Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar 11.08.2010 yani Çarşamba akşamı hem tanışmak hemde muhabbet etmek için Kuzguncuktaki Yeşil Mavide buluşalım diyorum Nedersiniz? ortak bi saat ayarlayıp buluşabiliriz, şimdiden teşekkürler:rendeer:
arkadaşlar konunun yeni yayınlandığından dolayı buluşma tarihi geçmiştir onun için buluşma tarihi 19.08.2010 perşembe gününe alınmıştır teşekkürler:rendeer:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:13 ----------
Böylesi anlık buluşmalar içi açılan topikler pek ilgi görmez benim sana tavsiyem
eğer elinden gelir ise Ctesi akşamına iftar buluşması diye bir buluşma düzenlemiş
olsan katılan olurdu ama kanımca bu şekilde pek gelen olacağını zannetmem.
Bu kadar anlık değilde mesela eylül'ün 1 inde buluşabiliriz arkadaşlar muhabbet sohbet tanışma yeri geldiğinde paslaşıp etkinliklere katılabiliriz vs vs bana uyar sizlerede uyarsa eylül'ün 1 i buluşalım ister öğlen ister akşam 7 iş çıkışı sorun değil..?