iide bende çankırılıyımm![]()
Mezit adı nerden geliyor?.. İnegöelde ki mesit lerden mi?....
Hem bu çankırılı gümerdiğinli... Yaramazın teki... :queen::queen:
yok lem..Ne orjinalcisi.... Takma takıştırma ne varsa kullanır... Anlamaz motordan....kelde sen gibi orijinalci abi, anlamaz böyle alengirli işlerden
teknik bir hadise var burda arkadaş, çankırılılar lokaline çevirdiniz caanım konuyu![]()
yok lem..Ne orjinalcisi.... Takma takıştırma ne varsa kullanır... Anlamaz motordan....
Git metine.. Ona söyle halleder.... Selamımı söyle özel muammele yapar sana...![]()
küsüm metin abiye.
bide değiştirdim diye sevmiyo benim moturu.
tamirciler sevmez oynanmış motoru.
renault12 farı bile takabilirim, yarın tühkanda çapını bi ölçeyimde.
keşke istanbulda olsaydın.elimde 2 adet yani sağ sol 2 şer adet yani toplamda 4 adet:queen: ammada uzadı be.. bmw farı var..otomobil olanından.hemide yuvarlak hemide çapı sanırım sana uyardı heemide 2si mercekli 2 si normal..hemide orjinal ....beraber uygulamaya çalışırdık...başarırdık sanırım....
aga ölçü uygunsa, arkasıda bağlamaya müsaitse alırız burdan yau!
çakal kasa xt yaparız.
ah ulan şu ankarada iki samet olsa camına bile horoz!
yarın parçacıları bi gezem ostimde :cat:
ölçü benziyoda
bek bahalıymış yauale:
sade içinin çıkmasına bakmak lazım :cat:
aga orijinalciler okumasın taşa tutarlar bizi var ya :mrgreen:
yarın zaten gececiyim aga, sorun yok vakit olarak.
yeğenime çok geçmiş olsun.
göndereyim deme ha, ben bulurum burda, sanayideyiz elhamdülillah
çapıyla içten içe ölçü görür işimi :cat:
xenon olan araba xenonu ise uzun süreçte tesisatı biraz iç ediyor diye biliyorum sıkıntılı zamanlar yaşama sonra ileride.
geçen sene fazercıların sitesinde okumuştum birisi kendi motoruna h4 ampüllerinden xenon yapmıştı gayette başarılıydı
buradada bulabilirsin ( burada yapan kişi sanırım bahsettiğim esas fazerturkiye sitesine yazan kişi değil ama oradaki gördüğüm resimleri kullanmış mercek kiti ve komple xenon seti dışında )
http://www.motosiklet.net/forum/mt-...-fz6-fazer-bi-xenon-projektor-uygulamasi.html
umarım fikir verir ama muayene konusunda sıkıntı yaşabileceğini hatırlatmak isterim ona göre sıkı ölçü vermen gerekir
enteresan ama bu merceklerden de 2 adet var bende..varlığını ben bile unutmuştum.görünce hatırladım... ha yok far koleksiyoncusu değilim valla:queen: