Biz Dünyanın En Zeki İnsanları mıyız SİZCE DE?

Sizce biz dünyadaki en zeki insanlar mıyız?

• Evet bizim üstümüze yok

Oy: 32 57.1%
  • Ohhoo, bizden de zekileri var. Örn. Caponlar

Oy: 24 42.9%

• Kullanılan toplam oy
    56
Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yeni bişeyler bulma, yeni bir yol sürmek,yeni bir fikir üretmek, yanlış olanı düzeltmek ve devrim için önümüze koyulan engellerde cabası. Bişeyler yapmak istenildikçe yapamamamız için her şart sağlanıyor.
Önümüze bu gibi engeller çıktıktan sonra kimse bişey yapmak istemiyor. Var olan zekasını köreltip bi köşeye çekliyor

Kendisi hapishanede heykeli tımarhanede olan bir ülkede nasıl yetişsin düşünen adam? Kimse bana kızmasın ama bu ülkede gerçekleri konuşanlar ya ipe gönderildi ya vatandaşlıktan çıkartıldı ya da neyle suçlandıklarını bile bilmeden cezaevlerinde çürütüldü. Bir insanın üretebilmesi için, düşünebilmesi için ilk önce kafasında gelecek kaygısı olmaması lazım. Kütüphanelere gidin bakın. Bir çok devrim adına kitaplar yazmış teoriler üretmiş insanların bir çoğunun mezarı türkiyede bile değil. :)

Kendisi hapishanede heykeli tımarhanede olan bir ülkede nasıl yetişsin düşünen adam? Kimse bana kızmasın ama bu ülkede gerçekleri konuşanlar ya ipe gönderildi ya vatandaşlıktan çıkartıldı ya da neyle suçlandıklarını bile bilmeden cezaevlerinde çürütüldü. Bir insanın üretebilmesi için, düşünebilmesi için ilk önce kafasında gelecek kaygısı olmaması lazım. Kütüphanelere gidin bakın. Bir çok devrim adına kitaplar yazmış teoriler üretmiş insanların bir çoğunun mezarı türkiyede bile değil. :)

Sinan abi sana söylediklerinin her kelimesinde değil her harfinda katılıyorum..
Ülkemizin gelişmemesi için düşünürlere yapılanları gayet güzel bir dille söylemişsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar