buna cevap vermemişti. şimdi cevabımı aldım. izinsiz gösteriymiş demek ki...
Ne olur bu konulara girmeyelim! Bir gün kendimizi Batı Marmara'nın güzide bir tatil beldesinde parmaklıklar ardında bulabiliriz. Ne bileyim, darbeye teşebbüs eden motosiklet çetesi falan olabiliriz mesela... Ama diyeyim!
ben organizasyon başlığında yazmıştım : "bu tür gösteriler için valilikten izin alınır, emniyete bildirilir, güvenlik sağlanır. siz de bu izinleri aldınız mı? haklıyken haksız duruma düşmeyin" demiştim, kimse buna cevap vermemişti. şimdi cevabımı aldım. izinsiz gösteriymiş demek ki...
İzin konusu ne kadar alakadar etmiş sizi ya?
Dün üye olmuşsun bugün izin alınır alnımaz nasıl yapılır ne edirlir bunun muhasebesinimi yapıyosun arkadaşım??
Senin haberin varmıki yıllardır bu site ne organizasyonlar yaptı ne izinler almak için uğraştı??
Şimdi senin oy verdiğin memleketi yönetenlerin atadığı polisler merhametli insaflı değil diye MT ye mi bok atıyosun???
Beyenmiyen gelmesin kardeşim mitingede organizasyonada..
İzin alınmak istense idi o gün orda bizi dağıtmak için bekleyen panzerler olucaktı haberiniz varmı ???
Hee GKN aldınızmı izin, aldık.. Verdiler bize dağın başında bi yer, basın dediki ; olay mahalinin uzaklığı nedeniyle servis tahsis eymiyorlar bize..
Yani demek istediği gökhancım senin mitinginin vereceği haberin bize vereceği reytingden kazanacağımız para burdan oraya mazot paramızı karşılamaz..
Boş hayallerde uçmayın.. Daha dün ağlıyodunuz Ah murat abim, seni göremedim ama şöle severdim böle severdim..
Ne oldu şimdi??
Yönetim den ricam topik in başlığından murat ın adının silinmesi..
Benim bildiğim bu forumdaki herkes türk, aramızda fransız yok
İzin almaya çalış, baktın alamıyorsun türk zekası ile olayı kılıfına uydur.
Ben TV izleyen biri değil. Organizasyonu nerde nasıl yaptınız bilmiyorum.
Ancak köprü yada yol kapatmak, yarar değil zarar verir. Çünkü acelesi yada gerçekten bir yere bir şekilde ulaşması gereken kişiler var. iş, hastane vb. durumlar. Tüm motorlar trafiği zora sokmayacak yerde toplanabilir. Yeteneği olanlar show da yapabilir. TV.ler çağrılır.
Diksiyonu iyi biri, güzel bir metin ile neden toplanıldığının açıklamasını yapar. Bu olamaz mıydı. yada bunda sonra olamaz mı. Bir cezanın insanı yıldıracağını sanmıyorum.