sis farından far olur mu?

bence bws farların içine mercek yerleştirip zenon tak olmadı direk zenon tak hiç girme sis farına falan adı üstünde sis farı

sağolun arkadaşlar, hepsini okudum,
ybr farı yuvaya büyük
zenonun gece gözalmasından çekiniyorum

yarın elektrikçiylede görüşüp bi şekle bağlıycaz olayı.

Mezit adı nerden geliyor?.. İnegöelde ki mesit lerden mi?....
Hem bu çankırılı gümerdiğinli... Yaramazın teki... :queen::queen:

kelde sen gibi orijinalci abi, anlamaz böyle alengirli işlerden :)

teknik bir hadise var burda arkadaş, çankırılılar lokaline çevirdiniz caanım konuyu :p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
kelde sen gibi orijinalci abi, anlamaz böyle alengirli işlerden :)

teknik bir hadise var burda arkadaş, çankırılılar lokaline çevirdiniz caanım konuyu :p
yok lem..Ne orjinalcisi.... Takma takıştırma ne varsa kullanır... Anlamaz motordan....:p:p
Git metine.. Ona söyle halleder.... Selamımı söyle özel muammele yapar sana... :p

yok lem..Ne orjinalcisi.... Takma takıştırma ne varsa kullanır... Anlamaz motordan....:p:p
Git metine.. Ona söyle halleder.... Selamımı söyle özel muammele yapar sana... :p

küsüm metin abiye.
bide değiştirdim diye sevmiyo benim moturu.
tamirciler sevmez oynanmış motoru.

renault12 farı bile takabilirim, yarın tühkanda çapını bi ölçeyimde.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
küsüm metin abiye.
bide değiştirdim diye sevmiyo benim moturu.
tamirciler sevmez oynanmış motoru.

renault12 farı bile takabilirim, yarın tühkanda çapını bi ölçeyimde.

Haklı.. Ne istedin caanım motordan?..... :pr::pr:
Xt ne hallere gelmiş.....

Kimlik bunalımına da girer şimdi... :queen::queen:
KTM falan sanmasın sakın?... :queen:

renault12 farı bile takabilirim, yarın tühkanda çapını bi ölçeyimde.[/QUOTE]

keşke istanbulda olsaydın.elimde 2 adet yani sağ sol 2 şer adet yani toplamda 4 adet:queen: ammada uzadı be.. bmw farı var..otomobil olanından.hemide yuvarlak hemide çapı sanırım sana uyardı heemide 2si mercekli 2 si normal..hemide orjinal ....beraber uygulamaya çalışırdık...başarırdık sanırım....

keşke istanbulda olsaydın.elimde 2 adet yani sağ sol 2 şer adet yani toplamda 4 adet:queen: ammada uzadı be.. bmw farı var..otomobil olanından.hemide yuvarlak hemide çapı sanırım sana uyardı heemide 2si mercekli 2 si normal..hemide orjinal ....beraber uygulamaya çalışırdık...başarırdık sanırım....

aga ölçü uygunsa, arkasıda bağlamaya müsaitse alırız burdan yau!
çakal kasa xt yaparız.
ah ulan şu ankarada iki samet olsa camına bile horoz!

yarın parçacıları bi gezem ostimde :cat:

aga ölçü uygunsa, arkasıda bağlamaya müsaitse alırız burdan yau!
çakal kasa xt yaparız.
ah ulan şu ankarada iki samet olsa camına bile horoz!

yarın parçacıları bi gezem ostimde :cat:

hemide ne horoz varya!!!:queen:
resim atayım dicem ama çekmek lazım.dur bakayım aynısından satıyorlardı sahibinden de..bulursam linkini atayım..ona göre ölçü işne bakarsın...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:48 ----------

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...i-araci-e-36-fari-siyah-zemin-29804152/detay?
ahada bunun sadece içleri..ikisi birleşik..daha detaylısı da vardı arıyorum...

ölçü benziyoda
bek bahalıymış yau :pale:
sade içinin çıkmasına bakmak lazım :cat:

aga orijinalciler okumasın taşa tutarlar bizi var ya :mrgreen:

Son düzenleme:
he aynen öyle.biri mercekli aşağı yukarı ayarı için motorlarıda var sanırım...yan komşumun arabasındaydı.arap yağı bol bulur hesabı gitti yenileriyle değiştirdi.eskileride ben aldım.belki lazım olur dedim.ama bir motosiklete hemide angaraya (hanımköye)lazım olacağını nereden bilirdim???ön deki genel olan geniş camı yok.o arabada kalıyormuş.ama herbiri kendi aralarında ayrı ayrı birer far zaten...acelen yoksa ben biraz inceleyip sana ölçü vereyim ama bu sabah isteme..bu sabah 08:30 da benim oğlanı hastaneye götüreceğim.ameliyat olacak...geniz eti ve kulak operasyonumuz var..uyuyamıyorum o yüzden...müsait olunca bakar fotoğraflarını çeker sana göndermeye çalışırım.ama dediğim gibi belkide yarına kalır.acelen yoksa.....

yarın zaten gececiyim aga, sorun yok vakit olarak.
yeğenime çok geçmiş olsun.
göndereyim deme ha, ben bulurum burda, sanayideyiz elhamdülillah :)

çapıyla içten içe ölçü görür işimi :cat:

sağolasın.adam 6.5 yaşında.pipisinden önce bıçak başka yerlerine değecek garibimin.kandırıyoruz ama tasası beni daha çok vuruyor...
olursa gönderirim tabi neden göndermeyeyim? işin görülürse bende sevinirim.biraz temizlikle adam olurlar.toz içinde duruyorlardı....

yarın zaten gececiyim aga, sorun yok vakit olarak.
yeğenime çok geçmiş olsun.
göndereyim deme ha, ben bulurum burda, sanayideyiz elhamdülillah :)

çapıyla içten içe ölçü görür işimi :cat:

xenon olan araba xenonu ise uzun süreçte tesisatı biraz iç ediyor diye biliyorum sıkıntılı zamanlar yaşama sonra ileride.

geçen sene fazercıların sitesinde okumuştum birisi kendi motoruna h4 ampüllerinden xenon yapmıştı gayette başarılıydı

buradada bulabilirsin ( burada yapan kişi sanırım bahsettiğim esas fazerturkiye sitesine yazan kişi değil ama oradaki gördüğüm resimleri kullanmış mercek kiti ve komple xenon seti dışında )
http://www.motosiklet.net/forum/mt-...-fz6-fazer-bi-xenon-projektor-uygulamasi.html

umarım fikir verir ama muayene konusunda sıkıntı yaşabileceğini hatırlatmak isterim ona göre sıkı ölçü vermen gerekir

xenon olan araba xenonu ise uzun süreçte tesisatı biraz iç ediyor diye biliyorum sıkıntılı zamanlar yaşama sonra ileride.

geçen sene fazercıların sitesinde okumuştum birisi kendi motoruna h4 ampüllerinden xenon yapmıştı gayette başarılıydı

buradada bulabilirsin ( burada yapan kişi sanırım bahsettiğim esas fazerturkiye sitesine yazan kişi değil ama oradaki gördüğüm resimleri kullanmış mercek kiti ve komple xenon seti dışında )
http://www.motosiklet.net/forum/mt-...-fz6-fazer-bi-xenon-projektor-uygulamasi.html

umarım fikir verir ama muayene konusunda sıkıntı yaşabileceğini hatırlatmak isterim ona göre sıkı ölçü vermen gerekir

enteresan ama bu merceklerden de 2 adet var bende.:p.varlığını ben bile unutmuştum.görünce hatırladım... ha yok far koleksiyoncusu değilim valla:queen:

enteresan ama bu merceklerden de 2 adet var bende.:p.varlığını ben bile unutmuştum.görünce hatırladım... ha yok far koleksiyoncusu değilim valla:queen:

bilemeyecem artık :p

ama fazercı bütün herşeyi tümüyle kendisi yapmıştı h ampül kullanıp mercekleri kendisi kaynatıpta yapmıştı benim okuduğum paylaşım bu şekildeydi ama bizim sitede daha gözünü sevdiğimin teknolojisinden faydalanılmış hazırlarla biraz :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar