Alanya Avsallar Motosiklet KAZASI

Asla bu şekilde böyle bi konu yazmak istemezdim ama mecbur kaldım.

Hala korumasız arkadaşlar varsa, lütfen bir an önce korumalarını taksınlar.

Saat 14.35 sularında Alanya Avsallar Mevki üzerinde ÖZKAYMAK Otel önünde 2 motosikletin çarpışması ile kötü bi kaza meydana geldi.

Alanya istikametine doğru giden YBR 125 üzerinde 50 yaşlarında bi bay, arkasında da 30 lu yaşlarında bir bayan vardı, çarpan motosiklette ( çin malı 150 scooter) de 25 li yaşlarda kasksız genç bir garson vardı.

Scooter sürücüsü otelden bir anda aniden çıkarak en sol şerite fırladı ve o sırada manavgat istikametinden alanyaya gitmekte olan Ybr ye feci şekilde çarptı. scooterdan geriye sadece motor ve tekerler sağlam duruyordu.
Ybrdeki artçı bayan sağlamdı herhangi bir yarası yoktu, sadece sıyrıklar mevcuttu.

Sürücüsü yerde yatıyordu ve artçısı ağzını açıyodu parmakları ile dilini çekmek için uğraşıyolardı. yaklaşık 50 mt sürüklenmişlerdi.

Scooter sürücüsü ise refüje fırlamıştı üstünde t shirt bile yoktu. sol bacağı bileğinin altından kırılmıştı ve kopması an meselesi gibi emanet duruyordu.
ve bütün vücudu titriyordu. hemen(!) yanımızdaki poliklinikten ambulansla karşı yola geçip ilk müdahaleyi yaptılar (!) 15 dk sonra!

3 kişiyi 2 ambulansa bindirip polikliniğin önüne getirdiler ve devlet hastanesinden gelen ambulansa aktardılar. bu işlem yakşalık 10 dk sürdü.
tahmini 30-35 dk sonra ancak hastaneye doğru yola çıktılar..

Burdan bir çok ders çıkarılabilir, ben çıkarttım da.

Ne olursa olsun korumasız binme! ve daha nicesi.

Demek istediğim arkadaşlar sizin hatanızla olmayan bir kaza daha, dikkat ve korumalar gerçekten çok önemli.
bunu hala anlamayan bir sürü arkadaşımız var.

İnş. kazada yaralananlar sağlıklarına tekrar kavuşurlar. Ve kimseye göstermez böyle bir kaza.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Aynı yerde bir baba ile oğul karşı karşıya çarpışmıştı...
Çok tehlikeli bir yer...Uzun düzlük var...

İşallah çok önemli bir şeyleri yoktur... Bir anlık dalgınlığın sonuçları işte böyle ağır olabiliyor...:cat:

Aynı yerde bir baba ile oğul karşı karşıya çarpışmıştı...
Çok tehlikeli bir yer...Uzun düzlük var...

İşallah çok önemli bir şeyleri yoktur... Bir anlık dalgınlığın sonuçları işte böyle ağır olabiliyor...:cat:

Evet abi çok tehlikeli bi yer, tehlikesiz gibi görünüyor ama her hafta bi kaza mutlaka oluyor.

Allah acil şifalar versin şimdiden hepsine.

Antalya , alanya yolu allaha emanet zaten , herkesin acelesi var nedense ....

Umarım yaralanma dışında birşey yoktur.

çocukluğumdan beri ölüm karayolu olarak anılan bir yer. yüksek süratlere çıkılabilen,ss lerin yarıştığı,trafiğin allak bullak çalıştığı,ablak sürücüler tarafından devamlı pist gibi kullanılan bi karayolu.hergün mutlaka kaza oluyor zaten ama hala önlem alınmadı.yaralılara inşallah bir şey olmaz,bu yolu kullananlara allah yardım etsin

Antalya , alanya yolu allaha emanet zaten , herkesin acelesi var nedense ....

Umarım yaralanma dışında birşey yoktur.

ölü yok şu anda, ama herkes dilini çektikleri adamdan şüpheleniyor. İnş bişey olmaz.

1 kişinin hatası 3 kişinin canını yakıyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Rabbim korusun hepimizi ne diyeyim artık

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar