Fiyati malasefki cok uçuk.
çıktığından beri bakıyorum fiyatına , 10 TL bile indirmediler yahu
Ben de hiç üzülmedim doğrusu. Honda'nın sitesine bakıyorum da acaba dünyada bu kadar kısır model sayısına sahip başka Honda temsilcisi var mıdır merak ediyorum. Fiyat listesinde her kategorideki model sayısı aynen şöyle :
Touring : 2 (ikisi de aynı motor biri hava yastıklı ve diğerinden 10000 TL daha pahalı)
Sport Touring : 2
Super Sport : 4 (CBR125 dahil ve iki adet CBR 600 var)
Naked : 3 (ikisi aynı motor)
Custom : 2 (ikisi de aynı, ABS farkı)
Enduro : 2
Off Road : 5
Scooter : 7
Commuter : 2
Yani bence inanılır gibi değil. Dünyada çeşit çeşit modelleri olan koskoca bir marka off road ve scooter modelleri dışında doğru düzgün motor getirtmiyor. Sanki millet sürekli off road yarışlara gidiyormuş gibi 5 adet off road motor getiriyorlar. 7 tane scooterları var, zannederseniz en iyi oldukları alan scooter.
Motor satmamak için bu kadar uğraş veren bir firma batmıyor ya biz de mi bu işlere girsek diye düşünmüyor değilim.
fiyat önemli.:queen: kalite düşer fiyatta düşer. bu 32 hp japon du.Bugün farkettim, Honda'nın sitesinde naked modellerin sayfası açılmıyor ve de fiyat listesinde VTR250 yok. Sanırım satmayınca motorun satışını durdurdular. Şimdi Honda'ya sorsan "gördünüz mü Türkiye'de250 cc satmıyor" derler.
Bakarsınız bunun yerine Brezilya'da satılan CB300 10000 TL altı fiyata (9900 değil) gelir.