21 Ağustos Ehliyet Sınavı

Her sınav dönemi bir topic açılıyodu, buda benden olsun.:)

Evet 21 Ağustos yazılı sınav, 18 Eylül de direksiyon sınavı var. Eylül ayı sonunda da ehliyetlerimizi alırız herhalde. Benim gibi 3 dersten giricek olupta daha hiç çalışmayanlar varsa buyrun kendi halimize gülelim.

selam abi ben lise son ögrencisiyim ve staj parasıyla ehliyet almayı düşünüyorum mesela şimdi kayıt olsam ve bütün sınavları eksiksiz bitirsem geçsem ama parayı okullar açılınca taksit taksit ödeyebilirmiyim??

Ben kayıt oldum dediğin gibi değil ama kursa gittim, hem bilgi için hem hayatta bir değişiklik olsun diye :p c.tesi günüde mezun olduğum bütün hocalarını tanıdığım okulda sınava giricem :p ama lise son öğrencisi ve o kadar kursa gidip denemelerden 85-90 dan aşağı almayan biri için tanıdık hocala ihtiyaç olacağını sanmıyorum :p Bu kadar laf ettim inş. sonuçlar açıklanında kötü bir tabloyla karşınıza çıkmam :cherry:

kredi kartına taksit yapıyor diye biliyorum bir çok sürücü kursu.

peki ya kredi kartım yoksa??

Ben kayıt oldum dediğin gibi değil ama kursa gittim, hem bilgi için hem hayatta bir değişiklik olsun diye :p c.tesi günüde mezun olduğum bütün hocalarını tanıdığım okulda sınava giricem :p ama lise son öğrencisi ve o kadar kursa gidip denemelerden 85-90 dan aşağı almayan biri için tanıdık hocala ihtiyaç olacağını sanmıyorum :p Bu kadar laf ettim inş. sonuçlar açıklanında kötü bir tabloyla karşınıza çıkmam :cherry:

inşallah hadi hayırlısı :queen:

en iyisi beklemek:p bekliyip paramı elime alınca giderim sürücü kursuna :cherry:

Bende sınava giriyorum ama araba ehliyeti için :mrgreen:
Motosiklet ehliyetim var.
Ben De kredi kartına taksit yaptırıcam :D daha hiç ödeme yapmadım :mrgreen:

Bende şuan lise 4 öğrencisi olduğum okulda sınava giricem.:) Lise 4 e kadar ne sınavlara ne halde girdim. Bu sınavı hiç kafama takmıyorum bile, 3 saat çalışsam yeter zaten hepsi bildiğim şeyler. Hepimiz kazanırız inşallah.

Vallahi yarın sınava gireceğim hala kitabı açıp bakmışlığım yok. Sanırım A2 ehliyetimin olması ve daha önce ehliyet sınavına girmiş olmam sebebiyle bayağı bi saldım kendimi. Umarım çakmam sınavdan sonra işin yoksa bekle babam bekle...

Bende bu sınavda A2 alacağım inşallah, ama bende B olduğu için sadece 20 soruluk fark sınavına gireceğim sadece.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
heyt be bnden sonra alacak olanlarıda görmek nasibmiş.
(b vardı ama)
20 soru ile bn 3 temmuz 25 temmuz da girdim 100le geçtim heps,ini.
çok basit sakın üzülmeyin iki tur atın gelin. dubaları düşürenleri bile geçiriyorlar...

heyt be bnden sonra alacak olanlarıda görmek nasibmiş.
(b vardı ama)
20 soru ile bn 3 temmuz 25 temmuz da girdim 100le geçtim heps,ini.
çok basit sakın üzülmeyin iki tur atın gelin. dubaları düşürenleri bile geçiriyorlar...

2 sınavdan da korkan yokta, şu beklemek en zor iş

Girdik sağ salimde :D

açıklama yakmak gerekirse önce çıkmış sorularla aynı olan toplam 5 tane vardı.

bende yeni girdim inş kazanırız hepimiz ya kesin açıklanma tarihi nezamn acaba bilen varmı???

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
92,5 diye bir puan mı olur hemde EHLİYETTE çok garip. vereni bulmak lazım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar