Suzuki İntruder VL M800 model 30.000 km 'de alınırmı ?

Merhabalar arkadaşlar benim genel bir sorum olacak teknik olarak yardımınıza ihtiyacım var.

Keeway Supershadow 250 CC bir chooper mı cruiser mı neyse motorum var çok memnunum fakat artık büyütme vakti geldi bu motor satıyorum.

Yerine Suzuki intruder VL M800 almayı düşünüyorum ama 30.000 km civarlarında motorlar var. 30.000 km fazlamı alınırmı ne kadar ömrü var.

Teşekkürler,

M800 çok harika bi motor,bende mevcut motorumdan sonra m800 alıcam kafaya koydum :)

km yi kafana takma bence de.

30.000km. M800 için,temsilde hata olmasın ''arka sokak demektir''

150cc cbf 50.000/70.000/80.000km. yol gidiyor,sonunda değişen bir iki parça ve kaldığın yerden devam.Düşün yani 150cc bir motor için bu bukadar basit ise M800 için gerisini sen düşün...

Ukalalık içindeğil,sadece ek bilgi olsun istedim:)

Cruiser: Fabrikada seri birşekilde üretilen.

Chopper: Fabrikadan çıktığı halindeki düzene ufak tefek müdehale ederek (eksoz değişimi,ayakçık,sisibar vs.vs) modifiye edilmiş haline denir.

Custom: Tamamen kişiye özel üretim (dünyada ikinci bir kişide olmayan)

Bildiğim kadarıyla,eksiklerim olabilir:)

at sahibine göre kişner , ah güzel yurdum o hale geldikki 30.000 km. den korkar olduk o makine en az 200.000 çevirmesi gerekli ama yol ve binici faktörü işte sende haklısın...

at sahibine göre kişner , ah güzel yurdum o hale geldikki 30.000 km. den korkar olduk o makine en az 200.000 çevirmesi gerekli ama yol ve binici faktörü işte sende haklısın...[/QU

Evet doğru söylüyorsun.Eskiden böyle korkular pek yoktu.Şimdi herkesde bu korku var.Nedendir bilinmez birilerimi böyle olmasını istiyor nedir?300 000,400 000 km yapacak motoru alırken bakıyorsun 100 000 de motor.OOO 100 000 deymiş alınmaz abi deniyor ve çekingenlik yapılıyor.Motorda ne varki abicim.Diyelimki bitti.Düzgün yakıt kullanıldıktan sonra yaptırırsın sıfırdan binersin o kadar.

Cevap için tüm arkadaşlara teşekkürler şimdi pazarlık etmeye geldi iş :))

Bu arada Cruiser ve Chopper açıklaması içinde teşekkürler,

Bir tane satılık var fiyatı 12.500 TL piyasasınıda bilmiyorum nedir ne değildir acaba

Cevap için tüm arkadaşlara teşekkürler şimdi pazarlık etmeye geldi iş :))

Bu arada Cruiser ve Chopper açıklaması içinde teşekkürler,

Bir tane satılık var fiyatı 12.500 TL piyasasınıda bilmiyorum nedir ne değildir acaba

kaç model acaba ? bende uzun süredir bu motoru(efsaneyi) incelemekteyim hayalimdir kendisi inşallah bir gün sahip olacağım fiyatı uygun görünüyor zaten bu motorun toplasan kaç ilani var ki herkes memnun motorundan belli ki satmak istemiyor...

inşallah senin için hayırlı olur kazasız belasız sürüşler... bir ara fotolarını yayınla da bakalım :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhabalar arkadaşlar benim genel bir sorum olacak teknik olarak yardımınıza ihtiyacım var.

Keeway Supershadow 250 CC bir chooper mı cruiser mı neyse motorum var çok memnunum fakat artık büyütme vakti geldi bu motor satıyorum.

Yerine Suzuki intruder VL M800 almayı düşünüyorum ama 30.000 km civarlarında motorlar var. 30.000 km fazlamı alınırmı ne kadar ömrü var.

Teşekkürler,

arkadaşım km önemli degil aslında bakımları tammı zamannındamı önemli olan fakat fiyat nedir eger 30 binde 13 14 istiyosa çok fazla ama piyasa degerinin altındaysa olabilir

cruiser ların motoru aşırı devir yapmadığından yaptıgı km bence pek önemli değil.Dış görünümünde görüntü kirliliği var mı ona bak istersen çünkü hava atmak için bire bir makine :cherry:

Kuzenime şimdiki motosiketinden önce (C 800) M 800 bakmıştık, Hasanpaşa'da bir ustaya götürdük, usta arka silindirden ses geldiğini ve bunun özellikle 2006 modellerinde sık görülen bir şey olduğunu söyledi.Bunun üzerine almaktan vazgemiştik.30 bin km çok bir şey değil, ancak baktırmanızda fayda var.

km'si 10-15bin gözüken motorların gerçek kilometreside 50-60bin olduğu için 30bin km olan dürüsttür diye düşünüp alınabilir.
1,000 tl gibi bir masraf ayırman yeterli

30.000km. M800 için,temsilde hata olmasın ''arka sokak demektir''

150cc cbf 50.000/70.000/80.000km. yol gidiyor,sonunda değişen bir iki parça ve kaldığın yerden devam.Düşün yani 150cc bir motor için bu bukadar basit ise M800 için gerisini sen düşün...

Ukalalık içindeğil,sadece ek bilgi olsun istedim:)

Cruiser: Fabrikada seri birşekilde üretilen.

Chopper: Fabrikadan çıktığı halindeki düzene ufak tefek müdehale ederek (eksoz değişimi,ayakçık,sisibar vs.vs) modifiye edilmiş haline denir.

Custom: Tamamen kişiye özel üretim (dünyada ikinci bir kişide olmayan)

Bildiğim kadarıyla,eksiklerim olabilir:)

Bir cruiser' ın chopper olabilmesi için, tek bir şart vardır. O da motorunun V motor olmasıdır.

Eğer cruiser motosiklet kişiye özel hale getirilmişse ama V motora sahip değilse sadece custom olabiliyor.

Eğer V motora sahipse ve kişiye özel hale getirilmişse Custom chopper oluyor.

Yani chopper denmesinin nedeni herkesin yanlış bildiği üzere "kesilmiş" olmasından değil, V motorun sesinin aksak ritmli helikopter sesi gibi (chopper) çıkmasındandır.

ben dün benim suziki enduroyla kawasaki VN 800 takas ettim,makine 76.000 de ama bu tip motorlara görebu kilometre bişey değil,gerisini sen düşün

:)) bugün motoruma kavuştum. Suzuki İntruder M800 bulamadım ama Kawasaki Vn 900 Custom aldım.

Motor hakkında kısaca bilgi vermek gerekirse neredeyse 2. Vitese atmıyorum bile 89 Nw Tork 'a sahip. Chopper alınacaksa Vn 900 Custom 'derim.

motorunu almışsın bızede güle güle demek kalıyor ALLAH kaza bela vermesın :cat:

VN900 çok hoşuma giden bir alet...Hayırlı olsun kazasız belasız kullan...Tek bir hoşuma gitmeyen yanı enjeksiyonlu olması ve egzozlarda sensör filan gibi teknolojik naneleri olması...Tabi bu zevk meselesi,bana ne kadar az teknoloji o kadar cruiser-chopper ruhu ve sağlamlığı varmış gibi geliyor...Müdahele açısından daha rahat...Ama herşeye rağmen VN900 çok güzel bir alet tekrar hayırlı olsun...

güle güle kullan güzel makina. vn 900 güzel bir makina aşırı dengeli hafifi bir cruser.. ama benimde hoşuma gitmeyen yan enjeksiyon olmuştu kullandım ve seri kalkışları önlyor enjeksiyon şöyle bir şahlanan at miasali fırlamasını önlüyor ama çok güzel bir makina güçlüde lakin hafif ama enli yapısı nedeniyle 140-150 kmlerin üstünü önermiyorum o hızlarda bile türbülansdan çok etkileniyor..

VN900 Tek bir hoşuma gitmeyen yanı enjeksiyonlu olması ve egzozlarda sensör filan gibi teknolojik naneleri olması......

Teşekkür ederim,

Ya bu sensör olayını bende soracak birisini arıyorum. Egsoz işini nasıl çözeceğim. Yurt dışından cobra egsoz gerisem onlarında sensör yerleri varmı nedir nasıl oluyor.

Kime danışırım

Benim bildiğim kadarıyla sensör otomatik olarak işte senin az benzin yakman için gerekli ayarı kokluyor...Çok kaba tabiriyle ifade ettim...Yurt dışından alacağın herhangi egzozda böyle bir şey olmaz..Ama VN900 için özel üretilmiş Vance Hines ya da Cobralarda oladabilir..Yanlış hatırlamıyorsam custom moto riders forumundan bir eleman yurtdışından vn' ye vance&hines taktırmıştı...Sensör olayı için sanayiide bir yerleri kesilip biçilmişti yanlış hatrlmıyorsam...baktım ama bulamadım orada

Sen en iyisi Cobra ya da Vance&Hines a sor bunu...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar