MT Honda Orjina Yedek Parça Servisi (Anes Motor - Beşiktaş Şube)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HONDA ORJİNAL YEDEK PARÇA - ANES MOTOR BEŞİKTAŞ

Arkadaşlar HONDA orjinal yedek parça ihtiyaçlarınızı karşılamak için bu topiği açmış bulumaktayız. Parça İhtiyaçlarınızı buradan yazabilirsiniz.

MT ÜYELERİNE ÖZEL
300 TL üzeri alışverişlerde 3 Taksit
500 TL üzeri alışverişlerde 5 Taksit

ADRES: Zincirlikuyu'dan Beşiktaş'a İnerken ATV/SABAH Binasından 150 metre Sonra Caddenin Solunda No:48/1 Beşiktaş/İST.
Türkiye'nin Her Yerine Kargo Gönderilir

Moderatör tarafında düzenlendi:
Güzel Bi Çalışma Çok Arkadaşın İŞine Yarıyacaktır Honda'cılar Genellikler Parçaların Pahalı Ve Ödeme Seçeneklerinin Olmamasından Yaknıyordu...:cat:

Adana İl Temsilcisi
evet iyi olmuş.daha önce de anes mtordan alışveriş yaptım ve memnun kaldım.mesela benim cbf 500 'e,hava ve yağ filresi fiyatlarını sorarak başlayalım.

Ben o8 Cbr 125'ın arka kuyruk grenajlarını birleştiren üçgen parçayı hiçbiryerde bulamadım acaba sizde var mıdır renk kırmızı.

evet iyi olmuş.daha önce de anes mtordan alışveriş yaptım ve memnun kaldım.mesela benim cbf 500 'e,hava ve yağ filresi fiyatlarını sorarak başlayalım.

Hava filtresi K&N

139 TL

Yağ filtresi K%N

39 TL

TOPLAM: 178 TL
İSKONTO: 9TL
TOPLAM : 169 TL
KARGO ÜCRETSİZ

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:02 ----------

Ben o8 Cbr 125'ın arka kuyruk grenajlarını birleştiren üçgen parçayı hiçbiryerde bulamadım acaba sizde var mıdır renk kırmızı.

Fabrikada 1 adet gözüküyor 25 tl fiyatı var. Arzu ederseniz Salı günü getirebilirim.

merhaba
bende cg 125 honda titan es 2005 model var. Krank kolu ( biyel) ve krank komple fiyatını öğrenebilirmiyim

2000 model africa twin icin hava ve yag filtresi lazim...fiyat alabilirmiyim

merhaba
bende cg 125 honda titan es 2005 model var. Krank kolu ( biyel) ve krank komple fiyatını öğrenebilirmiyim

Biyel : 350 TL
Krank Komple : 1050 TL

Parçalar orjinaldir.
Sadece biyeli %0 faizle 3 taksit, komple krankı %0 faizle 5 taksitle ödeyebilirsiniz.

Alıntı:
leee Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
merhaba
Biyel : 350 TL
Krank Komple : 1050 TL

Parçalar orjinaldir.
Sadece biyeli %0 faizle 3 taksit, komple krankı %0 faizle 5 taksitle ödeyebilirsiniz.

Sizcede bu fiyat çok değil mi? 1 milyar krank fiyatı o motorun tamamı kaç para eder.
Tamam ben demiyorum çin malı kadar ucuz olsun ama taş çatlasın o krank kolunun fiyatı hangi malzeme kullanılırsa kullanılsın 100 lira kranksaft ta olsun olsun 300-400 etsin.

Yine size çok teşekkür ediyorum yan sanayi kullanacağız. Honda bu talebimizi iletirsiniz sevinirim.

Sizcede bu fiyat çok değil mi? 1 milyar krank fiyatı o motorun tamamı kaç para eder.
Tamam ben demiyorum çin malı kadar ucuz olsun ama taş çatlasın o krank kolunun fiyatı hangi malzeme kullanılırsa kullanılsın 100 lira kranksaft ta olsun olsun 300-400 etsin.

Yine size çok teşekkür ediyorum yan sanayi kullanacağız. Honda bu talebimizi iletirsiniz sevinirim.

Ne deseniz haklısınız. Malesef Titan parça fiyatları biraz tuhaf.

Honda Dylan için orjinal hava filtresi ve ngk iridyum buji fiyatını öğrenebilir miyim? Bide Dylan'a uygun k&n yada bmc marka hava filtresi bulunuyor mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar