İzmir'den Dinamik Amcadan Selam

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Yok be...O tırt... Dediklerinin 10 da birini yaptığına inanmam... :cherry::cherry:

Yapsa şu an, şu saatte burda işi ne?... :queen::queen:

Olum gençkendi onlar.
Yas ilerleyince çeneye vuruyor.:)

Gençken pratiktik.
Simdi Teorik.:pr:

:p:cherry::mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aramıza hoşgeldiniz.İnşallah İzmir trafiğinde görüşmek üzere. :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Önce imageshack sitesine yüklüyorsun....
Ordan link i kopyalayıp yapıştırıyorsun...

Yaptığım Modellerim.

5 Yıldır çalışmalarıma devam ediyorum.Yapmış olduğum bazı çalışmalarım.Tamamı ölçekli,projeli ve el yapımıdır.İyi seyirler
http://my.imageshack.us/v_images.php

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:50 ----------

Son çalışmamın resimlerinide ilave ettim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:00 ----------

Yapmış olduğum 1 mt lik full detaylı ölçekli tamamı ahşap ve el yapımı olan R/C uzaktan kumandalı balıkçı sandalımıda ekledim.İyi seyirler :)

kardeş hoşgeldin,azmin ve sabrın için tebrik ederim.
marifetin içinde ayrıca,başarılar...
yalnız resimlar yok otada,bir hata var sanırım.

Moderatör (forrap)
Aramıza hoşgeldin.

Tamamı kalın (bold) yazımın kurallarda da belirtildiği üzere yasak olduğunu hatırlatmak isterim(son bir iki mesajınızda düzeltmişsiniz ama hatırlatmakta fayda var zira ceza puanı gerektiren bir durum,daha dikkatli olursanız sevinirim).

Değerli motor sever dostlar; Aranıza İzmir'den katılıyorum.Yaşım 42 yaklaşık olarak 20 yıldır bir motorum olması hayaliyle sürekli bisiklete binerek ağzımla motor sesi çıkarıp vites küçültüp büyültürdüm.Halada öyle bisiklete binince hemen ağzımla motor sesi çıkarıp eksoz firen taklidi yapmaya başlıyorum.Sonunda oldu şu ana kadar hep mali zorluklar neticesinde motor alamamıştım.Şimdi artık bende bir motor aldım hemde 42 ay vade ile motorum hala kutusunda demonte servisden gelip montajını yapıcaklar daha mağazadan teslim bile almadım ileri bir tarihte teslim alacağım.Motorum 2006 model sıfır Ramzey QM-250 cc Kırmızı renk.Biliyorum vade farkıyla baya tutuyr ancak benim bu yaşıma kadar hiç nakitim olmadı ki ne kazandıysak evin elektrik su aidat yemek masraflarına gidiyor.Kendim 5 yıldan bu yana Ahşap hem statik hemde dinamik model gemiler yapmaktayım.İnşallah uğraştığım bu hobi sanıtımı çok yakında kazanca çevirebilirsem hayalimdeki Chapuer motoru alabileceğim.Ayrıca kendi adıma verdiğim bu radikal kararla binbir zorlukla girdiğim bu borçla aldığım motorumla sanıyorum artık kendime bir kız arkadaş bile bulabilirim.Kimbilir hiç belli olmaz bu belkide bundan sonraki yaşantımda bana yoldaş hayat arkadaşı bile olabilir.
Saygı veSevgilerimle

Hayırlı olsun,
fakat "kız arkadaş için"
yanlış bir seçim ....:)

Mesaj kutusundaki Grafik Ekle imgesine tıklıyoruz ve resim linkini açılan pencerede göreceğimiz yere yapıştırıyoruz :cat:

Clipboard03-1.jpg

Imageshack'i hiç sevmem zaten.

Sağ tarafta bulunan "doğrudan" yazılı linki koymak gerekiyormuş. Ben de şimdi bakıp gördüm.

srmene4.jpg

hoşgeldin abi :rendeer:
kız mız motorla zor iş abi, dışardan göründüğü gibi değilmiş, bende satacam moturu haybeye aldık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar